Blackberryeisenberg έγραψε:Υπαρχει smart phone που να εχει σχετικα μεγαλη οθονη αλλα και πληκτρολογιο κανονικο?
Φιλικά Γιώργος
Blackberryeisenberg έγραψε:Υπαρχει smart phone που να εχει σχετικα μεγαλη οθονη αλλα και πληκτρολογιο κανονικο?
Ειναι smartphone συγχρονο,δλδ ιντερνετ εφαρμογες ολα κομπλε?Georges έγραψε:Blackberryeisenberg έγραψε:Υπαρχει smart phone που να εχει σχετικα μεγαλη οθονη αλλα και πληκτρολογιο κανονικο?
Φιλικά Γιώργος
Σύγχρονο είναι, αλλά επειδή έχει δικό του λειτουργικό, από εφαρμογές δεν ξέρω τι παίζει.eisenberg έγραψε:
Ειναι smartphone συγχρονο,δλδ ιντερνετ εφαρμογες ολα κομπλε?
\Κατι τετοιο χρειαζομαι.Georges έγραψε:Σύγχρονο είναι, αλλά επειδή έχει δικό του λειτουργικό, από εφαρμογές δεν ξέρω τι παίζει.eisenberg έγραψε:
Ειναι smartphone συγχρονο,δλδ ιντερνετ εφαρμογες ολα κομπλε?
https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thle ... er_dir=asc" onclick="window.open(this.href);return false;
δες τι συσκευές υπάρχουν από τον παραπάνω σύνδεσμο και μετά ψάξου στα φόρα για κινητά να δεις αν σε ικανοποιεί.
Φιλικά Γιώργος
Θοδωρή αυτό που θες είναι το Blackberry Passport. Οθόνη 4.5 ιντσών με κανονικό πληκτρολόγιο με διαστάσεις όσο ένα διαβατήριο εξ'ου και το όνομα:eisenberg έγραψε:Υπαρχει smart phone που να εχει σχετικα μεγαλη οθονη αλλα και πληκτρολογιο κανονικο?
Πολυ δυνατο!nick10 έγραψε:Θοδωρή αυτό που θες είναι το Blackberry Passport. Οθόνη 4.5 ιντσών με κανονικό πληκτρολόγιο με διαστάσεις όσο ένα διαβατήριο εξ'ου και το όνομα:eisenberg έγραψε:Υπαρχει smart phone που να εχει σχετικα μεγαλη οθονη αλλα και πληκτρολογιο κανονικο?
Από εφαρμογές έχει τις δικές του αλλά δέχεται και εφαρμογές android(όσες δεν θέλουν google services για να τρέξουν πχ google maps)
Μαρκο προσωπικα δε με ενδιαφερουν πολλα πραγματα,απλα ευκολο σερφαρισμα στο νετ,ισως πλοηγηση,καλη καμερα και απαραιτητα πληκτρολογιο.markosgr28 έγραψε:To έχει φίλος. Όντως πολύ δυνατό, αλλά και πολύ τεράστιο, κρύβεσαι πίσω από αυτό!
Επίσης, πρέπει λίγο να συνηθίσει κάποιος και τη χρήση των blackberry, μια χαρά γενικώς, αλλά δεν είναι android. Είχα blackberry για 2 χρόνια παλαιότερα, ότι έκανε το έκανε καλά, αλλά μου έλειπαν κάποια πράγματα, τώρα έχουν βελτιωθεί αρκετά, αλλά πάλι θέλουν άλλη αντιμετώπιση από τα γνωστά.
Για αυτά που αναφέρεις φίλε Θοδωρή είναι ιδανικό. Προσωπικά βέβαια για αυτά προτιμούσα τα παλαιότερα που είχαν και αριθμητικό πληκτρολόγιο και track pad (σα ποντίκι), τα οποία ήταν τέλεια. Τώρα θα βγάλει το classic με λογικό μέγεθος και με όλα αυτά πάλι. Κοίταξε το, δεν ξέρω τι κόστος θα έχει, πιστεύω θα είναι λογικό και φτηνότερο από το passport, οπότε κορυφή για αυτά που θέλεις.eisenberg έγραψε:Μαρκο προσωπικα δε με ενδιαφερουν πολλα πραγματα,απλα ευκολο σερφαρισμα στο νετ,ισως πλοηγηση,καλη καμερα και απαραιτητα πληκτρολογιο.markosgr28 έγραψε:To έχει φίλος. Όντως πολύ δυνατό, αλλά και πολύ τεράστιο, κρύβεσαι πίσω από αυτό!
Επίσης, πρέπει λίγο να συνηθίσει κάποιος και τη χρήση των blackberry, μια χαρά γενικώς, αλλά δεν είναι android. Είχα blackberry για 2 χρόνια παλαιότερα, ότι έκανε το έκανε καλά, αλλά μου έλειπαν κάποια πράγματα, τώρα έχουν βελτιωθεί αρκετά, αλλά πάλι θέλουν άλλη αντιμετώπιση από τα γνωστά.
Ηδη εχω αρχισει και κοιταζω διαφορα Blackberry μοντελα.markosgr28 έγραψε:
Για αυτά που αναφέρεις φίλε Θοδωρή είναι ιδανικό. Προσωπικά βέβαια για αυτά προτιμούσα τα παλαιότερα που είχαν και αριθμητικό πληκτρολόγιο και track pad (σα ποντίκι), τα οποία ήταν τέλεια. Τώρα θα βγάλει το classic με λογικό μέγεθος και με όλα αυτά πάλι. Κοίταξε το, δεν ξέρω τι κόστος θα έχει, πιστεύω θα είναι λογικό και φτηνότερο από το passport, οπότε κορυφή για αυτά που θέλεις.