ποιο on line store
- rokman
- Has thanked: 113 times
- Been thanked: 1236 times
ποιο on line store
καλημέρα σας θα ήθελα την συμβουλη σας για τα 2 παρακάτω καταστήματα, όχι τόσο από άποψη αξιοπιστίας όσο σε ποιό από τα 2 είναι πιθανότερο να αποφύγω να πληρώσω τελωνείο. τα ρολογια που κοιτάζω είναι SEIKO CHRONOGRAPH SNN209P και το Seiko SNDA57 που δεν είναι πλέον διαθέσιμα σε πολλά καταστήματα. η αξία τους, στα εν λόγω μαγαζιά είναι γύρω στα 120€. οπότε έχει πληρώσει κανείς τελώνείο για τέτοιου ύψους αγορά είτε απο το jomashop είτε από το watchhubs;
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Re: ποιο on line store
Με τα σημερινά δεδομένα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι. Λίγο παλαιότερα πάντως, η αποστολή με ταχυδρομείο και όχι με courier, είχε πολύ μικρές πιθανότητες για τελωνείο.
Από τα μαγαζιά που αναφέρεις, δεν έχω ψωνίσει. Η σημασία του μαγαζιού σε αυτά σχετίζεται με το αν στο στείλει στην πραγματική αξία, ή ως δώρο, κλπ., οπότε δεν ξέρω αν αυτά τα μαγαζιά το κάνουν.
Με τη σημερινή κατάσταση, αυτά τα δεδομένα μπορεί να έχουν αλλάξει. Ας μας πει κάποιος αν είχε εμπειρία σχετικά με το θέμα τις τελευταίες μέρες. Βέβαια το κόστος είναι μικρό.
Ερώτηση, πως θα το πληρώσεις? Ρωτάω, γιατί με ελληνική κάρτα δε γίνεται με την τρέχουσα κατάσταση. Έχει βρεθεί άλλη λύση, εκτός από το να έχει κάποιος κάρτα από τράπεζα εξωτερικού (εγώ δυστυχώς δεν έχω)?
Από τα μαγαζιά που αναφέρεις, δεν έχω ψωνίσει. Η σημασία του μαγαζιού σε αυτά σχετίζεται με το αν στο στείλει στην πραγματική αξία, ή ως δώρο, κλπ., οπότε δεν ξέρω αν αυτά τα μαγαζιά το κάνουν.
Με τη σημερινή κατάσταση, αυτά τα δεδομένα μπορεί να έχουν αλλάξει. Ας μας πει κάποιος αν είχε εμπειρία σχετικά με το θέμα τις τελευταίες μέρες. Βέβαια το κόστος είναι μικρό.
Ερώτηση, πως θα το πληρώσεις? Ρωτάω, γιατί με ελληνική κάρτα δε γίνεται με την τρέχουσα κατάσταση. Έχει βρεθεί άλλη λύση, εκτός από το να έχει κάποιος κάρτα από τράπεζα εξωτερικού (εγώ δυστυχώς δεν έχω)?
- rokman
Διερευνητική ερώτηση είναι περισσότερο, περιμένω και εγώ να ξανανοίξει το paypal, με την ελπίδα ότι όταν ξανανοίξει να υπάρχουν ακόμα τα μοντέλα.
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40268 times
- Been thanked: 8752 times
καλως ορισες αγαπητε και καλη παραμονη στο φορουμ
αντε να μας πουν καποια μελη που ξερουν απο τετοια μαγαζια $
αντε να μας πουν καποια μελη που ξερουν απο τετοια μαγαζια $
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- rokman
- gkblues
- Has thanked: 1753 times
- Been thanked: 4385 times
- Επικοινωνία:
Απο watchubs ψωνίζεις άφοβα......
Σου δηλώνει χαμηλοτερη αξία με την αναγραφή ως δωρο και στο στελνει με απλο ταχυδρομειο σε 20-25 μερες σπίτι σου.....Αυτα!!!
G.K
Σου δηλώνει χαμηλοτερη αξία με την αναγραφή ως δωρο και στο στελνει με απλο ταχυδρομειο σε 20-25 μερες σπίτι σου.....Αυτα!!!
G.K
- rokman
GK ευχαριστώ για την απάντηση. να σε ρωτήσω και κάτι, είδα ότι έχεις το Seiko SNDA27 και επείδη μου φαίνεται λίγο μεγάλο, εσύ τι καρπό έχεις;
- rokman
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Προσωπικά και τα 2 μου αρέσουν για διαφορετικούς λόγους. Το πρώτο, λόγω πιο αεροπορικού στυλ, το δεύτερο, λόγω περίπου cousin κάσας, που φέρνει λίγο σε vintage ή σε μοντέλα άλλων εταιριών. Αν έπρεπε να επιλέξω, θα εξαρτιόταν από το τι έχω έως τώρα και τι θέλω, αλλά μάλλον το πρώτο θα επέλεγα.
- cupra73
- Has thanked: 1427 times
- Been thanked: 1028 times
Το πρώτο επειδή η κάσα είναι ματ (sunblasted) με το παραμικρό χτύπημα φεύγει η επίστρωση, γυαλίζει το σημείο και όπως κατάλαβες δεν θα είναι ότι καλύτερο.......χτυπά το 2ρο και παρτου και προίκα λουράκια μετά και θα είσαι αρχηγός.