ΣΕ ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ROLEX;

Σε αυτή την θεματική ενότητα θα γίνετε αναφορά σε όλες τις εταιρείες οι οποίες προέρχονται από την Ελβετία
Άβαταρ μέλους
captain
Has thanked: 5083 times
Been thanked: 11947 times

Re: ΣΕ ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ROLEX;

Δημοσίευση από captain »

Το wus forum πουλήθηκε Πέρσι κάτι εκατομμύρια δολάρια...

Δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα...

Τα φόρουμ είναι δεξαμενές υποψηφίων μελλοντικών αγοραστών...

Επίσης είναι μέσα ενημέρωση και πληροφόρησης για τα πεπραγμένα του χώρου...

Δεν ξέρω κατά πόσο τΑ υπολογίζουν οι εταιρείες, αλλά τα μέλη τους σίγουρα επηρεάζονται από τα γραφόμενα στα φόρουμ και από τις τάσεις και μόδες που διαμορφώνοντας μέσα σε αυτά...
CS-VIW
Has thanked: 8 times
Been thanked: 44 times

Δημοσίευση από CS-VIW »

i palios έγραψε:Αγαπητε φιλε CS VIW
Αυτα που γραφεις και διαβαζω για τις πωλησεις του Ραντο και του Ουμπλο δεν πιστευω στα ματια μου,σου ειπα οτι σ αυτο το φορουμ τα περισσοτερα μελη εχουν πολλες γνωσεις γυρω απο το θεμα μας και μ αυτα που πετας ετσι αυθερετα εκτιθεσαι
Το να λες οτι η Ραντο πουλαει περισσοτερα 50% απο την Πανεραι η η Ουμπλο εμενα τουλαχιστον με προσβαλεις, η εκτος αν κανεις πλακα και θες να το ριξουμε εκει.
Ειπαμε εχουμε καρναβαλι αλλα οχι την συζητηση μας να την κανουμε ετσι.
Να πεταμε ετσι αυθερετα νουμερα για να καπακωσουμε τον αλλο η για να εντυπωσιασουμε η να επιδειχθουμε λες κ εμεις εχουμε διαβασει αλλες πωλησεις.
Και κλεινω, Πιραντελο << Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε>>.
ΥΓ
Απ οτι υπολογιζω εγω στη Αθηνα δεν πρεπει να υπαρχουν πανω απο καμια 10ρια Ουμπλο εξω τις μαιμουδες.
Να σε ενημερώσω λοιπόν - κάθησε πρώτα αν το παίρνεις τόσο επί πόνου ή τόσο προσωπικά - ότι το 2014 πουλήθηκαν περισσότερα από 300 Hublot στην Ελλάδα. Πολλά από αυτά ήταν τωνν 60 και των 80 χιλιάδων, ενώ όλες οι συλλεκτικές σειρές είχαν λίστα αναμονής και βέβαια κάθε χρόνο το κσομηματοπωλείο που τα πουλάει στη Μύκονο, κάνει μια συλλεκτική σειρά 50 κομματιών που ξεπουλάει αμέσως.

Πιες ένα νεράκι και συνέχισε να διαβάζεις...

Όσο για το ποιός εκτίθεται όχι μόνο για την επιθετικότητά του, αλλά και για τις γνώσεις του ή το πόσο εύκολο ή δύσκολο του είναι να ψάξει να βρει δυο απλά στοιχεία, προφανώς δεν μου επιτρέπεται να σου παραθέσω επίσημα στοιχεία που λόγω της δουλειάς μου έχω για δική μου χρήση, αλλά πάρε ένα λινκ να δεις ότι η Panerai το 2013 έκανε 300 εκατομμύρια, η Hublot 350 και η Rado 450. Όλα σε φράγκα.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να με ενημερώσεις για το πόσες είναι οι γνώσεις του καθενός, νομίζω ότι είμαι σε θέση να καταλάβω.

http://www.watch-insider.com/economy/fi ... d-germany/" onclick="window.open(this.href);return false;

Κωστής

ΥΓ. Θα σου πρότεινα τον τίτλο από ένα άλλο έργο του Pirandello. Trovarsi, σημαίνει "να βρεις τον εαυτό σου" και νομίζω ότι καλό είναι να έχουμε κάποια αυτογνωσία ιδίως όταν θέλουμε να γράφουμε τόσο έντονα όσο εσύ. Μου αρέσει και εμένα να υποστηρίζω με θέρμη αυτό που σκέφτομαι, αλλά φροντίζω να έχω σοβαρούς λόγους που το σκέφτομαι. Πως τώρα σκέφτηκες ότι είχα ανάγκη να επιδειχθώ γράφοντας νούμερα που θα μπορούσε ο καθένας με ένα ψάξιμο στο google να ανατρέψει, είναι δικό σου θέμα.

