Georges έγραψε:
Για την ώρα πνίγω τον πόνο μου με ένα seiko snj017...
Ειναι εξαιρετικο!
Απιστευτη πρακτικοτητα τα ana-digi.
Georges έγραψε:
eisenberg έγραψε:Georges έγραψε:
Ειναι εξαιρετικο!
Απιστευτη πρακτικοτητα τα ana-digi.
Συμφωνω φιλε με την αποψη σου, το νεο δεν με ενθουσιασε ουτε μενα.Δλδ το Z 33. Να σου πω κατι ομως κατι μεταξυ σοβαρου-αστειου? Αν εχεις οπως λες τα 2 που αναφερες θα θελεις και το Emergency.eisenberg έγραψε:Μεγαλος οπαδος των ana-digi και φυσικα τετοιων τρομερων μοντελων οπως Χ-33 & Β-1...μακαρι να τα ειχα και τα δυο!Georges έγραψε: Μικροδιαφορές η πρώτη με την δεύτερη γενιά Θοδωρή, αλλά με πολύ σημαντική την βελτίωση των κουμπιών.
Είσαι κι εσύ οπαδός ρε φίλε? Νόμιζα οτι με το Β-1 είχες φτάσει στο δισκοπότηρο στο θέμα quartz...
Το Χ-33 πιο ''εργαλειο'' το Β-1 πιο classy,θα ηταν ωραιο διδυμο...
Υπομονή θα κάνω θέλω δεν θέλω Γιώργο...δεν υπάρχει σάλιο!!!cupra73 έγραψε:Γιώργη κάνε υπομονή να πάρεις το καινούριο Skywalker X-33 που βγήκε φέτος.....
simon έγραψε: Να σου πω κατι ομως κατι μεταξυ σοβαρου-αστειου? Αν εχεις οπως λες τα 2 που αναφερες θα θελεις και το Emergency.
Καλησπερα φιλε.Τι εννοεις ΄¨ειδικ勤 ?Καποιος εδω κατω το πουλα αλλα ζητα παραλογο ποσο.Κατι εχω ακουσει για πολυ δαπανηρο σερβις. Ισχυει? Ευχαριστω.eisenberg έγραψε:simon έγραψε: Να σου πω κατι ομως κατι μεταξυ σοβαρου-αστειου? Αν εχεις οπως λες τα 2 που αναφερες θα θελεις και το Emergency.
Το Emergency ειναι πολυ ''ειδικο'' ρολοι!
Νομιζω το Β-1 καλυπτει απολυτα αυτα που εχει να προσφερει η Breitling στα ana-digi ρολογια.
simon έγραψε: Καλησπερα φιλε.Τι εννοεις ΄¨ειδικ勤 ?Καποιος εδω κατω το πουλα αλλα ζητα παραλογο ποσο.Κατι εχω ακουσει για πολυ δαπανηρο σερβις. Ισχυει? Ευχαριστω.