Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Το seiko πράγματι δεν το είχα ξαναδεί ούτε εγω. Χαζευα ενα απογευμα στο watchuseek οπου το είδα στις αγγελίες. Μου άρεσε που ήταν σχετικά λιτό κ σε συνδυασμό με το όνομα seiko αλλά κ η κατάλληλη τιμή με έκανε να το αγοράσω. Ηταν ένα ρίσκο για εμένα μια κ δεν εχω κάνει ξανά συναλλαγή με ιδιώτη απο το εξωτερικό όμως οι φόβοι μου εξαφανιστήκαν μόλις έγινε η παραλαβή. Το μοντέλο είναι το ska555 κ για τα χαρακτηριστικά του μπορείτε να δείτε στο διαδίκτυο. Δεν το έχω φορέσει σχεδόν καθόλου διότι προβλέπω παντόφλα!!! θα το εμφανίσω Χριστούγεννα - Πρωτοχρονιά. Πάντως κάθεται καλά στον καρπό μου που είναι μικρός κ δεν μου αρέσουν τα μεγάλα. Ενα (ας πούμε) αρνητικό είναι ο θόρυβος που κάνει ο ρότορας. Κάνει εναν ήχο σαν πολλαπλασιαστής στροφών, σαν μοτέρ περίπου, δεν είναι εύκολο να περιγραφεί αλλά καμμία σχέση με τα κλασσικά αυτόματα.
Αυτά για τώρα.
Φιλικά,
Αντώνης
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"
Θέλω να πιστεύω οτι είναι φυσιολογικό. Γίνεται αντιληπτό μόνο σε απόλυτη ησυχία όταν φοριέται στπν καρπό ή όταν το κρατάς στο χέρι κ το κουνάς πέρα-δώθε για να "φορτίσει".
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
"buy a Rolex to impress others, the Grand Seiko to impress yourself"