ΥΓ. Σε ευχαριστώ που επιβεβαίωσες στον Κώστα, αυτό που του λέω χρόνια, ότι πάντα οι τόνοι ανεβαίνουν από κάποιο μέλος πρώτα, πριν αναγκαστώ να απαντήσω, κακώς μερικές φορές σε υψηλό τόνο και έχασα το δίκο μου παλιότερα. Όμως βλέπεις τι κάνω; Τώρα έμαθα πως να μη χανω το δίκιο μου. Στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
These users thanked the author CS-VIW for the post:
Argo982001 (Δευ Φεβ 23, 2015 11:59 pm)
Rating: 7.69%
Άβαταρ μέλους
ggli
Has thanked: 2867 times
Been thanked: 4363 times

Δημοσίευση από ggli »

Δημήτρη έχεις απόλυτο δίκιο για το ότι τα φόρουμ είναι δεξαμενές , όπως επίσης κ ότι τα μέλη επηρεάζονται από τα γραφόμενα , όμως η ενημέρωση και πληροφόρηση που παρέχουν δεν είναι εταιρική , είναι γνώμες κι εμπειρίες μελών που μπορεί να άκουσαν ή να είδαν κάτι , στην καλύτερη περίπτωση να υπάρχουν κάποια μέλη με βαθιές γνώσεις , που πράγματι έχουν ψάξει κι έχουν ενημερωθεί .
Φαντάσου ότι στα περισσότερα φόρουμ δεν μπορεί να υπάρξει συνεννόηση για τα αυτονόητα , πως λοιπόν μια εταιρεία να δώσει βάση και να υιοθετήσει απόψεις .
Δεν ξέρω κατα ποσό παρακολουθούν οι εταιρείες τα φόρουμ και κατα ποσό λαμβάνουν υπόψη τις απόψεις των μελών ,
Από δίκη μου εμπειρία λέω ότι μάλλον καθόλου.
ggli
CS-VIW

Δημοσίευση από CS-VIW »

Είχα και έχω πολύ καλή σχέση με τον Ernie Romers που έφτιαξε το watchuseek, καθώς και με τα παιδιά που είναι στα πόστα στο TimeZone και άλλα φόρουμ.

Ούτε οι ίδιες οι εταιρείες έχουν αξιολογήσει το τι τους προσφέρουν τα μεγάλα φόρουμ.

Κατ' αρχάς οι εταιρείες κυνηγούν τις πωλήσεις με λύσσα, εκεί που γίνονται.

Όπως μου αρέσει να λέω, οι εταιρείες έχουν πλέον συνήδειση ότι μια φωτογραφία του χεριού του ποδοσφαιριστή (θα με συγχωρήσει δεν θυμάμαι ποιός είναι) που έχει σύζυγο την Σακίρα, την ώρα που την χαιδεύει σε ότι ωραιότερο έχει πάνω της, στην οποία φωτο να φαίνεται το ρολόι που φοράει, μπορεί να αποδώσει όσο 200 εγκυκλοπαίδειες ωρολογοποιίας!!!

Όταν ανέβασα στο σάιτ μου τη συνέντευξη του Genta, το αμερικάνικο φόρουμ για τους φανατικούς της Rolex ανέβασε δυο τόπικς.

Μετά μια ώρα είχαν 800 vues το καθένα.

Λέω, ωραία. 800 σε μια ώρα, πες 15.000 την ημέρα. Σε ένα μήνα θα έχουν δει το θέμα και κατά συνέπεια το σάιτ μου 450.000 άνθρωποι!

Μπήκα μια ημέρα μετά. Τα vues ήταν 900.

Μα τι συμβαίνει αναρωτήθηκα. Πήγα να βρω τα τόπικ.

