Ποιο θα προτιμουσατε ?
-
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 44 times
Re: Ποιο θα προτιμουσατε ?
"Πλάκα με κάνετε;" που θα έλεγε και ο blackbird;
Το "φεγγαράκι και τα μικρά δεικτάκια" είναι ένα από τα πλέον ιστορικά perpetual calendar!!!
Σε κάσα RO επιπλέον, δεν έχει καμία σχέση με τα άλλα δυο.
Φιλικά
Κ.
Το "φεγγαράκι και τα μικρά δεικτάκια" είναι ένα από τα πλέον ιστορικά perpetual calendar!!!
Φιλικά
Κ.
- chris5
- moderator
- Has thanked: 787 times
- Been thanked: 1478 times
Eγω θα επαιρνα το πρωτο Κωστα μου.
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4363 times
Μ'αρεσει ο λιτός...βίος [SMILING FACE WITH SMILING EYES][SMILING FACE WITH SMILING EYES]CS-VIW έγραψε:GGLI αν κανένας μεγάλος συλλέκτης μοιράσει τα ρολόγια του, να πάμε μαζί και δεν θα τσακωθούμε.
Εγώ θα "φορτωθώ" τα grande complication (αυτά με το χάλια καντράν) και εσύ παίρνεις αυτά που έχουν μόνο δυο δείκτες.
Κ.
ggli
-
- Has thanked: 330 times
- Been thanked: 1027 times
Αυτα τα γενικου ενδιαφεροντος και την συζητηση να κανουμε του Κωστα πολυ τα φοβαμαι !!!!
Εγω παντως το ΑΡ με το φεγγαράκι και τα μικρά δεικτάκια !!!
Το εχω πει οτι ο Ναυτιλος οπτικα δεν μου αρεσει !!
Σταυρος
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 285 times
- Επικοινωνία:
Κωστη καλησπέρα.CS-VIW έγραψε:"Πλάκα με κάνετε;" που θα έλεγε και ο blackbird;
Φιλικά
Κ.
Αρχικα θα ηθελα να σε ευχαριστησω που μπαινεις στην διαδικασια να διαβασεις τα μηνυματα μου.
Σαφως και γνωριζω ποιο είναι το κομματι που το χαρακτηρισα με φεγγαρακι και μικρα δεικτακια.
Απλα είμαι ανθρωπος με περιεργο χιουμορ, πραγμα που το γνωριζουν τα μελη του φορουμ, και δεν με παρεξηγουν.
Είναι φυσικο μιας και δεν με γνωρίζεις να σου φαινεται περιεργη αυτή μου η απαντηση.
Τελος θα ηθελα να σου ζητησω συγνωμη αν σε εφερα σε κατασταση εκτος εαυτου.
Δεν ειχα τετοια προθεση.
Και παλι σε ευχαριστω για την αναγνωση των μηνυματων μου.
-
- Has thanked: 8 times
- Been thanked: 44 times
Κάποτε που σε μια συζήτηση μεγάλος επιχειρηματίας βγήκε εκτός εαυτού για 20.000€ του είπα:
"Πως κάνεις έτσι; Εγώ αν αρχίσεις να χοροπηδάς πάνω στα John Lobb μου που έχουν 200 στρώσεις κερί θα είμαι πιό ήρεμος"!
Είμαι νηφάλειος άνθρωπος. Γιατί να χάσω την ηρεμία μου;
Εχω την τύχη να μιλώ συχνά με τεράστιας αξίας ωρολογοποιούς (Dufour, Muller, Oechslin, Buttet, Golay, Journe, Andersen, Klauss, Preziuso,Papi, Forsey κλπ) και θα εκπλαγείτε απο το πόσα δεν ξέρουν.
Παράδειγμα ο Master watchmaker που σχεδίασε το Tour de l'Ile της VACHERON Constantin, αξίας 1.500.000€ θεωρούσε αυτονόητο οτι το ρολόι του δεν γνώριζε ότι κάθε 400 χρόνια είναι δίσεκτο έτος γιατί νόμιζε ΟΤΙ ΑΥΤΟ δεν το κάνει κανένα ρολόι, ενώ το κάνει το QP της IWC των 24.000€!!!
Παρακαλώ για την ανάγνωση των μηνυμάτων σου.
Διαβάζω 10.000-30.000 και γράφω 2.000-5.000 λέξεις την ημέρα.
Κ.
ΥΓ Προσωπικά δεν ξέρω με τι ρολόγια δουλεύεις.
"Πως κάνεις έτσι; Εγώ αν αρχίσεις να χοροπηδάς πάνω στα John Lobb μου που έχουν 200 στρώσεις κερί θα είμαι πιό ήρεμος"!
Είμαι νηφάλειος άνθρωπος. Γιατί να χάσω την ηρεμία μου;
Εχω την τύχη να μιλώ συχνά με τεράστιας αξίας ωρολογοποιούς (Dufour, Muller, Oechslin, Buttet, Golay, Journe, Andersen, Klauss, Preziuso,Papi, Forsey κλπ) και θα εκπλαγείτε απο το πόσα δεν ξέρουν.
Παράδειγμα ο Master watchmaker που σχεδίασε το Tour de l'Ile της VACHERON Constantin, αξίας 1.500.000€ θεωρούσε αυτονόητο οτι το ρολόι του δεν γνώριζε ότι κάθε 400 χρόνια είναι δίσεκτο έτος γιατί νόμιζε ΟΤΙ ΑΥΤΟ δεν το κάνει κανένα ρολόι, ενώ το κάνει το QP της IWC των 24.000€!!!
Παρακαλώ για την ανάγνωση των μηνυμάτων σου.
Διαβάζω 10.000-30.000 και γράφω 2.000-5.000 λέξεις την ημέρα.
Κ.
ΥΓ Προσωπικά δεν ξέρω με τι ρολόγια δουλεύεις.
-
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 20 times
Καλα το ρολοι θα υπαρχει το 2400 - 2500. Σαν θεωρια φαινεται.Ασε που καθε 4- 5 χρονια θελουν δαπανηρο σερβις.Κατεχω το JLC Master grand reveil 163842Α steel και μια φορα μπερδευτηκε [ εδειξε 31 Απριλιου] Συμβαινει....Τωρα λεω απλα μια γνωμη εχοντας μια εμπειρια...