φιλε επειδη η αγορα εχει ποικιλια και δεν ειμαι και πολυ συγκεκριμενος, εψαξα σε αυτη τη σελιδα ( καλες τιμες εχει αλλα δεν ξερω μεταφορικα κτλ) και εβαλα οτι μου αρεσε μεχρι τα λεφτα που δινω..σιγουρα αν ψαξω κι αλλο θα βρω αλλα τοσαMegalos έγραψε:Έτσι όπως το τοποθετείς τοτε μάλλον πας για ένα απο αυτα ..
Ο cupra ίσως σου πει κατι καλυτερα
αγορα εως 350 ευρω
Re: αγορα εως 350 ευρω
σιγουρα θελω στα λεφτα που θα δωσω να παρω το καλυτερο απο αποψη αξιοπιστιας και μετα εμφανισηςpetros έγραψε:φιλε επειδη η αγορα εχει ποικιλια και δεν ειμαι και πολυ συγκεκριμενος, εψαξα σε αυτη τη σελιδα ( καλες τιμες εχει αλλα δεν ξερω μεταφορικα κτλ) και εβαλα οτι μου αρεσε μεχρι τα λεφτα που δινω..σιγουρα αν ψαξω κι αλλο θα βρω αλλα τοσαMegalos έγραψε:Έτσι όπως το τοποθετείς τοτε μάλλον πας για ένα απο αυτα ..
Ο cupra ίσως σου πει κατι καλυτερα
- cupra73
- Has thanked: 1427 times
- Been thanked: 1028 times
Πέτρο από αυτά που έβαλες πρώτη μου πρόταση είναι το citizen nighthawk και δεύτερη το seiko flightmaster solar τα άλλα προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο......Βέβαια εσύ είσαι ο τελικός αποδέκτης και αυτός που θα αποφασίσει με γνώμονα τα γούστα του......από τον creation ψωνίζω συνέχεια και μάλιστα τον τελευταίο χρόνο επιλέγω αποστολή με DHL ( +9 euro τα μεταφορικά ) και σε 4 με 5 ημέρες μαξ τα ρολόγια είναι στην πόρτα μου (προσωπικά δεν έχω πληρώσει πότε τελωνείο από αυτόν και για ακριβότερα ρολογια). Άλλο ένα αξιόπιστο κατάστημα που επίσης προτιμώ και ψωνίζω (από εκεί μόνο με απλό ταχυδρομείο ομως) είναι και το dutyfreisland το οποίο και επίσης συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ρίξε κι εκεί μια ματιά και εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε.
[quote="cupra73"]Πέτρο από αυτά που έβαλες πρώτη μου πρόταση είναι το citizen nighthawk και δεύτερη το seiko flightmaster solar τα άλλα προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο......Βέβαια εσύ είσαι ο τελικός αποδέκτης και αυτός που θα αποφασίσει με γνώμονα τα γούστα του......από τον creation ψωνίζω συνέχεια και μάλιστα τον
τελευταίο χρόνο επιλέγω αποστολή με DHL ( +9 euro τα μεταφορικά ) και σε 4 με 5 ημέρες μαξ τα ρολόγια είναι στην πόρτα μου (προσωπικά δεν έχω πληρώσει πότε τελωνείο από αυτόν και για ακριβότερα ρολογια). Άλλο ένα αξιόπιστο κατάστημα που επίσης προτιμώ και ψωνίζω (από εκεί μόνο με απλό ταχυδρομείο ομως) είναι και το dutyfreisland το οποίο και επίσης συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ρίξε κι εκεί μια ματιά και εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε. [/quot
σε ευχαριστω και
οτι αλλο σου ρθει στο μυαλο εως 350 πες μου...απο τα 2 μαλλον seiko