Ήταν στην 40κάτι σελίδα στα νέα θέματα.

Σε 24 ώρες είχαν ανέβει 800κάτι νέα θέματα.

Αν δεν είχε μπει ένα μέλος 24 ώρες, έπρεπε να ψάξει τα 800+ θέματα για να βρει το δικό μου!... κολοκύθια.

Το watchuseek έχει 90.000 επισκέπτες την ημέρα (τέλος πάντων τόσο είχε όταν μιλάγαμε για συνεργασία με τον Ernie). Έχει όμως 2.000 θέματα την ημέρα.

Να διαβάζουν από 5 θέματα ο καθένας που μπαίνει, άντε κάθε θέμα να έχει μερικές εκατοντάδες επισκέπτες την ημέρα... Πού είναι τα 90.000; Γιατί η Hublot να πληρώσει γι αυτό;

Από την άλλη, όταν ο Journe σταμάτησε να πληρώνει το wathcprosite, του κατέβασαν ότι ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ γι αυτόν.

Και το TimeZone άνοιξε 2-3 τόπικς για την συνέντευξη Genta, το ένα μάλιστα με προβοκατόρικο τίτλο "ο Genta σχεδίασε το Oyster;". Κάποια μέλη από κάτω έγραψαν: "Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Ευχαριστώ που την μοιραστήκες μαζί μας". Τίπτα άλλο. Που είναι η συζήτηση;

Οι περισσότεροι ρωτούν που θα βρουν φθηνό λουράκι, να το γυαλίσουν, μαιμού κ.λπ.

Άλλα παιχνίδια παίζονται πίσω από τα μεγάλα χρηματικά ποσά στην αλλαγή ιδιοκτησίας των φόρουμ.

Φιλικά

Κωστής
i palios
Has thanked: 1811 times
Been thanked: 1011 times

Δημοσίευση από i palios »

CS-VIW έγραψε:
Αυτα που γραφεις και διαβαζω για τις πωλησεις του Ραντο και του Ουμπλο δεν πιστευω στα ματια μου,σου ειπα οτι σ αυτο το φορουμ τα περισσοτερα μελη εχουν πολλες γνωσεις γυρω απο το θεμα μας και μ αυτα που πετας ετσι αυθερετα εκτιθεσαι
Το να λες οτι η Ραντο πουλαει περισσοτερα 50% απο την Πανεραι η η Ουμπλο εμενα τουλαχιστον με προσβαλεις, η εκτος αν κανεις πλακα και θες να το ριξουμε εκει.
Να πεταμε ετσι αυθερετα νουμερα για να καπακωσουμε τον αλλο η για να εντυπωσιασουμε η να επιδειχθουμε λες κ εμεις εχουμε διαβασει αλλες πωλησεις.
ΥΓ
Απ οτι υπολογιζω εγω στη Αθηνα δεν πρεπει να υπαρχουν πανω απο καμια 10ρια Ουμπλο εξω τις μαιμουδες.
Να σε ενημερώσω λοιπόν - κάθησε πρώτα αν το παίρνεις τόσο επί πόνου ή τόσο προσωπικά - ότι το 2014 πουλήθηκαν περισσότερα από 300 Hublot στην Ελλάδα. Πολλά από αυτά ήταν τωνν 60 και των 80 χιλιάδων, ενώ όλες οι συλλεκτικές σειρές είχαν λίστα αναμονής και βέβαια κάθε χρόνο το κσομηματοπωλείο που τα πουλάει στη Μύκονο, κάνει μια συλλεκτική σειρά 50 κομματιών που ξεπουλάει αμέσως.

Όσο για το ποιός εκτίθεται όχι μόνο για την επιθετικότητά του, αλλά και για τις γνώσεις του ή το πόσο εύκολο ή δύσκολο του είναι να ψάξει να βρει δυο απλά στοιχεία, προφανώς δεν μου επιτρέπεται να σου παραθέσω επίσημα στοιχεία που λόγω της δουλειάς μου έχω για δική μου χρήση, αλλά πάρε ένα λινκ να δεις ότι η Panerai το 2013 έκανε 300 εκατομμύρια, η Hublot 350 και η Rado 450. Όλα σε φράγκα.

Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να με ενημερώσεις για το πόσες είναι οι γνώσεις του καθενός, νομίζω ότι είμαι σε θέση να καταλάβω.

http://www.watch-insider.com/economy/fi ... d-germany/" onclick="window.open(this.href);return false;

Κωστής

ΥΓ. Θα σου πρότεινα τον τίτλο από ένα άλλο έργο του Pirandello. Trovarsi, σημαίνει "να βρεις τον εαυτό σου" και νομίζω ότι καλό είναι να έχουμε κάποια αυτογνωσία ιδίως όταν θέλουμε να γράφουμε τόσο έντονα όσο εσύ. Μου αρέσει και εμένα να υποστηρίζω με θέρμη αυτό που σκέφτομαι, αλλά φροντίζω να έχω σοβαρούς λόγους που το σκέφτομαι. Πως τώρα σκέφτηκες ότι είχα ανάγκη να επιδειχθώ γράφοντας νούμερα που θα μπορούσε ο καθένας με ένα ψάξιμο στο google να ανατρέψει, είναι δικό σου θέμα.

ΥΓ. Σε ευχαριστώ που επιβεβαίωσες στον Κώστα, αυτό που του λέω χρόνια, ότι πάντα οι τόνοι ανεβαίνουν από κάποιο μέλος πρώτα, πριν αναγκαστώ να απαντήσω, κακώς μερικές φορές σε υψηλό τόνο και έχασα το δίκο μου παλιότερα. Όμως βλέπεις τι κάνω; Τώρα έμαθα πως να μη χανω το δίκιο μου. Στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε διευκρίνηση.
Aκου αγαπητε φιλε
Μην προσπαθεις να παραποιεις τα δεδομενα και δειξε λιγο σεβασαμο στους συνομιλητες σου γραμματα ξερουμε
λεει λοιπον οτι
ΟΥΜΠΛΟ 35000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ 350ΧΙΛ ΦΡ
ΠΑΝΕΡΑΙ 70000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ 300ΧΙΛ ΦΡ
Διπλες οι πωλησεις της Πανεραι, η μικρη διαφορα στα λεφτα ειναι οτι το Ουμπλο σου εχει περιπου μεσο ορο τα διπλα λεφτα απο το πανερι.
Μην εκτιθεσαι αλλο φτανει,συγγνωμη αλλα εγινες κουραστικος.
Οσο για τα νουμερα της Ουμπλο στην Ελλαδα πρεπει κι αυτα να ειναι αυθαιρετα εγω δεν τα πιστευω, οπως πολλα απο αυτα που μας ειπες και τα αποδειξες εσυ ο ιδιος
με το λινκ σου.
Φιλικα Palios.
CS-VIW

Δημοσίευση από CS-VIW »

i palios έγραψε:ΥΓ
Τώρα πρόσεξα το ΥΓ.

Δεν ξέρω που κυκλοφορείς στην Αθήνα, αλλά να σε ενημερώσω ότι όλοι οι πλούσιοι Αθηναίοι (εφοπλιστές, μεγαλο-δημοσιογράφοι, διαφημιστές κ.λπ. από τον καιρό της έκθεσής μου, είχαν όλοι τα πρώτα Tourbillon της εταιρείας.

Προχθές ένας γνωστός επιχειρηματίας που δεν ασχολείται με τα ρολόγια καθόλου μου τηλεφώνησε να μου ζητήσει τη γνώμη του για ένα ρολόι που θέλει να χαρίσει στη γυναίκα του. Πρώτη επιλογή Cartier. Του λέω να σου στείλω φωτογραφίες σε Vacheron, Patek, Jaeger; Όχι μου λέει. Cartier ή Hublot.

Όταν "χωνέψεις" τα νούμερα που έχει το σάιτ που σου έβαλα, διάβασε και το πιο κάτω, για να δεις τι εστί Hublot. Όταν ανέλαβε την εταιρεία ο Biver το 2005 είχε τζίρο κάτι παρπάνω από 10 εκατομμύρια. Την έφτασε στα 250 σε 5 χρόνια.

