Ομορφο,δροσερο με ωραια χρωματα και σε καλοκαιρινο mood
PanosI έγραψε:
Αφού δεν μπορούμε να πάρουμε τον Ναυτίλο, το ταπεινό DOXA θα ρίξει μερικές σταγόνες δροσιάς στην ξεραΐλα των αγορών !
Κι εγω,αφου μετα και τα τελευταια μαντατα απο την Εφορια μου εξανεμιστηκαν και οι τελευταιες ελπιδες αποκτησης GS μεσα στο 2014,πηγα σε κατι πιο προσγειωμενο και μαλλον το timing ηταν ιδανικο λογω θερους!
These users thanked the author eisenberg for the post (total 2):
Ομορφο,δροσερο με ωραια χρωματα και σε καλοκαιρινο mood
Ευχαριστώ πολύ Θοδωρή
eisenberg έγραψε:
PanosI έγραψε:
Αφού δεν μπορούμε να πάρουμε τον Ναυτίλο, το ταπεινό DOXA θα ρίξει μερικές σταγόνες δροσιάς στην ξεραΐλα των αγορών !
Κι εγω,αφου μετα και τα τελευταια μαντατα απο την Εφορια μου εξανεμιστηκαν και οι τελευταιες ελπιδες αποκτησης GS μεσα στο 2014,πηγα σε κατι πιο προσγειωμενο και μαλλον το timing ηταν ιδανικο λογω θερους!
Ε όχι και προσγειωμένο ρε φίλε. Emperor Tuna λέμε. Πολλά respect !!
Καλοφόρετο με υγεία
These users thanked the author PanosI for the post:
eisenberg έγραψε:
Το χτύπησες τελικά?
Καλοφόρετο και καλοβούτηχτο!!!
Φιλικά Γιώργος
These users thanked the author Georges for the post:
Πανο καλοφοραιτο.
Ωραια χρωματα (το μπλε είναι από τα αγαπημενα χρωματα στα ρολογια) και ωραια κασα η οποια καθεται ομορφα στο χερι.
Με φανταστικο μπρασελέ.
Πανο καλοφοραιτο.
Ωραια χρωματα (το μπλε είναι από τα αγαπημενα χρωματα στα ρολογια) και ωραια κασα η οποια καθεται ομορφα στο χερι.
Με φανταστικο μπρασελέ.
Ευχαριστώ πολύ Άρη
pontioz έγραψε:Το γυρίσαμε στο ρυζάκι Πάνο;
Το ομορφότερο Doxa για μένα.
Υπέροχο!
Ω μεγάλε Sensei!!!
Το πιο ωραίο μαύρο!
Καλοφόρετα Κύριοι!
Γιωρίκα κάνω μια διατροφή μπας και πέσει η μπάκα, φιλέτο κοτόπουλο με ρυζάκι ήτοι πούστη με κινέζο !