eisenberg έγραψε:Νομιζω οτι σε αυτο το μοντελο η ''ασφαλης'' επιλογη ειναι κιτρινος χρυσος.
Επισης ειναι ομορφος και ''ζεστος'' συνδυασμος.
Ειδες που οσο ρωτάς μαθαίνεις? Δεν σας κρύβω ότι τον κιτρινο χρυσό τον είχα 3η επιλογή μέσα μου γιατί τον θεωρούσα ξεπερασμένο με την μανία του rosegold που υπάρχει, αλλά με το εύνασμα που μου δώσατε με την υπόδειξή σας και σχεφτόμενος ότι πρέπει να είναι always classic αυτό το μοντέλο, μάλλον καταλήγω στον κίτρινο ( Ναι έχω τη δυνατότητα να τα βάλω δίπλα δίπλα - τον κίτρινο τον έχει γνωστό κατάστημα που το παζαρεύω τον rg το έχει γνωστός μου που τον παρακάλεσα να πάμε μαζί για να τα δω δίπλα-δίπλα)
Με συγχωρεις αλλα για μενα κακος ρωτας τους αλλους (ο καθενας με τα δικα του ματια βλεπει αλλα πραγματα) τι τους αρεσει για να αγορασεις εσυ για σενα.
Κατι το οποιο θα φοριεται στο δικο σου χερι και τα δικα σου ματια θα βλεπουν εχει να κανει σχεση με την καρδια σου.
Βαλτα στο χερι σου αφου όπως λες εχεις την δυνατοτητα να προβαρεις και επελεξε με αυτό που θα δεις επανω σου.
Αν το θεμα ηταν τεχνικο τοτε ναι πιστευω ότι θα επρεπε να ρωτήσεις.
Εχεις δικηο εν μερει αλλα συμβαινει να τα λατρευω και τα 3 στο συγκεκριμενο μοντελο οποτε στην τελικη μου αποφαση θα ηθελα να επηρεατω και απο ορισμενα μελη με αποψη στα ρολογια
Ευχαριστω παντως, ακομα το σκεφτομαι μεχρι τις 7 οκτωβρη που θα το χτυπησω
VCFUN έγραψε:
θα ηθελα να επηρεατω και απο ορισμενα μελη με αποψη στα ρολογια
Τι να σου πω φιλε μου.
Εγω το μονο που μπορω να κανω είναι να σου ευχηθω καλη αγορα και καλοφοραιτο.
Η ωρες που θα σου μετρα να είναι παντα γεματες ευτηχια.
eisenberg έγραψε:Αρη νομιζω ο VCFUN περα απο το αισθητικο κομματι προβληματιζεται και για το ''διαχρονικο'' της επιλογης,ποια δλδ ειναι η πιο λογικη επιλογη αν μπορει καποιος να το πει αυτο.
Ηλια αγαπητε και εγω θα προτεινω το j κιτρινο χρυσο ...πιστευω οτι το αναδεικνυει κλασικα
λυπαμαι μονον που απογοητευσες τον αγαπητο Δημητρη τον καπετανιο ..ειναι ενας εξαιρετικος ανθρωπος που πραγματικα αγαπα το ρολοι
και πιστευω οτι ειχε διαθεση να σε βοηθησει οσο μπορουσε.. ευχομαι να μην μεινει πικρια σε κανενα
Και βεβαιως ευχομαι να αποκτησεις αυτο το εξαιρετικο κομματι και να μας φλομωσεις σε φωτογραφιες του
Megalos έγραψε:Ηλια αγαπητε και εγω θα προτεινω το j κιτρινο χρυσο ...πιστευω οτι το αναδεικνυει κλασικα
λυπαμαι μονον που απογοητευσες τον αγαπητο Δημητρη τον καπετανιο ..ειναι ενας εξαιρετικος ανθρωπος που πραγματικα αγαπα το ρολοι
και πιστευω οτι ειχε διαθεση να σε βοηθησει οσο μπορουσε.. ευχομαι να μην μεινει πικρια σε κανενα
Και βεβαιως ευχομαι να αποκτησεις αυτο το εξαιρετικο κομματι και να μας φλομωσεις σε φωτογραφιες του
Κωστα ευχαριστω πολυ, ειλικρινα δεν ηθελα να στενο ωρησω κανεναν και αν το εκανα αθελα μου, απολογουμαι.ομως ηθελα τη γνωμη 5~6 μελων που κατα ουν το θεμα για να βγαλω μια γνωμη που θα με βοηθουσε στην αποφαση μου και να που αποφασιστηκε μαλλον το κιτρινο με πολυ ενθουσιασμο παρολο που το ει α τελευταιο σαν επιλογη
Και παλι συγνωμη αν εθιξα οποιονδηποτε, ειλικρινα δεν ηταν στις προθεσεις μου