Σπύρο ωραιοτατη φωτοgerogian έγραψε:
Εκτός απο την κούπα δεξιά , αριστερά τι ειναι
Σπύρο ωραιοτατη φωτοgerogian έγραψε:
Γιωργο το λευκό πουκάμισο αναδεικνύει πολυ την φωτο σου
Μάρκο καλορίζικο ...markosgr28 έγραψε:Αυτό το οποίο παρέλαβα χθες. Για το γούστο μου εξαιρετικό μέγεθος και βάρος, κλασσικός λιτός σχεδιασμός και ποιότητα απίστευτη για το κόστος του. Το πήρα ως test drive για να αποφασίσω για κάτι καλύτερο στην κατηγορία (π.χ. sarb033 ή κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο στο μέλλον), αλλά τελικά με αυτό πιστεύω θα μου περάσει για αρκετό διάστημα. Ξεκαθάρισα πάντως ότι τουλάχιστον για τώρα αυτή η κατηγορία ρολογιών (μέγεθος, σχέδιο) είναι από τις πιο αγαπημένες μου. Αυτή και τα σχετικά λιτά και όχι πολύ μεγάλα καταδυτικά. Αν είχε και καλύτερη υδατοστεγανότητα, θα ήταν το καθημερινό μου ρολόι για καιρό:
Ευχαριστώ πολύ!gerogian έγραψε:markosgr28 έγραψε:Αυτό το οποίο παρέλαβα χθες. Για το γούστο μου εξαιρετικό μέγεθος και βάρος, κλασσικός λιτός σχεδιασμός και ποιότητα απίστευτη για το κόστος του. Το πήρα ως test drive για να αποφασίσω για κάτι καλύτερο στην κατηγορία (π.χ. sarb033 ή κάτι ΠΟΛΥ καλύτερο στο μέλλον), αλλά τελικά με αυτό πιστεύω θα μου περάσει για αρκετό διάστημα. Ξεκαθάρισα πάντως ότι τουλάχιστον για τώρα αυτή η κατηγορία ρολογιών (μέγεθος, σχέδιο) είναι από τις πιο αγαπημένες μου. Αυτή και τα σχετικά λιτά και όχι πολύ μεγάλα καταδυτικά. Αν είχε και καλύτερη υδατοστεγανότητα, θα ήταν το καθημερινό μου ρολόι για καιρό:
Καλοφορετο Μαρκο,παντα με υγεια!!
Σημαντικό το γεγονός οτι εβαλες την κατηγορία στις αγαπημένες σου,οποτε μπορεις να επικεντρωθείς στο στόχο σου
Και πάλι καλοφορετο!!!!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε Αντώνη!pugman έγραψε:Μαρκο καλοφόρετο! Να το χαρείς με υγεία, ενα λιτό, κλασσικό κ πάνω απ'ολα seiko ρολόι. Μαύρο είναι;
Φιλικά,
Αντώνης
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ καπετάνιε! Όχι άδικα πιστεύω έχει γεμίσει Seiko το φόρουμ!captain έγραψε: έχω την εντύπωση ότι ήρθε η ώρα το φόρουμ να μετονομαστεί σε Seiko Fun Club