PAY PAL

οπου μιλαμε και γραφουμε επι παντος επιστητου
Άβαταρ μέλους
cupra73
Has thanked: 1427 times
Been thanked: 1028 times

PAY PAL

Δημοσίευση από cupra73 »

Ανοίγω γενικό θέμα (έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό οπότε αν υπάρχει ήδη άλλο θέμα και μου διέφυγε ας συγχωνευτεί εκεί).

Και προχωράω στο ερώτημά μου για όποιον γνωρίζει η του έχει τύχει παρόμοια φάση.

Μετά από μια αγορά με paypal μέσω ebay μου έγινε full refund μιας και το αντικείμενο από λάθος του ο πωλητής το είχε καταχωρημένο σε stock ενώ στην πραγματικότητα είχε εξαντληθεί.....όλα καλά εώς εδώ και κανένα παράπονο, μπαίνοντας στην σελίδα του pay pal τώρα και συγκεκριμένα στην καρτέλα overview ενώ βλέπω κάτω στη recent activity οτι το ποσό έχει επιστραφεί από τον πωλητή και το Payment status της συναλλαγής μάλιστα είναι completed, επάνω αριστερά στην σελίδα εκεί που λέει το PayPal balance παραμένει μηδενικό....(PayPal balance: €0.00 EUR)

Σημειωτέον οτι ούτε στην prepaid visa μου είδα κάποια αλλαγή (μήπως τα λεφτά πηγαίνανε εκεί από όπου χρεωθήκανε αρχικά δηλαδή).

Υπάρχει κάποια χρονοκαθυστέρηση στην διαδικασία για να φανούν τα χρήματα στο balance (η στην κάρτα) κι αν ναι πόσο περίπου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Re: PAY PAL

Δημοσίευση από eisenberg »

Η συναλλαγη ηταν σε δολλαρια?

Για δες μηπως σου το γραφει στο balance σε $ απο κατω καπου,αν εχεις ορισει σαν βασικο νομισμα του λογαριασμου σου το ευρω.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Άβαταρ μέλους
cupra73

Δημοσίευση από cupra73 »

eisenberg έγραψε:Η συναλλαγη ηταν σε δολλαρια?

Για δες μηπως σου το γραφει στο balance σε $ απο κατω καπου,αν εχεις ορισει σαν βασικο νομισμα του λογαριασμου σου το ευρω.
Σε δολλαρια Αυστραλιας ηταν η συναλλαγη Θοδωρα και σαν βασικο νομισμα εχω το ευρω στο paypal.

Send from my smartphone using my finger.....
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei

cupra73 έγραψε:
eisenberg έγραψε:Η συναλλαγη ηταν σε δολλαρια?

Σε δολλαρια Αυστραλιας ηταν η συναλλαγη Θοδωρα και σαν βασικο νομισμα εχω το ευρω στο paypal.

Δεν μπορει να μην εμφανιζονται,εκτος κι αν πιστωθηκαν στην πιστωτικη καρτα κι οχι στο balance οποτε μπορει ισως να θελει μια εργασιμη μερα ή κατι τετοιο.
Άβαταρ μέλους
cupra73

Δημοσίευση από cupra73 »

Περιμενω και βλεπουμε, θα γραψω για οτιδηποτε νεωτερο, νασαι καλα.

Άβαταρ μέλους
cupra73

Δημοσίευση από cupra73 »

Τα νεώτερα, μιας και χτες μίλησα τηλεφωνικά με την τράπεζα είναι πως σε τέτοιες περιπτώσεις (και από την στιγμή που όλη η συναλλαγή έχει φανεί ως ολοκληρωμένη μέσα από το paypal) η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων στην προπληρωμένη κάρτα μπορεί να πάρει ακόμη και μήνα....αυτό γιατί πρέπει η τράπεζα του πωλητή να στείλει κάποια διαπιστευτήρια ως επιβεβαίωση τέλεσης της συναλλαγής στην εδώ τράπεζα και στην συνέχεια να φανεί το ποσό στην προπληρωμένη κάρτα.....

Η ουσία όμως είναι πως εγώ την πάτησα γιατί με τα χρήματα αυτά θα έκανα στο καπάκι από άλλο site την αγορά του ρολογιού που ήθελα (και το ήθελα για τις γιορτές) και τώρα καλό νέο έτος.....
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei

Αυτος ειναι και ο λογος που δεν χρησιμοποιω τις προπληρωμενες,εχουν καποιες ''αγκυλωσεις''.Και ειδικα αυτο να τις τροφοδοτεις καθε τοσο.

Εχω συνδεσει το Paypal με μια κανονικη πιστωτικη καρτα και ειναι μεγαλη διευκολυνση,οσες φορες μου εχουν κανει refund στον επομενο λογαριασμο της καρτας η πιστωση φαινεται κανονικα.
PanosI
Has thanked: 224 times
Been thanked: 528 times

Δημοσίευση από PanosI »

eisenberg έγραψε:Αυτος ειναι και ο λογος που δεν χρησιμοποιω τις προπληρωμενες,εχουν καποιες ''αγκυλωσεις''.Και ειδικα αυτο να τις τροφοδοτεις καθε τοσο.

Εχω συνδεσει το Paypal με μια κανονικη πιστωτικη καρτα και ειναι μεγαλη διευκολυνση,οσες φορες μου εχουν κανει refund στον επομενο λογαριασμο της καρτας η πιστωση φαινεται κανονικα.

Όπου αν έχεις και web banking και τις κάρτες συνδεδεμένες στον λογαριασμό σου βλέπεις σχεδόν αμέσως την πίστωση στην πιστωτική κάρτα σου και δεν χρειάζεται να περιμένεις τον επόμενο λογαριασμό.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
cupra73

Δημοσίευση από cupra73 »

Μια φορά την πάτησα κι εγω παίδες, δεν μου είχε ξανατύχει παρόμοια φάση, προπληρωμένη δούλευα για κάμποσα χρόνια και ο λόγος οτι την είχα από παλιά (προ εποχής web banking) και περίμενα ότι σε περίπτωση refund θα αντιστρεφόταν η πληρωμή χωρίς καθυστερήσεις, μετά από αυτό που μου έτυχε και δεδομένου ότι (μάλλον) έχασα ένα καλό ρολόι απο Ιαπωνία μέριά που στην παρούσα είναι δυσεύρετο, θα αντιστοιχίσω στο paypal μια κανονική πιστωτική κάρτα για να κάνω τις δουλειές μου πιο γρήγορα μέσω web banking που κι εγω έχω (και χωρίς έξοδα φόρτισης κάθε φορά).....και πάλι ευχαριστώ για της απαντήσεις σας.!!!
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40268 times
Been thanked: 8752 times

Δημοσίευση από Megalos »

ευχαριστουμε παιδια για την ενημερωση ωστε να ξερουμε και οι υπολοιποι τι να προσεχουμε
Γιωργο πολυ κριμα για το ρολοι που ηθελες :surprise:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Απάντηση