Ημιδευτερόλεπτα...????
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Ημιδευτερόλεπτα...????
Ποια η γνώμη σας για τα ημιδευτερόλεπτα στο ρολόι παιδιά, ή αλλιώς subseconds όπως είναι πιο γνώστα????
Θα προτιμούσατε ένα ρολόι με subseconds από ένα άλλο???
Θα προτιμούσατε ένα ρολόι με subseconds από ένα άλλο???
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Re: Ημιδευτερόλεπτα...????
Να σου πω την αλήθεια φίλε Μάριε δεν το έχω σκεφτεί αλλά θα έλεγα ότι τα προτιμώ σε πιό κλασσικά και vintage μηχανικά(όχι αυτόματα) κομμάτια.
π.χ http://www.omega-fanatic.com/pages/priv ... ection.php
Σε μοντέρνο αυτόματο θα προτιμούσα κεντρικό δευτερολεπτοδείκτη.
π.χ http://www.omega-fanatic.com/pages/priv ... ection.php
Σε μοντέρνο αυτόματο θα προτιμούσα κεντρικό δευτερολεπτοδείκτη.
If your watch loses or gains a few seconds a day don't freak out !!!remember there are 86,400 seconds in 24hours
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 0
Ακριβώς
If your watch loses or gains a few seconds a day don't freak out !!!remember there are 86,400 seconds in 24hours
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Προτιμω τα κεντρικα δευτερολεπτα,ειναι σαφως πιο ομορφο το θεαμα του μεγαλου δευτερολεπτοδεικτη να γυριζει...
Παρ ολ αυτα δεν θα αποτελουσαν εμποδιο στην αγορα ενος ρολογιου τα μικρα δευτερα,αν μου αρεσε συνολικα...
Παρ ολ αυτα δεν θα αποτελουσαν εμποδιο στην αγορα ενος ρολογιου τα μικρα δευτερα,αν μου αρεσε συνολικα...
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
eisenberg έγραψε:Προτιμω τα κεντρικα δευτερολεπτα,ειναι σαφως πιο ομορφο το θεαμα του μεγαλου δευτερολεπτοδεικτη να γυριζει...
Θα συμφωνησω με τον Eis.
Φιλικα,
Αντωνης
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
+1eisenberg έγραψε:Προτιμω τα κεντρικα δευτερολεπτα,ειναι σαφως πιο ομορφο το θεαμα του μεγαλου δευτερολεπτοδεικτη να γυριζει...
Φιλικα, Σταυρος
Μου αρέσουν ιδιαίτερα, αρκεί να μην υπάρχει ταυτόχρονα χρονογράφος με κεντρικό δευτερολεπτοδείκτη.
Έχοντας αυτό , αν και το λατρεύω, με ενοχλεί λίγο ο κεντρικός δείκτης που είναι ακίνητος
Έχοντας αυτό , αν και το λατρεύω, με ενοχλεί λίγο ο κεντρικός δείκτης που είναι ακίνητος