Και να είναι παρον και ο Παλιος.Megalos έγραψε:εγω .....
εγω προτεινω να δουμε ολοι οι φιλοι παρεα τον αγωνα σε καποιο ομορφο μερος και να το χαρουμε στο τελος .. τι λετε ?
Και να τον εχω ακριβως μπροστα μου
Και να είναι παρον και ο Παλιος.Megalos έγραψε:εγω .....
εγω προτεινω να δουμε ολοι οι φιλοι παρεα τον αγωνα σε καποιο ομορφο μερος και να το χαρουμε στο τελος .. τι λετε ?
Ψυχολογε μου εσυi palios έγραψε:Εγω αγαπητοι φιλοι του ΠΑΟ σας ευχομαι καλη επιτυχια στο κυπελο μ ολη μου την καρδια γιατι σας καταλαβαινω.
ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ , ωραίος ,Vagos.ts έγραψε:Όπως το χάρηκαν πέρυσι και οι οπαδοί του Αστέρα;Megalos έγραψε:εγω .....
ggli έγραψε: ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ ΧΑΑ , ωραίος ,
Όπως λέει κι ο Ηλίας ο Ολυμπιακός ειναι φιλεύσπλαχνος , πήρε πέρσι το κύπελλο απο τον αστέρα και του έδωσε φέτος μια νίκη , δίκαια πράγματα όχι οτι να'ναι.
Σπύρο μου μη βιάζεσαι , ο ΠΑΟΚ δεν ειναι αρκετά αξιόπιστος , απο την άλλη ο Ολυμπιακος ειναι καλύτερη ομάδα και προς το παρόν έχει το πλεονέκτημα .gerogian έγραψε:Μπράβο στους μάγκες του ολυμπιακου ,που σκορπισανε τον ΠΑΟΚ με την αξία τους και τη μαγκιά τους!!!
Επίσης μπραβο για μια ακόμη φορα στην ελληνική διαιτησία,που έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση κύπελλο και ολυμπιακος,και δίνει ρεσιτάλ ισονομίας ,αμεροληψιας και δικαιοσύνης!!!!
Για τα αλλα μιλάω Γιάννη μου,για τα αλλα!!!!!!!ggli έγραψε:Σπύρο μου μη βιάζεσαι , ο ΠΑΟΚ δεν ειναι αρκετά αξιόπιστος , απο την άλλη ο Ολυμπιακος ειναι καλύτερη ομάδα και προς το παρόν έχει το πλεονέκτημα .gerogian έγραψε:Μπράβο στους μάγκες του ολυμπιακου ,που σκορπισανε τον ΠΑΟΚ με την αξία τους και τη μαγκιά τους!!!
Επίσης μπραβο για μια ακόμη φορα στην ελληνική διαιτησία,που έχει πάρει προσωπικά την υπόθεση κύπελλο και ολυμπιακος,και δίνει ρεσιτάλ ισονομίας ,αμεροληψιας και δικαιοσύνης!!!!
Όσο για τα αλλά ...
Και πρωτάθλημα, Σπύρο μου, και πρωτάθλημα...gerogian έγραψε:Μπράβο στους μάγκες του ολυμπιακου ,που σκορπισανε τον ΠΑΟΚ με την αξία τους και τη μαγκιά τους!!!