Ilias-G έγραψε:
H γιαπωνέζικη miyota μπορεί να μην ταιριάζει με γερμανό πιλότο.
Καλα εχεται ξεφυγει τελειως.
Σαν να λεμε Μερσεντές με μηχανη Λαντα.
Τοτε γιατι δεν παιρνεις από την αρχη ένα καθαροαιμο γιαπωνεζικο παρα ένα μπασταρδο.
Αν και οι Γερμανοι με τους Ιαπωνες ηταν συμμαχοι στον Β΄Παγκοσμιο Πολεμο,κι εμενα γερμανος πιλοτος με ιαπωνικη μηχανη δε μου καθεται καλα....θα μου πεις,αφου δεν εχουν μηχανες,απο καπου θα πρεπει να ψωνισουν κι αυτοι.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
markosgr28 έγραψε:Παίδες μη με βρίσετε, μήπως το quartz είναι καλύτερη επιλογή σε σχέση με το miyota? Ή είναι εντελώς αδιανόητο B-Uhr και quartz?
Το λέω, γιατί είναι φτηνότερο, έχει ημερομηνία και μέρα, είναι quartz οπότε το θέμα του service είναι δευτερεύον και δεν παίρνεις miyota που είναι συμβιβασμός για Laco και γενικά μια φτηνή σχετικά αυτόματη μηχανή.
Μάρκο, είπαμε μη φτάσουμε στο άλλο άκρο... όχι και quartz.... .
H γιαπωνέζικη miyota μπορεί να μην ταιριάζει με γερμανό πιλότο (αν και τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα μπορεί.... ), αλλά και αξιόπιστη είναι και από χρονομετρία καλά τα πάει.
Φίλε Ηλία σε ευχαριστώ για την απάντηση. Κάτι τέτοιο περίμενα ως απάντηση γενικά, αλλά ήθελα να το δω και γραμμένο. Για να δούμε αν έχει κανείς άλλη άποψη.
Ilias-G έγραψε:
H γιαπωνέζικη miyota μπορεί να μην ταιριάζει με γερμανό πιλότο.
Καλα εχεται ξεφυγει τελειως.
Σαν να λεμε Μερσεντές με μηχανη Λαντα.
Τοτε γιατι δεν παιρνεις από την αρχη ένα καθαροαιμο γιαπωνεζικο παρα ένα μπασταρδο.
Σωστό και αυτό φίλε Άρη. Τα B-uhr όμως είναι γερμανικά, όχι γιαπωνέζικα. Αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο γιαπωνέζικο, θα είναι πιο μπάσταρδο από αυτά κατά τη γνώμη μου.
eisenberg έγραψε:Αν και οι Γερμανοι με τους Ιαπωνες ηταν συμμαχοι στον Β΄Παγκοσμιο Πολεμο,κι εμενα γερμανος πιλοτος με ιαπωνικη μηχανη δε μου καθεται καλα....θα μου πεις,αφου δεν εχουν μηχανες,απο καπου θα πρεπει να ψωνισουν κι αυτοι.
Έλα ντε! Γενικά στα ρολόγια αυτής της κατηγορίας τιμής το θέμα με τις μηχανές είναι δύσκολο. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές.
markosgr28 έγραψε:
Τα B-uhr όμως είναι γερμανικά, όχι γιαπωνέζικα.
Μαρκο και ελεγα τι δεν ξερω ακομα
Μαρκο όταν ελεγα για καθαροαιμο γιαπωνεζικο. Σεικο και τις άλλες γιαπωνεζικες μαρκες.
Ενταξει θα μου πεις και το άλλο είναι γερμανικο με ελβετικη μηχανη αλλα κατά την γνωμη μου είναι διαφορετικα τα πραγματα.
Όπως και να εχει με ξενιζει το γερμανικο με γιαπωνεζικη μηχανη και ειδικα στα ιστορικα.