Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτό το ρολόϊ

Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να ρωτούν σχετικά με την επιλογή ωρολογίων
CS-VIW
Has thanked: 8 times
Been thanked: 44 times

Re: Ποιά είναι η γνώμη σας για αυτό το ρολόϊ

Δημοσίευση από CS-VIW »

Τηλέμαχε καλορίζικα τα ρολόγια.

Έκανες μια πολύ λεπτομερή περιγραφή.

Γιατί όμως όλες αυτές τις - τόσο καθοριστικές λεπτομέρειες - να τις διαπιστώνεις όταν έχεις πλέον ήδη αγοράσει το ρολόι και να μην τις διαπιστώνεις έγκαιρα σε ένα κατάστημα ώστε να σου χρησιμεύουν ως κριτήριο για να επιλέξεις ποιο ρολόι θα πάρεις.

Φιλικά

Κωστής

ΥΓ Είναι πλέον παρωχημένη η σκέψη ότι χρειάζεσαι ενα "ΚΑΛΟ" ρολόι σε ένα δείπνο. Ο άνθρωπος είναι ο ίδιος με grande complication ή χωρίς καθόλου ρολόι.
Τηλέμαχος
Has thanked: 23 times
Been thanked: 56 times

Δημοσίευση από Τηλέμαχος »

καλημέρα .
τα ρολόγια αυτά και τα δύο δεν τα έπιασα ποτέ στα χέρια μου. το citizen το είχα δει πριν από χρόνια στο διαδίκτυο αλλά δεν υπήρχε ρευστό να το αγοράσω. ενημερώνω πως το είχα δει σε ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς πλέον δύσκολα πηγαίνω σε κατάστημα ως φυσική παρουσία εφόσον όλα μπορώ να τα κάνω ηλεκτρονικώς και απομακρυσμένως. στην ελλάδα σε όσα κοσμηματοπωλεία πήγα κανείς δεν το είχε ως μοντέλο. όλοι είχαν τα ακόμη πιο ακριβά μοντέλα αλλά και φτηνότερα. το συγκεκριμένο μοντέλο όμως ποτέ δεν το έπιασα σε φυσικό υλικό.μετά από πολλές μέρες "μελέτης" στο διαδίκτυο και ατέλειωτες ώρες από τον ελεύθερο χρόνο μου , διάβαζα πως το συγκεκριμένο έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής - άλλοι έλεγαν για "extremely well made timepiece".κανείς σχεδόν δεν είχε να πει κάτι κακό για την ποιότητα κατασκευής του.
τώρα για το tissot, όπως θα διαπίστωσες και εσύ, διαβάζοντας το παρόν νήμα, δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά είναι εντελώς αναφορά του Γεωργίου από αυτήν την κοινότητα. δεδομένης όμως της προηγούμενης εμπειρίας μου από την ποιότητα κατασκευής και συναρμογής της tissot θεώρησα πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθος. ούτως η άλλως το πρότεινε και χρήστης με μεγάλη εμπειρία στον κόσμο των ρολογιών και όσο να είναι σου εμπνέει εμπιστοσύνη. την ίδια εμπιστοσύνη θα έδειχνα οποιαδήποτε ώρα της ημέρας και στον φίλο MEGALO.
Δεύτερον -και τελειώνω εδώ μιας και αρχίζω να κουράζω εσένα και οποιονδήποτε άλλον αναγνώστη- δε μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο ρολόϊ συμφώνως της περίστασης του. δηλαδή το αν θα πάω σε επαγγελματική συνάντηση όποιο και να βάλω (ακόμη και αν δε βάλω) το ίδιο μου κάνει. Αν σου αρέσει ένα μοντέλο, απλώς το φοράς οποιαδήποτε στιγμή και οποτεδήποτε σου κάνει κέφι και εν τέλει μολονότι μπορεί να έχουν περάσει χρόνια δεν το βαριέσαι και δε σε κουράζει ποτέ. επιπροσθέτως ό,τι αγοράζω από τον κόσμο των ρολογιών γίνεται πάντοτε με γνώμονα πως αυτό θα με συντροφεύει για πολλά χρόνια και χωρίς τη σκέψη μεταπώλησης του.
These users thanked the author Τηλέμαχος for the post:
Megalos (Κυρ Φεβ 01, 2015 12:44 pm)
Rating: 7.69%
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 42908 times
Been thanked: 9569 times

Δημοσίευση από Megalos »

Συγχαρητήρια και πάλι Τηλεμαχε :sh:
Έδωσες συγκροτημένες απαντήσεις και χαίρομαι για την σοβαρότητα τους :cheer:
Εύχομαι να τα χαρεις τα ρολογια σου για πολλα χρόνια
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Απάντηση