συνυπογραφω και εγω ..marios_ch έγραψε:Ωραία λίστα φίλε...!!!
οντως Μαρκο ωραιοι στοχοι
συνυπογραφω και εγω ..marios_ch έγραψε:Ωραία λίστα φίλε...!!!
Ευχαριστώ, να είστε καλά....Megalos έγραψε:συνυπογραφω και εγω ..marios_ch έγραψε:Ωραία λίστα φίλε...!!!
οντως Μαρκο ωραιοι στοχοι
Τότε είχε ~1.800.000 δραχμές ο χρονογράφος και το "απλό" μοντέλο σε ατσάλι ~700.000δραχμές.Megalos έγραψε: φιλε VC222 παρα πολυ ενδιαφερον το κομματι αυτο της Chopard ... οντως δεν ειναι πολυ γνωστο
και μου θυμιζει εντονα Royal Oak Audemars Piguet ..
σε τι τιμες μπορεις να βρης τον χρονογραφο τωρα φιλε ?
eisenberg έγραψε:Εγω δεν εχω ιδεα παιδες...δε βαζω στοχους στα ρολογια συνηθως για αλλα πηγαινω κι αλλα αγοραζω τελικα!Το βεβαιο ειναι πως θα ναι ή χρονογραφος ή καταδυτικο
το θέμα είχε "τελειώσει¨στο θέμα των επιλογών..οπότε σιγά σιγά θα πρέπει αυτές οι επιλογές να αρχίσουν να υλοποιούνται....eisenberg έγραψε:eisenberg έγραψε:Εγω δεν εχω ιδεα παιδες...δε βαζω στοχους στα ρολογια συνηθως για αλλα πηγαινω κι αλλα αγοραζω τελικα!Το βεβαιο ειναι πως θα ναι ή χρονογραφος ή καταδυτικο
Εχουμε ακομη καιρο,δεν συμπληρωθηκε η διετια
Παντως εγω πηρα το Seiko ΜΜ300 που ητανε ανεκαθεν ενα ρολοι που ηθελα καποια στιγμη.
Να σαι καλα Γιωργο,και στο/στα δικα σου συντομα με το καλο!Georges έγραψε: Τώρα ο χρονογράφος έμεινε, κι έχεις μπόλικο καιρό μπροστά σου
κάτι μου λέει οτι θα είναι πολύ περισσότερα τα ρολόγια από τα 2 του στόχου!!!! Στο εύχομαι!!!