Για αυτό στειλτο σε μένα και θα το βγάλω εγω μια καρπίσια και στο δίνω όταν έρθεις Αθήνα.Ilias-G έγραψε: έχω ξεχάσει πού έχω βάλλει τη φωτ.μηχανή και πώς ανεβάζουνε φωτο!!
Και θα σου ξαναθυμίσω πως ανεβάζουν φωτο
Για αυτό στειλτο σε μένα και θα το βγάλω εγω μια καρπίσια και στο δίνω όταν έρθεις Αθήνα.Ilias-G έγραψε: έχω ξεχάσει πού έχω βάλλει τη φωτ.μηχανή και πώς ανεβάζουνε φωτο!!
Μα το δικό μου κομψό και λεπτό χέρι είναι που αναδεικνύει όλα τα ρολόγια!!!aris911 έγραψε:Για αυτό στειλτο σε μένα και θα το βγάλω εγω μια καρπίσια και στο δίνω όταν έρθεις Αθήνα.Ilias-G έγραψε: έχω ξεχάσει πού έχω βάλλει τη φωτ.μηχανή και πώς ανεβάζουνε φωτο!!
Και θα σου ξαναθυμίσω πως ανεβάζουν φωτο
Εχεις να πεις κατι για το δικο μου χερακι;Ilias-G έγραψε: Μα το δικό μου κομψό και λεπτό χέρι είναι που αναδεικνύει όλα τα ρολόγια!!!
Σε ευχαριστώ ΑλέξανδρεΑλεξανδρος Σιαχος έγραψε:Καλορίζικο είναι πολύ ωραίο πιστεύω με το λουράκι είναι πιο όμορφο
Σε ευχαριστώ Θοδωρή Ναι είναι φυσικό αφού είναι ο πρόγονος των ταχύπαλμων Grand Seiko και King Seiko. Νομίζω ότι είχες ανοίξει σχετικό θέμα πριν μερικά χρόνια(το βρήκα ψάχνοντας πληροφορίες στο google) Βγάλε φωτογραφίες να το θαυμάσουμε και θα βρούμε τρόποeisenberg έγραψε:Καλοριζικο!
Πανεμορφο κομματι και απο τα αγαπημενα μου βινταζ dress Seiko.
Φαινεται καθαρα στις γραμμες του η σχεδιαστικη φιλοσοφια της Seiko ''grammar of design'' που κυριαρχει στα Grand Seiko κυριως ,ακομη και στις μερες μας.
Καλοφορετο με υγεια,θα φωτογραφισω και το δικο μου να τα βαλουμε σε ξεχωριστο θεμα καποια στιγμη Νικο