Ίσως να το αγνοείς, αλλά ο Biver ήταν ο μόνος που έπαιξε μπάλα και με τα αγαπημένα σου φόρουμ. Έγραφε κάποιος στο TZ πήρα ένα Big Bang και έμπαινε ο Biver και του έγραφε: "Συγχαρητήρια. Έκανες την καλύτερη επιλογή. Πάρε από εμένα δώρο μια επέκταση εγγύησης 5 χρόνια!" Πήγαινε με καπέλο και γυαλιά στο καλύτερο εστιατόριο του Μονακό, έριχνε μια ματιά σε ποιά τραπέζια φορούσαν Big Bang και έλεγε στον ιδιοκτήτη: "Όταν τελειώσουν δεν τους πας λογαρισμό. Τους λες ότι πέρασε ο Πρόεδρος της Hublot και τους κάνει το τραπέζι για να τους ευχαριστήσει!"

ΥΓ2. Πιστεύω ότι όλο αυτό το κομμάτι (ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΠΟΣΤ ΜΟΥ CS-VIW » Κυρ Φεβ 22, 2015 11:53 pm ΠΟΥΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΑΙ) και όπου ανταλλάσσονται ενδιαφέρουσες απόψεις εκτός του θέματος Rolex θα μπορούσε να μεταφερθεί σε ένα άλλο τόπικ με τίτλο ROLEX - PANERAI - HUBLOT, ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΩΣΤΑ. ΤΙ ΛΕΣ; ΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΤΡΟΠΗ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Argo982001
Has thanked: 642 times
Been thanked: 506 times

Δημοσίευση από Argo982001 »

i palios έγραψε: Aκου αγαπητε φιλε
Μην προσπαθεις να παραποιεις τα δεδομενα και δειξε λιγο σεβασαμο στους συνομιλητες σου γραμματα ξερουμε
λεει λοιπον οτι
Διπλες οι πωλησεις της Πανεραι, η μικρη διαφορα στα λεφτα ειναι οτι το Ουμπλο σου εχει περιπου μεσο ορο τα διπλα λεφτα απο το πανερι.
Οσο για τα νουμερα της Ουμπλο στην Ελλαδα πρεπει κι αυτα να ειναι αυθαιρετα εγω δεν τα πιστευω, οπως πολλα απο αυτα που μας ειπες και τα αποδειξες εσυ ο ιδιος
με το λινκ σου.
Φιλικα Palios.
Κακώς επεμβαίνω αλλά τέλος πάντων.Είχε μιλήσει καθαρά για τζίρους και μάλιστα ειχε αναφέρει και ότι εχει μεγαλύτερους τζίρους με λιγότερα κομμάτια .
<<Ο τζίρος της Hublot διεθνώς είναι σαφώς μεγαλύτερος από αυτόν της Panerai με λιγότερα από τα μισά ρολόγια και μάλιστα σε συνεχή άνοδο.>>
These users thanked the author Argo982001 for the post:
CS-VIW (Τρί Φεβ 24, 2015 1:12 am)
Rating: 7.69%
CS-VIW

Δημοσίευση από CS-VIW »

i palios έγραψε:
CS-VIW έγραψε:
ΥΓ

Κωστής

Aκου αγαπητε φιλε
λεει λοιπον οτι
με το λινκ σου.
Φιλικα Palios.
Αρχικά να ρωτήσω γιατί ανεβάζεις τον τόνο.

Στην παράγραφο 5 του ποστ μου πριν δυο σελίδων έγραψα "Ο τζίρος της Hublot διεθνώς είναι σαφώς μεγαλύτερος από αυτόν της Panerai με λιγότερα από τα μισά ρολόγια και μάλιστα σε συνεχή άνοδο."

ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΑ. Ή μήπως δεν διαβάζεις τι γράφω;

Και επιπλέον επιμένεις και προσβάλεις και γράφεις πράγματα ως προφανή που είναι λάθος.

Όταν μιλάμε για την εμπορική επιτυχία μιας εταιρείας μιλάμε για τον τζίρο της και όχι για το πόσα κομμάτι απουλάει, γιατί τότε πιο επιτυχημένα είναι τα ck που πουλάνε 1.000.000 ρολόγια.

Η Hublot κάνει μεγαλύτερο τζίρο με λιγότερα ρολόγια και αυτό δείχνει την μεγαλύτερη επιτυχία της. Ότι πουλάει ακριβότερα δεν είναι αποτυχία, πίστεψέ με, όσο και να μην το καταλαβαίνεις.

