Είναι και αυτό ένα θέμα!!!!!warover έγραψε:ασε τις μουφες το ρολεχ ειναι 40mm ενω το extreme 46,3mm οποτε τι να σου πουν εσενα τα ρολεχmarios_ch έγραψε:Και εγώ παιδιά θα διάλεγα το extreme προφανώς γιατί τα Rolex δεν με συγκίνησαν ποτέ αλλά και γιατί νομίζω ότι ταιριάζει πιο πολύ στο στυλ μου...!!! Εννοείτει ότι συνυπογράφω στα όσα ανέφεραν Αντώνης και Στέφανος...!!!
Rolex Daytona vs JLCmaster compressor extreme world chronogr
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Re: Rolex Daytona vs JLCmaster compressor extreme world chronogr
- warover
- Has thanked: 0
- Been thanked: 34 times
και εδω φωτογραφια του μαριου που δοκιμαζει 40αρι ρολοι τελικα βγαλαμε μια ακρη δεν ειναι και οτι πιο πρακτικο αλλα τουλαχιστον το φοραει
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Και εγω το Extreme θα διαλεγα, για το λογο που ειπε ο αδερφος μου Μαριος. Τα Rolex δεν με συγκινησαν ποτε, εξαλλου γουστα ειναι αυτα. Και εχουν μικρο μεγεθος οποτε το JLC χωρις καθολου σκεψη.
Φιλικα, Σταυρος
Φιλικα, Σταυρος
Rolex Daytona ΚΑΙ JLC master compressor extreme World chronograph
δύο πολύ ωραία ρολόγια για να ξεκινήσει κανείς μια ωραία συλλογή από χρονογράφους. Μπορεί να σταματήσει στους 5, στους 10, στους 100, ή όπου τραβάει η καρδιά του...
Φιλικά
Κωστής
δύο πολύ ωραία ρολόγια για να ξεκινήσει κανείς μια ωραία συλλογή από χρονογράφους. Μπορεί να σταματήσει στους 5, στους 10, στους 100, ή όπου τραβάει η καρδιά του...
Φιλικά
Κωστής
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
marios_ch έγραψε:warover έγραψε:ασε τις μουφες το ρολεχ ειναι 40mm ενω το extreme 46,3mm οποτε τι να σου πουν εσενα τα ρολεχmarios_ch έγραψε:Και εγώ παιδιά θα διάλεγα το extreme προφανώς γιατί τα Rolex δεν με συγκίνησαν ποτέ αλλά και γιατί νομίζω ότι ταιριάζει πιο πολύ στο στυλ μου...!!! Εννοείτει ότι συνυπογράφω στα όσα ανέφεραν Αντώνης και Στέφανος...!!!
Φιλικα,
Αντωνης
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
χε,χε το κατάλαβα...!!!!!!!snapper έγραψε:Ναι φιλε'''επαθα πλακα στην εκθεση....marios_ch έγραψε:Δημήτρη σου γινε εφιάλτης αυτό ε????