Στην ενότητα αυτή τα μέλη μπορούν να επισυνάπτουν κείμενα σχετικά με ρολόγια τους ή γενικά κείμενα που έχουν να κάνουν με τον μαγικό κόσμο της ωρολογοποιίας
Blackbird έγραψε:Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες λένε πως, ο ασπρομάλλης σερίφης Φρανκ Γκούλαρτ του Μάουντ Σάστα, στη δικαιοδοσία του οποίου είναι η λίμνη Σίσκιγιου, όπου βρέθηκε το Σέικο, πέταξε το G-Shock του και πήρε κουόρτζ Σέικο.
Μετά απ' αυτό, μήπως πρέπει να χαράξω σ' όλα τα καπάκια των ρολογιών μου τις πινακίδες μου;
Πολύ ωραία ιστορία! Ευχαριστώ! Εντυπωσιακό και για τη Seiko!!! Ποιο μοντέλο λέτε να είναι? Pepsi έχει, λέει ότι είναι quartz, δεν το παίρνω και ως δεδομένο βέβαια το τελευταίο.
markosgr28 έγραψε:
Ουπς! Sorry φίλε Θοδωρή! Δεν το είδα. Πάντως μου την άναψε τη φωτία, για κανένα 009....
Δεν ειχε βγει ακομη η σειρα SKX τοτε Μαρκο!
χαχαχα, ναι το ξέρω! Είναι το κοντινότερο σε αυτό που μπορώ να πάρω καινούργιο, γιατί για vintage δεν καίγομαι για το συγκεκριμένο. Γενικά Vintage μόνο αυτά που έχω που είναι οικογενειακά κειμήλια, άντε και κανένα dress ή κανένα sub ή κανένα Ω καταδυτικό.
Πραγματικά εκπληκτικό ,
Νομίζω λέει πολλά για την seiko, κάποια πράγματα δεν ειναι τυχαία .
Θοδωρη βάση της λάσπης που είχε , κάνεις και χρονολογιση εδάφους ?
Κάτι αντίστοιχο είχα διαβάσει για ένα Rolex , μόνο που αυτο είχε πολλές φθορές .