τελευταίο χρόνο επιλέγω αποστολή με DHL ( +9 euro τα μεταφορικά ) και σε 4 με 5 ημέρες μαξ τα ρολόγια είναι στην πόρτα μου (προσωπικά δεν έχω πληρώσει πότε τελωνείο από αυτόν και για ακριβότερα ρολογια). Άλλο ένα αξιόπιστο κατάστημα που επίσης προτιμώ και ψωνίζω (από εκεί μόνο με απλό ταχυδρομείο ομως) είναι και το dutyfreisland το οποίο και επίσης συνιστώ ανεπιφύλακτα. Ρίξε κι εκεί μια ματιά και εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε. [/quot
σε ευχαριστω και
απο το αλλο καταστημα που λες ειδα αυτα...ανοιξες πληγες τωρα χαχαχαpetros έγραψε:cupra73 έγραψε:Πέτρο από αυτά που έβαλες πρώτη μου πρόταση είναι το citizen nighthawk και δεύτερη το seiko flightmaster solar τα άλλα προσωπικά με αφήνουν αδιάφορο......Βέβαια εσύ είσαι ο τελικός αποδέκτης και αυτός που θα αποφασίσει με γνώμονα τα γούστα του......από τον creation ψωνίζω συνέχεια και μάλιστα τον
σε ευχαριστω και
καποια πολυ φορτωμενα και απλα διακοσμητικα θα τα χω, εννοειται αν δεν αξιζουν τα λεφτα τους μου το αναφερεις. ισχυει και για τα 2 που ειπαμε παραπανω
http://www.dutyfreeislandshop.com/citiz ... hire-watch" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dutyfreeislandshop.com/citiz ... lots-watch" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dutyfreeislandshop.com/citiz ... ther-watch" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dutyfreeislandshop.com/citiz ... ch-leather" onclick="window.open(this.href);return false;
- cupra73
Όλα τα τελευταία είναι απίστευτα για τα λεφτα που ζητάνε (ραδιοελεγχόμενα, eco drive..κλπ κλπ) βουρ για όποιο σου κάνει εσένα πιο πολύ κλικ (τσέκαρε και βάση μοντέλου βιντεάκια στο youtube για να τα δεις καλύτερα )
ok cupra...πες μου λιγο για να μην εχω προβλημα με την παραγγελια τι ακριβως να κανω, για να αποφυγω τελωνειο και οτιδηποτε προκυψει. αγορα παντα με paypal ?cupra73 έγραψε:Όλα τα τελευταία είναι απίστευτα για τα λεφτα που ζητάνε (ραδιοελεγχόμενα, eco drive..κλπ κλπ) βουρ για όποιο σου κάνει εσένα πιο πολύ κλικ (τσέκαρε και βάση μοντέλου βιντεάκια στο youtube για να τα δεις καλύτερα )
σ' ευχαριστω πολυ και καληνυχτα κιολας
- cupra73
PayPal πάντα (για ασφάλεια) και τίποτε αλλο, Καλές αγορές και καλό ξημέρωμα.!!!
http://www.dutyfreeislandshop.com/citiz ... hire-watch" onclick="window.open(this.href);return false;cupra73 έγραψε:PayPal πάντα (για ασφάλεια) και τίποτε αλλο, Καλές αγορές και καλό ξημέρωμα.!!!
καταληγω σε αυτο. ..το βρηκα και ελλαδα αλλα δεν ξερω αν αξιζει να δωσω 80 ευρω παραπανω
- cupra73
Πολύ καλή επιλογή και με τα ρέστα (80 ευρω) όπως είδες αγοράζεις κι άλλο ρολόι η άμα δεν θες ρολόι μετέτρεψε τα σε σουβλάκια και μπύρες και είσαι άρχοντας.!!! :mrgreen:petros έγραψε:http://www.dutyfreeislandshop.com/citiz ... hire-watch" onclick="window.open(this.href);return false;cupra73 έγραψε:PayPal πάντα (για ασφάλεια) και τίποτε αλλο, Καλές αγορές και καλό ξημέρωμα.!!!
καταληγω σε αυτο. ..το βρηκα και ελλαδα αλλα δεν ξερω αν αξιζει να δωσω 80 ευρω παραπανω
Περιμένουμε όταν το πάρεις στα χέρια σου με το καλό να μας ποσταρεις μπόλικες φώτο.!!!