Κάπως έτσι σκέφτηκε και κάποιος άλλος...με πήρε ένα τηλέφωνο και αυτό ήταν...το τερατάκι φλιπαρίστικε!!!
Ήδη ταξιδεύει για τον νέο του κάτοχο...
Φιλικά Χόρχε Φλιπέριο
Υ.Γ. παίζει να ήταν η πιο γρήγορη φλιπεριά που έχω κάνει...ένα τηλέφωνο συνολικής διάρκειας 4:09, από τα οποία ούτε τα μισά δεν αφορούσαν την φλιπεριά...
These users thanked the author Georges for the post (total 2):
Κάπως έτσι σκέφτηκε και κάποιος άλλος...με πήρε ένα τηλέφωνο και αυτό ήταν...το τερατάκι φλιπαρίστικε!!!
Φιλικά Χόρχε Φλιπέριο
Υ.Γ. παίζει να ήταν η πιο γρήγορη φλιπεριά που έχω κάνει...ένα τηλέφωνο συνολικής διάρκειας 4:09, από τα οποία ούτε τα μισά δεν αφορούσαν την φλιπεριά...
Χαχαχαχαχαχαχα.......χαίρεται, χαίρεται , καλημέρα, καλησπέρα, πάνε τα 2 λεπτά και καπινός το τερατάκι !!!!!
Καλορίζικο στο νέο ιδιοκτήτη
Sent from my iPhone using Tapatalk
These users thanked the author PanosI for the post:
Φιλικά Χόρχε Φλιπέριο
Μολις βλεπω περτικαλι κατι παθαινω οποτε αξιζε η φλιπερια.....χαχαχα....(ρε θηριο κρατησες και το χρονο που μιλησαμε στο τηλ.; )
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
cupra73 έγραψε:
Μολις βλεπω περτικαλι κατι παθαινω οποτε αξιζε η φλιπερια.....χαχαχα....(ρε θηριο κρατησες και το χρονο που μιλησαμε στο τηλ.; )
Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εγώ δεν κράτησα κανένα χρόνο. Το κινητό τα κρατάει όλα
Γράφοντας λοιπόν το ποστ, αναρωτήθηκα πόση ώρα μιλήσαμε. Έριξα μια ματιά στο κινητό και εκεί ήταν όλα
Με το καλό!!!
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!