Αγορά Perrelet
Αγορά Perrelet
Καλησπερα και παλι
θα ηθελα την αποψη σας για την εταιρια Perrelet.
Εχω μια σκεψη γι αυτο
Θα ηθελα την αποψη σας
Ευχαριστω
θα ηθελα την αποψη σας για την εταιρια Perrelet.
Εχω μια σκεψη γι αυτο
Θα ηθελα την αποψη σας
Ευχαριστω
Θαυμαστής στο εκλεπτυσμένο...
Ρ ολόι
Ο μορφο
Λ ατρεμένο
Ο νειρικό
Ι στορικό
Ρ ολόι
Ο μορφο
Λ ατρεμένο
Ο νειρικό
Ι στορικό
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Re: Αγορά Perrelet
Για την ποιοτητα της μαρκας εχω τα καλυτερα να πω.Οταν ειχαν ερθει επισημα στην Ελλαδα πριν καμμια διετια περιπου,ειχα την τυχη να περιεργαστω και να δοκιμασω σχεδον ολη την γκαμα της.Ποιοτικα δεν υστερει απο τις αλλες παραδοσιακες ελβετικες.αυτο ειναι σιγουρο.Ακομη και οι μπουκλες των λουριων ειχανε φινιρισμα στο εσωτερικο τους μερος που δε φαινεται εκ πρωτης οψεος
Μηχανικα χρησιμοποιουν εκτενως τροποποιημενους μηχανισμους,κυριως ΕΤΑ.Απο τη μια χανουν σχετικα σε ιματζ,απο την αλλη ομως εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Οσο για το μοντελο που σε ενδιαφερει προσωπικα βρισκω το καντραν του υπεροχο,με τους μεγαλους λατινικους χαρακτηρες και την κεντρικα τοποθετημενη ημερομηνια.Ακομη και η ενδειξη DT ειναι πολυ ομορφα τοποθετημενη στο 6.
Ενα αρμονικο σχεδιο κατα τη γνωμη μου.
Αλλα πρεπει να ειναι παλαιοτερο μοντελο διοτι απο ενα γρηγορο ψαξιμο στο σάιτ της μαρκας δεν το βρηκα...
Μηχανικα χρησιμοποιουν εκτενως τροποποιημενους μηχανισμους,κυριως ΕΤΑ.Απο τη μια χανουν σχετικα σε ιματζ,απο την αλλη ομως εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
Οσο για το μοντελο που σε ενδιαφερει προσωπικα βρισκω το καντραν του υπεροχο,με τους μεγαλους λατινικους χαρακτηρες και την κεντρικα τοποθετημενη ημερομηνια.Ακομη και η ενδειξη DT ειναι πολυ ομορφα τοποθετημενη στο 6.
Αλλα πρεπει να ειναι παλαιοτερο μοντελο διοτι απο ενα γρηγορο ψαξιμο στο σάιτ της μαρκας δεν το βρηκα...
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Θεοδωρη οντως το μοντελο ειναι του 2007, και ειναι λιγο δυσκολο να το βρεις .eisenberg έγραψε:Για την ποιοτητα της μαρκας εχω τα καλυτερα να πω.Οταν ειχαν ερθει επισημα στην Ελλαδα πριν καμμια διετια περιπου,ειχα την τυχη να περιεργαστω και να δοκιμασω σχεδον ολη την γκαμα της.Ποιοτικα δεν υστερει απο τις αλλες παραδοσιακες ελβετικες.αυτο ειναι σιγουρο.Ακομη και οι μπουκλες των λουριων ειχανε φινιρισμα στο εσωτερικο τους μερος που δε φαινεται εκ πρωτης οψεος
Μου εχουν φερει καινουργιο, αφορετο με το κουτι και την εγγυηση του
και ηθελα να σε ρωτησω εαν θα το αγοραζες εσυ για λιγοτερο απο 1000 (να μην σου πω ακριβως την τιμη)
Θα ηθελα την αποψη σου
Ευχαριστω
Ρ ολόι
Ο μορφο
Λ ατρεμένο
Ο νειρικό
Ι στορικό
Ρ ολόι
Ο μορφο
Λ ατρεμένο
Ο νειρικό
Ι στορικό
- eisenberg
- sensei
Για λιγοτερο απο 1.000Ε?Και βεβαια,θελει και ρωτημα!Απο τη στιγμη που σου αρεσει και σαν ρολοι,νομιζω ειναι σουπερ ευκαιρια!
