CITIZEN
- cupra73
- Has thanked: 1427 times
- Been thanked: 1028 times
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 285 times
- Επικοινωνία:
Re: CITIZEN
Οι εδώ αντιπροσωπιες (μεχρι τωρα) δεν πιεζωνται με τιποτα.gio72 έγραψε:Τι περιμένουν; Να μην πατάει άνθρωπος στα μαγαζιά τους για να πιέσουν τις αντιπροσωπείες για καλύτερες τιμές;
Μολις προσφατα παρθηκε από τον εδώ αντιπροσωπο η αντιπροσωπευση γνωστης ελβετικης φιρμας που ειχε για χρονια. Η διαφορα που χρεωνε σε σχεση με το εξωτερηκο ηταν περιπου 30% επανω.
Στην τιμη που περιπου αγοράζεις καποιο ΣΕΙΚΟ από εξω από μια διαπιστωση που εκανα πριν περιπου 1 χρονο με φιλο που εχει κατάστημα στην πολη μου αυτοι αγοραζουν χοντρικη (περιπου).
Βαλε λοιπον και τα αλλα εξοδα που εχει το κατάστημα και τοτε θα δεις γιατι βγαινει αυτή η τιμη.
Η μονη λυση είναι μικροτερο ποσοστο κερδους καταστήματος αλλα και φτηνοτερη χοντρικη.
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Καλορίζικο και από εμένα! Αυτό το ρολόι μου αρέσει εδώ και χρόνια, αλλά όλο κάτι προκύπτει και δεν έχει τύχει να το πάρω.gio72 έγραψε:
image ru
Kαλησπέρα εντελώς τυχαία προέκυψε ανταλλαγή και από το πουθενά βρέθηκα με αυτή τη ρολογάρα, ότι πρέπει για everyday watch, επίσης αποφάσισα να πάρω και το minute repeater από το φίλο και να ψαχτώ εγώ με το πρόβλημα που έχει, θα δούμε τι θα γίνει, έχει ενδιαφέρον πάντως...
- These users thanked the author markosgr28 for the post:
- gio72 (Παρ Σεπ 05, 2014 10:19 pm)
- Rating: 7.69%
- markosgr28
- moderator
Δε θυμάμαι αν το έχω βάλει εδώ. Από Citizen τώρα έχω αυτά τα 2:
Παλαιότερα είχα ένα άλλο AV0030 και την έκδοση του σε τιτάνιο με γκρι πλάκα. Επίσης, έχουν περάσει από τα χέρια μου 2 Aquamount JP3040, επίσης πολυ αγαπημένα ρολόγια, τώρα δυσεύρετα και η τιμή έχει ανέβει πολύ και ένα Aqualand JV0020. Πανέμορφο, πολύ ποιοτικό και κάθεται τέλεια στο χέρι, αλλά με πολύ περιορισμένες δυνατότητες για χρήση ως καταδυτικό, ειδικά για ελεύθερη κατάδυση που το είχα πάρει. Ακόμα ένα αγαπημένο είναι το JP2000, το οποίο είναι κλασσικό, iconic, αλλά κρίμα που δεν έχει θερμόμετρο.... Γενικά διαβάζω για διάφορα προβλήματα ποιότητας με τα Citizen και με το eco drive, προσωπικά όλα μου τα Citizen, δόξα το Θεό, ήταν και είναι άψογα.
Παλαιότερα είχα ένα άλλο AV0030 και την έκδοση του σε τιτάνιο με γκρι πλάκα. Επίσης, έχουν περάσει από τα χέρια μου 2 Aquamount JP3040, επίσης πολυ αγαπημένα ρολόγια, τώρα δυσεύρετα και η τιμή έχει ανέβει πολύ και ένα Aqualand JV0020. Πανέμορφο, πολύ ποιοτικό και κάθεται τέλεια στο χέρι, αλλά με πολύ περιορισμένες δυνατότητες για χρήση ως καταδυτικό, ειδικά για ελεύθερη κατάδυση που το είχα πάρει. Ακόμα ένα αγαπημένο είναι το JP2000, το οποίο είναι κλασσικό, iconic, αλλά κρίμα που δεν έχει θερμόμετρο.... Γενικά διαβάζω για διάφορα προβλήματα ποιότητας με τα Citizen και με το eco drive, προσωπικά όλα μου τα Citizen, δόξα το Θεό, ήταν και είναι άψογα.
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Από citizen πλέον έχει μείνει μόνο το
Έχουν περάσει καμια δεκαπενταριά ακόμα από τα χέρια μου και ποτέ με κανένα δεν είχα πρόβλημα.
Το autozilla ίσως κάποια στιγμή το ξαναπάρω...
Φιλικά Γιώργος
Έχουν περάσει καμια δεκαπενταριά ακόμα από τα χέρια μου και ποτέ με κανένα δεν είχα πρόβλημα.
Το autozilla ίσως κάποια στιγμή το ξαναπάρω...
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Τί ρολογαρα το ΑV0030!
Eιχα κι εγω το ατσαλινο με μαυρο καντραν,πριν 6-7 χρονια περιπου,ακομη το θυμαμαι,εξαιρετικος χρονογραφος και μου αρεσε το βαρος του και η ασσυμετρη κασα στον καρπο.
Eιχα κι εγω το ατσαλινο με μαυρο καντραν,πριν 6-7 χρονια περιπου,ακομη το θυμαμαι,εξαιρετικος χρονογραφος και μου αρεσε το βαρος του και η ασσυμετρη κασα στον καρπο.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- gio72
- Has thanked: 26 times
- Been thanked: 45 times
markosgr28 έγραψε:Καλορίζικο και από εμένα! Αυτό το ρολόι μου αρέσει εδώ και χρόνια, αλλά όλο κάτι προκύπτει και δεν έχει τύχει να το πάρω.gio72 έγραψε:
image ru
Kαλησπέρα εντελώς τυχαία προέκυψε ανταλλαγή και από το πουθενά βρέθηκα με αυτή τη ρολογάρα, ότι πρέπει για everyday watch, επίσης αποφάσισα να πάρω και το minute repeater από το φίλο και να ψαχτώ εγώ με το πρόβλημα που έχει, θα δούμε τι θα γίνει, έχει ενδιαφέρον πάντως...
Eυχαριστώ Μάρκο, ο χρονογράφος που έχεις είναι πολύ ωραίος
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40268 times
- Been thanked: 8752 times
Καλορίζικο Γιώργο να το χαρείς φίλεgio72 έγραψε:
image ru
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- markosgr28
- moderator