Το ότι εσύ τα γυρνάς φαίνεται από το γεγονός ότι επειδή ακριβώς πιάστηκες στην ποσότητα ρολογιών για να παραστήσεις ότι έχεις δίκιο, δεν ανέφερες τίποτα για την Rado η οποία και κάνει τζίρο 450.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΟΧΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ, αλλά και με πολύ μεγαλύτερες ποσότητες από την Πανεράι, αφού τα ρολόγια της δεν είνα ακριβά, αλλά έχουν δυνατό κοινό σε πολλές χώρες.

Τώρα για τους υπόλοιπους που έχουην διάθεση να καταλάβουν - και το επιτυγχάνουν μια χαρά - οι εταιρείες δεν μετράνε "πορτοκαλόμηλα" αλλά χωριστά τα πορτοκάλια και τα μήλα, όπως κάνει και ο απλός μανάβης.

Τα 70.000 Πανεράι είναι των 5-7 χιλιάδων ευρώ.

Οπότε είναι λίγα μπροστά στα (πόσα από τα 600.000 της Rolex, τα 720.000 TAG και τα 800.000 της Omega να είναι στην ίδια κατηγορια τιμής) ας πούμε 1.500.000 ρολόγια που πουλούν στην τιμή αυτή οι 3 μεγάλες μάρκες και να μην βάλουμε τις χιλιάδες μικρότερες.

Αντίθετα τα 35.000 ρολόγια που πουλάει η Hublot είναι των 12000+ που σε αυτή την κατηγορία υπάρχουν πολύ λίγες πωλήσεις για σπορ ρολόι, δηλαδή μερικές δεκάδες χιλιάδες ρολόγια αν βάλουμε τα σπορ ρολόγια των Vacheron, Audemars άντε και άλλες δυο που υπάρχουν στην τιμή αυτή.

Οπότε η επιτυχία της Hublot ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ.

Δεν είναι υποχρεωτικό να το καταλάβεις. Προσπάθησε όμως να μην γράφεις τόσο επιθετικά. Εκτίθεσαι σε κάτι σοβαρότερεο από το πόσες γνώσεις ωρολογοποιίας έχεις, στο οποίο προφανώς είναι λίγο ατυχές να συναγωνίζεσαι εξάλλου μαζί μου.

Κωστής
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CS-VIW την Τρί Φεβ 24, 2015 1:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
CS-VIW

Δημοσίευση από CS-VIW »

Για να χαλαρώσουμε και λίγο την ένταση, πάντως ευτυχώς οι τζίροι τους δεν είναι σε χιλιάδες ελβετικά φράγκα, αλλά σε εκατομμύρια, γιατί αλλιώς θα μας πλήρωναν τις διαφημίσεις - γνωρίζοντας και την κατάστασή μας στην Ελλάδα - με ένα κιλό ελβετικό τυρί!...

Φιλικά

Κωστής
CS-VIW

Δημοσίευση από CS-VIW »

i palios έγραψε:Οσο για τα νουμερα της Ουμπλο στην Ελλαδα πρεπει κι αυτα να ειναι αυθαιρετα εγω δεν τα πιστευω, οπως πολλα απο αυτα που μας ειπες και τα αποδειξες εσυ ο ιδιος
με το λινκ σου.
Φιλικα Palios.
Τα νούμερα είναι πραγματικά και δεν θα παρεξηγηθώ που αμφιβάλλεις γιατί η αμφιβολία αυτή δεν φαντάζομαι να είναι αποτέλεσμα των εκατομμυρίων λαθών που μόνο εσύ βρήκες στις περίπου 8.000 σελίδες που έχω γράψει στη ζωή μου για τα ρολόγια.

Η πειτυχία της Hublot κρίθηκε τόσο μεγάλη, ώστε από αυτό το Σάββατο η εταιρεία που την αντιπροσώπευε στην Ελλάδα παύει να την αντιπροσωπεύει και η Hublot θα προχωρήσει στη δημιουργία θυγατρικής για την περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας, αλλά και για να υποστηρίξει διεθνείς ενέργειες που κάνει με επίκεντρο τον Πολιτισμό της χώρας μας.

Κωστής
Απάντηση