[font=Verdana]STEINHART/ Debaufre "Nav B-Uhr II 44 mm automatic
[/font]
Γιατι αγορασα τον Πιλοτο
Ηθελα ενα ρολοι με λουρακι κ δυνατοτητα συχνης αλλαγης
Θεωρω το σχεδιασμο του ιδιαιτερο απλο αρχοντικο κ το μεγεθος του ''πλουσιο'' .Εψαχνα κ για Stowa k για Αρχιμηδη αλλα τα 42 τα εβρισκα λιγο φτωχα σε μεγεθος.Ποτε δεν ειχα ενα ρολοι πανω απο 42 μμ κ ετσι αποφασισα να το αποκτησω με πολυ δισταγμο μιας κ ο καρπος μου ειναι λεπτος.
Τεχνικα στοιχεια
Διαμετρος κάσας : 44 χιλ
Παχος κασας 14,2 χιλ
Υλικό κατασκευής : Βουρτσισμενο ατσάλι
Μηχανισμος : ΕΤΑ 2824 με 25 ρουμπίνια,αυτόματος/40 ωρες ονομαστικη αυτονομια
Κρυσταλλο¨Ελαφρως κυρτο με εσωτερικη αντιανακλαστικη επιστρωση
Υδατοστεγανoτητα 30 μ / 3 ATM
Δεικτες με μπλε περιγραμμα κ superluminova C1, ασπρο
Το ρολοι ηρθε μαζι με αλλο ενα δερματινο κ ΝΑΤΟ λουρακι.
Υπερ
- Ευαναγνωστο καντραν- ξεχωριστος λιτος απεριττος σχεδιασμος (Υποκειμενικο)
Πανεμορφη κορωνα (Υποκειμενικο)-εγινε παραγγελια ξεχωριστη για να αλλαχθει
Κεντρικος δεικτης δευτερολεπτων
Ομορφη αγραφα
Προσεγμενη συσκευασια
Καλή σχέση τιμής / ποιότητας
Βουρτσισμενη κασα
Ισορροπημενο βαρος (ουτε υπερβολικα βαρυ ουτε ελαφρυ) για ενα αρκετα μεγαλο ρολοι
Κατα
Ποιοτητα του λουριου, χρειαζεται ενα hktan αμεσα!!!
Το μπλε χρωμα του περιγραμματος των δεικτων δεν ειναι αρκετα μπλε μοιαζει περισσοτερο μαυρο (υποκειμενικο)
Για καποιους με λεπτο καρπο ισω ς το θεωρησουν αρκετα μεγαλο κ ογκωδες
Νme brand oxi τοσο ιστορικο οσο Stowa, Laco, IWC
Πρωτα συμπερασματα
Ειναι πολυ νωρις να εχω μετρησεις για ακριβεια κ αξιοπιστεια αλλα οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικοτατες.
Απο την πρωτη ματια αποπνεει ποιοτητα,στιβαροτητα και αντοχη σε μακροχρονια χρηση.Ειναι τοσο ομορφο που σε κανει να θελεις να το χαζευεις συνεχεια.Ευαναγνωστο με ιδιαιτερο σχεδιασμο δεν κραυγαζει αλλα σιγουρα ξεχωριζει.Το μεγεθος με προβληματιζει λιγο αλλα θεωρω οτι ειναι θεμα συνηθειας.Το βρισκω λιγο μεγαλο γαι τον καρπο μου αλλα δεν ειναι κ μικροκαμωμενος κ ετσι το φοραω δεν με φοραει!!!!Η σχεση ποιοτητας/τιμης ειναι ενας σημαντικος παραγων αγορας συν τον ιδιατερο σχεδιασμο σε κανει να το προτεινεις ανεπιφυλαχτα.