Θα συμφωνήσω με το φίλο Ηλία!Ilias-G έγραψε:Ειναι κι αυτό μια επιλογή.CHRISTOS έγραψε:Α ειδε οτι τραβαει το πραμα και το τσιμπησε πολυ ο μαγκας...προτεινω να του πουμε για το καινουργιο λοιπον και εμεις χωρις λουρι και κουτι 100 ευρω..αυτος λογικα θα πει 140..θα του πουμε 120 δινουμε θες? και θα κλεισει εκει
Επίσης εχουμε τις εξης εναλλακτικες:
Δεν παίρνουμε τιποτα...βρισκουμε κι αλλα ρολογια-πιλοτους σε τετοια τιμή.
Παίρνουμε οσα ατσαλινα και μπρονζέ εχει και το μαύρο από τα τρεχοντα.
Περιμένουμε να δούμε πόσο θα εχει το καινούριο όταν βγει...
Προσωπικά δεν θα επαιρνα τιποτα...χαλάστηκα που δεν κόβει τίποτα από την τιμή που πουλάει στο Εβαυ. Πάντως μόνο το πιο φθηνό μαύρο θα επαιρνα, δεν του δίνω σελίνι παραπάνω....
Το νέο δε θα το σκεφτόμουν καθόλου σε αυτά τα χρήματα.
Αυτό με τις 79 λίρες με τα μεταφορικά θα το έπαιρνα. Κάτι άλλο όχι. Δεν το είχα στις προτεραιότητες μου και ψήθηκα κυρίως λόγω της τιμής του.
Είδε ενδιαφέρον και δεν είπε να κάνει κάτι καλύτερο στην τιμή στα υπάρχοντα, ενώ αρχικά το είχε πει. Το έκανε στο καινούργιο και αυτό με το να του πούμε τιμή για το νέο είναι περίεργο. Ίσως αύξησε την τιμή, έχει περιθώριο και είναι ανοικτός σε προσφορές. Προσωπικά αν μας πει να μας κόψει π.χ. 5-10 λίρες στα υπάρχοντα, που δε νομίζω να κόψει παραπάνω, κάτι είναι, αλλά δε είναι σημαντική διαφορά, οπότε δεν κολλάω σε αυτό.
Ας μας πουν αυτοί που θέλουν το καινούργιο τι θα ήθελαν, για να δούμε τι θα κάνουμε. Αν σας αρέσει, το σκέφτεστε και θέλετε να το παζαρέψετε, ΟΚ. Ζητάει 150 λίρες. Ένα λουράκι να κάνει περίπου 15-20 και κανένα τάλιρο το κουτί και βάλε και την επιπλέον ταλαιπωρία, πιστεύω 120 λιρές δε θα πει όχι, από εκεί και κάτω είναι θέμα παζαριού.
Αν πάλι σας φαίνεται ακριβό, πείτε μας τι θα θέλετε να κάνετε. Αν σας φαίνονται πολλά για το νέο και σας αρέσει το υπάρχον, παίρνουμε αυτά που έχει. Σκεφτείτε και πείτε μας.
Προσωπικά εμμένω στην επιλογή μου. Αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι φίλοι να προχωρήσουμε έτσι, μόλις απαντήσουν οι φίλοι που θέλουν το καινούργιο.
Τα Orient τα έχω δει από καιρό και με ψήνουν και αυτά. Είναι και 100m με βιδωτή κορώνα, αν δεν κάνω λάθος. Το θέμα είναι ότι προσωπικά σε ότι site έχω δει δεν υπάρχει διαθεσιμότητα και εκεί που υπάρχει τα δίνουν κοντά 200€, που δε θα τα έδινα για αυτά και γενικά θα έπαιρνα κάτι άλλο, όπως είπα σε αυτό που επέλεξα μου αρέσει το ρολόι και η τιμή. Για τα orient 100-120€ που πωλούνται σε αρκετά μαγαζιά θα τα έδινα, αλλά όχι παραπάνω. Αυτό που έχουμε επιλέξει μου αρέσει καλύτερα ως επιλογή. Μου αρέσει καλύτερα το καντράν και η κάσα.
Προσωπικά δεν το είχα στο πρόγραμμα και θα μου άρεσε ως Χριστουγεννιάτικο δωράκι, σε αυτά τα χρήματα.