5227 αλλα ποιο;
- captain
- Has thanked: 5083 times
- Been thanked: 11963 times
- VCFUN
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 80 times
Re: 5227 αλλα ποιο;
Χωρις να θέλω να σε προσβάλλω αν δεν πιάνεις αμέσως τι σημαίνει το 5227 δεν έχει νόημα να εκφέρεις και γνώμη γιατί είναι πολύ εξειδικευμένο το θέμα και δεν μιλάμε για πλάκες χρυσού αλλά για συνδυασμό ρολογιού-μετάλου-στυλ κλπ.captain έγραψε:Βάλτε καμία φώτο ... για εμάς που δεν γνωρίζουμε τα μοντέλα!
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Σε όποιο χρώμα και να το πάρεις είναι πανέμορφο.
Από τα ελάχιστα ρολόγια που θα έπαιρνα σε κίτρινο χρυσό. Θεωρώ οτι του πάει πολύ, το κάνει το πιο all time classic από τα τρία και δεν χτυπάει καθόλου άσχημα στο μάτι.
Πατέκι, κίτρινος χρυσός και dress....τι άλλο να ζητήσεις...
Φιλικά Γιώργος
Από τα ελάχιστα ρολόγια που θα έπαιρνα σε κίτρινο χρυσό. Θεωρώ οτι του πάει πολύ, το κάνει το πιο all time classic από τα τρία και δεν χτυπάει καθόλου άσχημα στο μάτι.
Πατέκι, κίτρινος χρυσός και dress....τι άλλο να ζητήσεις...
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
-
aris911
- Has thanked: 0
- Been thanked: 285 times
- Επικοινωνία:
Στο φορουμ άλλος πιανει περισσοτερα και άλλος λιγοτερα. Σε μια κοινοτητα κατά την γνωμη μου θα πρεπει αυτοι που πιανουν περισσοτερα να βοηθουν και τους αλλους που πιανουν λιγοτερα να μαθαινουν.
Για να υπαρχουν ισοροπιες.
Μετα απλα καποιος που εχει το πακετο μπορει και να αποκτα και οι αλλοι που θα ξερουν να χαιρονται και αυτοι μαζι του.
Για να υπαρχουν ισοροπιες.
Μετα απλα καποιος που εχει το πακετο μπορει και να αποκτα και οι αλλοι που θα ξερουν να χαιρονται και αυτοι μαζι του.
- captain
- Has thanked: 5083 times
- Been thanked: 11963 times
VCFUN έγραψε:Χωρις να θέλω να σε προσβάλλω αν δεν πιάνεις αμέσως τι σημαίνει το 5227 δεν έχει νόημα να εκφέρεις και γνώμη γιατί είναι πολύ εξειδικευμένο το θέμα και δεν μιλάμε για πλάκες χρυσού αλλά για συνδυασμό ρολογιού-μετάλου-στυλ κλπ.captain έγραψε:Βάλτε καμία φώτο ... για εμάς που δεν γνωρίζουμε τα μοντέλα!
και εγώ χωρίς καμιά διάθεσή να σε προσβάλω ξερόλας δεν γεννιέται κανένας...
σε αυτό το φόρουμ είμαστε γιατί αγαπάμε τα ρολόγια και προσπαθούμε να μάθουμε για αυτά...
έχεις δίκαιο ... αν το επίπεδο των γνώσεων σου είναι τόσο υψηλό που είσαι Grand Master της ΥΩ που να κάθεσαι να εξηγείς και να ποσταρεις σε εμάς τους νέους... ώστε κάποια μέρα και εμείς οι άσχετοι να εκφέρουμε και εμείς την γνώμη μας στα εξειδικευμένα θέματα του φόρουμ...!!! σαν αυτό που ρωτάς!!!
νομίζω ότι ο λόγος υπάρξεις ενός φόρουμ με ρολόγια είναι η κοινή τρέλα που έχουμε στο αντικείμενο και η μεταφορά γνώσεων μεταξύ μας αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα...
εντελώς φιλικά
Δημήτρης
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Yellow gold θα αγοραζα προσωπικα Κωνσταντινε!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- VCFUN
- Has thanked: 24 times
- Been thanked: 80 times
Φιλοι μου βιαζεστε παρα πολυcaptain έγραψε:VCFUN έγραψε:Χωρις να θέλω να σε προσβάλλω αν δεν πιάνεις αμέσως τι σημαίνει το 5227 δεν έχει νόημα να εκφέρεις και γνώμη γιατί είναι πολύ εξειδικευμένο το θέμα και δεν μιλάμε για πλάκες χρυσού αλλά για συνδυασμό ρολογιού-μετάλου-στυλ κλπ.captain έγραψε:Βάλτε καμία φώτο ... για εμάς που δεν γνωρίζουμε τα μοντέλα!
και εγώ χωρίς καμιά διάθεσή να σε προσβάλω ξερόλας δεν γεννιέται κανένας...
σε αυτό το φόρουμ είμαστε γιατί αγαπάμε τα ρολόγια και προσπαθούμε να μάθουμε για αυτά...
έχεις δίκαιο ... αν το επίπεδο των γνώσεων σου είναι τόσο υψηλό που είσαι Grand Master της ΥΩ που να κάθεσαι να εξηγείς και να ποσταρεις σε εμάς τους νέους... ώστε κάποια μέρα και εμείς οι άσχετοι να εκφέρουμε και εμείς την γνώμη μας στα εξειδικευμένα θέματα του φόρουμ...!!! σαν αυτό που ρωτάς!!!
νομίζω ότι ο λόγος υπάρξεις ενός φόρουμ με ρολόγια είναι η κοινή τρέλα που έχουμε στο αντικείμενο και η μεταφορά γνώσεων μεταξύ μας αλλιώς δεν έχει κανένα νόημα...
εντελώς φιλικά
Δημήτρης
Οι κατω του μετριου γνωσεις μου σε συνδυασμο οτι σκοπευω να κανω μια μεγαλη αγορα για τα δεδομενα μου με κανουν να θελω να βγαλω μια συνισταμενη αποψεων απο μερικα μελη που εχουν αποψη για το συγκεκριμενο. Φιλοι συμφορουμιτες που δεν καταλαβαν γιατ μιλαμε μονο θα με μπερδεψουν Ευχαριστως σε αλλο τοπικ να τους δωσω τις οποιες γνωσεις μου ( οι οποιες ειναι ελαχιστες) αλλα οχι τωρα που θελω να βοηθηθω απο καποιους που γνωριζουν
Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων, ηδη εχω βοηθηθει αρκετα