markosgr28 έγραψε:Το είχα παλιά, για κάποιο λόγο τελευταία το πεθύμησα (έψαχνα και κάτι σε χρονογράφο, που είχα ξεμείνει), άρτι αφηχθέν (και εγώ πολύ χαρούμενος!):
Το ειχα κι εγω πριν χρονια με μαυρο καντραν.
Πολυ ωραιο και ποιοτικο ρολοι αλλα και αρκετα βαρυ θυμαμαι.
Ακριβώς έτσι! Είχα και την έκδοση τιτάνιο τότε, αυτό είχε λογικό βαρός, επίσης πολύ όμορφο, αλλά άλλο στυλ εντελώς.
markosgr28 έγραψε:Το είχα παλιά, για κάποιο λόγο τελευταία το πεθύμησα (έψαχνα και κάτι σε χρονογράφο, που είχα ξεμείνει), άρτι αφηχθέν (και εγώ πολύ χαρούμενος!):
Μαρκο να το χαρεις ...
αληθεια το On Of τι ρολο παιζει ?
Ευχαριστώ πολύ!
Το on off είναι ξυπνητήρι. Στο 8 έχει μια κορώνα που ρυθμίζεις την ώρα που θέλεις να κτυπήσει. Η ώρα για το ξυπνητήρι ρυθμίζεται από τον κόκκινο δείκτη που δείχνει 12 στη φωτο. Γυρνάς την κορώνα και πας την ώρα που θέλεις να κτυπήσει, την πατάς και ενεργοποείται, οπότε πάει ο δείκτης στο on, την ξαναπατάς και απενεργοποιείται, οπότε πάει στο off. Βέβαια πρακτικά είναι σχεδόν άχρηστο, γιατί είναι πολύ αδύναμος και σύντομος ο ήχος. Η κορώνα στο 8 δεν είναι βιδωτή.
Μάρκο καλορίζικο και καλοφόρετο φίλε. Να το χαρείς με υγεία!!!
markosgr28 έγραψε:Ακριβώς έτσι! Είχα και την έκδοση τιτάνιο τότε, αυτό είχε λογικό βαρός, επίσης πολύ όμορφο, αλλά άλλο στυλ εντελώς.
Να διευκρινήσω ότι το τιτάνιο που είχα ήταν με γκρι πλάκα, που έκανε ένα σχέδιο με μικρά τετράγωνα, για αυτό αναφέρω εντελώς άλλο στυλ. Τώρα δεν ξέρω αν βγαίνει ακόμα αυτή η έκδοση, είδα όμως ότι έχουν βγάλει και αυτό το λευκό σε τιτάνιο.