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40225 times
- Been thanked: 8742 times
Αδωνη προχωρα οπως σου ειπε ο Θοδωρης αφοβα...eisenberg έγραψε:Για λιγοτερο απο 1.000Ε?Και βεβαια,θελει και ρωτημα!Απο τη στιγμη που σου αρεσει και σαν ρολοι,νομιζω ειναι σουπερ ευκαιρια!
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Θοδωρη και Megalos ευχαριστω για την παροτρηνση.
Γνωριζω οτι ειναι η πρωτη εταιρια που ανακαλυψε τον αυτοματο μηχανισμο, αλλα οι γνωσεις μου εφταναν μεχρι εκει και απλα ηθελα να ξερω σε τι εκτιμηση γενικως ειναι η Perrelet.
Γιαυτο ηθελα την αποψη σας αν αξιζει μια μικρη επενδυση .
Οποτε λετε να προχωρησω .......!!!!
Γνωριζω οτι ειναι η πρωτη εταιρια που ανακαλυψε τον αυτοματο μηχανισμο, αλλα οι γνωσεις μου εφταναν μεχρι εκει και απλα ηθελα να ξερω σε τι εκτιμηση γενικως ειναι η Perrelet.
Γιαυτο ηθελα την αποψη σας αν αξιζει μια μικρη επενδυση .
Ρ ολόι
Ο μορφο
Λ ατρεμένο
Ο νειρικό
Ι στορικό
Ρ ολόι
Ο μορφο
Λ ατρεμένο
Ο νειρικό
Ι στορικό
-
- Has thanked: 387 times
- Been thanked: 111 times
παρτο!!
κατω απο 1000!
μια χαρα!
αν βρεις κι αυτο κατω απο 1000 στειλε μου ενα π.μ. σε παρακαλω...
http://ablogtoread.com/wp-content/uploa ... -watch.jpg
φιλικα
γιωργος
κατω απο 1000!
μια χαρα!
φιλικα
γιωργος
- eisenberg
- sensei
Γενικοτερα τα ρολογια δεν αποτελουν επενδυση και ειδικοτερα η Perrelet δεν ειναι απο τις μαρκες που κρατουν ψηλα τη μεταπωλητικη τους αξια.Δεν ξερω αυτο ποσο εχει σημασια για εσενα,για εμενα δεν εχει καμμια σημασια αφου πιστευω οτι ''το καλυτερο value for money το εχει παντα το ρολοι που μου αρεσει''Adonis έγραψε: Γιαυτο ηθελα την αποψη σας αν αξιζει μια μικρη επενδυση .
...αλλα στην προκειμενη περιπτωση με αυτη την τιμη νομιζω οτι δεν προκειται ποτε να χασεις χρηματα,εφοσον το ρολοι ειναι γνησιο με τα χαρτια του και καινουριο
-
- Has thanked: 48 times
- Been thanked: 194 times
Εγώ αν και δεν είμαι πολύ φαν αυτού του στυλ της κάσας, πιστεύω ότι είναι καλή κίνηση φίλε....
Από την άλλη εσυ πρέπει να λατρεύεις αυτή την κάσα...!!!
Δώσε άφοβα...
Από την άλλη εσυ πρέπει να λατρεύεις αυτή την κάσα...!!!
Δώσε άφοβα...
φιλε Γιωργο ειπαμε να λεμε και καμια χαζομαρα ,giorgos mg έγραψε:παρτο!!
κατω απο 1000!
μια χαρα!
φιλικα
γιωργος
συτο που παραθετεις μαλλον ειναι λιγο δυσκολο να το βρεις και κατω απο 5000ευρω προς το παρον.
Εαν ομως βρω να εισαι σιγουρος οτι θα σε ειδοποιησω
Ευχαριστω
Ρ ολόι
Ο μορφο
Λ ατρεμένο
Ο νειρικό
Ι στορικό
Ρ ολόι
Ο μορφο
Λ ατρεμένο
Ο νειρικό