FORTIS SERVICE

Στην ενότητα αυτή μιλάμε για τεχνικά θέματα που αφορούν τα ωρολόγια(εδώ μπορούν τα μέλη να υποβάλλουν και απορίες σχετικά με τεχνικά θέματα)
kotitis
Has thanked: 0
Been thanked: 4 times

FORTIS SERVICE

Δημοσίευση από kotitis »

Παιδιά την βοήθειά σας. Εδώ και επτά χρόνια έχω την ευχαρίστηση να φοράω στον καρπό το fortis flieger chrono καθημερινά σε όλες τις συνθήκες και στις σπορ δραστηριότητες (ακόμα και downhill εχω κάνει μαζί του ήταν λάθος μου δεν πρεπει να κανουμε τέτοια βασανιστήρια στα ρολόγια). Το ρολόι είναι σκυλί πραγματικά και ήρθε νομίζω η ώρα να το ανταμοίψω με το πρώτο σέρβις του. Η χρονομετρία του δεν με ενοχλέι ακόμα αφού είναι στο -7 sec το 24ωρο που το δέχομαι (-4 'οταν ήταν καινούριο). Ομως ο ήλιος μας αυτά τα χρόνια άφησε τα σημάδια του στους δείκτες του χρονογράφου που από βαθύ πορτοκαλί έχουν πλέον γίνει ξεβαμένο πατσουλί. Κατά την γνώμη μου αυτό δεν δικαιολογείται σε pilot μοντέλο που στα ύψη που κάποιος επαγγελματίας πιλότος μπορεί να το πάρει έχει μεγαλύτερες δόσεις ακτινοβολίας πιστεύω. Τέλος πάντων, πήρα τηλέφωνο στον Κωνσταντινίδη στο σύνταγμα που είχε το σέρβις της fortis και σας μεταφέρω μερικά από την συνομιλία μας . Να διευκρινήσω ότι για το συγκεκριμένο μάστορα έχω καλές συστάσεις .
Η τιμή για πλήρες σέρβις της μηχανής (λυσιμο-πλύσιμο-λίπανση,δέσιμο, αντικατάσταση φλαντζών κ.λ.π) είναι 230€ ,η οπόια διευκρίνησε ότι είναι σχετική γιατί πρέπει πρώτα να δεί από κοντά το ρολόι.
Δεν μπορεί να μου αλλάξει μόνο τους τρεις πορτοκαλί δείκτες του χρονογράφου διότι πρέπει αυτός να τους προμηθευτεί σαν σετ απο την εταιρεία και δεν πωλούνται χωριστά.Μου τόνισε μάλιστα ότι πιθανόν να μην με συμφέρει να αλλαξω και τους δείκτες και να κάνω μόνο το απαραίτητο σέρβις...
Η αντιπροσωπέια όπως όλοι γνωρίζουμε έιναι πλέον στο Βόλο αλλά ουσιαστικά αυτός τα επισκευάζει και έχει πρόσβαση στα ανταλλακτικά.
Τα ανταλλακτικά έχουν πάρει άυξηση 40% με το που άλλαξε χέρια η αντιπροσωπεία...Ε λογικά να μην κάνω τον κόπο να τους ρωτήσω πόσο θα μου πάρουν αυτοί γιατί το daytona θα βγαίνει μάλλον φθηνότερα στο επίσημο της rolex

Θέλω την αποψή σας για το κατά πόσο τα 230 ευρώ έιναι μια τίμια τιμή για το σέρβις της 7750.Σε κανένα μήνα ανεβαίνω Αθήνα και θα του κρατώ το ρολοι για ακριβή εκτίμηση. Αν ακούσω κανένα τρελλό νούμερο για τους δέικτες και αποφασίσω για φέτος να κάνω μόνο το σέρβις σαν πιο απαράιτητο, γιατί να μην απευθυνθώ μετά από σύστασή σας σε καποιον που να κάνει αυτό το σέρβις αισθητά οικονομικότερα αλλά πάντα με επαγγελματισμό και γνώση;
Επίσης υπάρχει η περίπτωση να βρώ κάπου αυτούς του δείκτες σαν καινούριο ανταλλακτικό και να τους αγοράσω εγώ ξεχωριστά; Είναι πολιτική της εταιρείας άραγε αυτό ή το κάνουν όλοι;
Ευχαριστώ.
These users thanked the author kotitis for the post:
Megalos (Τετ Ιαν 08, 2014 10:49 pm)
Rating: 7.69%
aris911
Been thanked: 285 times
Επικοινωνία:

Re: FORTIS SERVICE

Δημοσίευση από aris911 »

Πιστευω ένα πληρες σερβις σε 7750 (με στεγανοποιηση και αλλαγη ελατηριου) δεν θα πρεπει να υπερβαινη τα 110 ευρω για εκτος αντιπροσωπειας.
kotitis

Δημοσίευση από kotitis »

Λογικότατη τιμή. Αρα συμφέρει να κάνω το σερβις σε ανεξάρτητο με αυτήν την τιμή και να βάλω το σέτ αργότερα στην fortis. Αξιόπιστοι και δοκιμασμένοι τεχνίτες που προτείνετε; Aris911 τεχνίτης δεν είσαι;Εχω δεί μερακλιδικες δουλειές σου στο site.Πως θα παρω τη σύστασή σου;
kotitis

Δημοσίευση από kotitis »

Oκ ειδα στοιχεία από προφίλ σου. Οταν ανέβω Αθήνα θα επικοινωνήσω μαζί σου να δεις το ρολοι και να μου πεις.
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

aris911 έγραψε:Πιστευω ένα πληρες σερβις σε 7750 (με στεγανοποιηση και αλλαγη ελλατηριου) δεν θα πρεπει να υπερβαινη τα 110 ευρω για εκτος αντιπροσωπειας.
+1

Αν καταλαβα καλα ο Κωνσταντινιδης χρεωνει σχεδον τιμες επισημου χωρις να ειναι επισημο στην ουσια.

230€ ειναι πολλα για ανεξαρτητο σερβις 7750,ειδικα στην Ελλαδα του σημερα,εκτος κι αν στο κανει ο Dufour.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40268 times
Been thanked: 8752 times

Δημοσίευση από Megalos »

αγαπητε φιλε εγω δεν θα σταθω στο κοστος σερβις ( εξ αλλου μαλλον βρηκες καλυτερη λυση πιστευω :smile: )
αλλα θα ρωτησω και τα αλλα μελη για το θεμα των δεικτων .. αν καταλαβα καλα απεκτησαν πατινα .. η κανω λαθος
και το ερωτημα ειναι να αφησεις το ρολοι με την πατινα του η να βαλεις καινουργιους δεικτες ?
τι λετε συμφορουμιτες για αυτο ?
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
eisenberg
sensei
Has thanked: 1049 times
Been thanked: 1287 times

Δημοσίευση από eisenberg »

Μι λάικ πατινα...γιου φαουλ?
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
Άβαταρ μέλους
pontioz
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1232 times

Δημοσίευση από pontioz »

Φτιάξε μηχανή και κάσα!

ΜΗΝ αγγίξεις οτιδήποτε είναι μέσα από το κρύσταλλο!

I love decolored pachouli!!!
Εικόνα
Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό.
Πισγιουνίκ.
kotitis

Δημοσίευση από kotitis »

Εχετε δίκιο για την πατίνα.θα κάνω μονο το σερβις.Ευχαριστώ για τις απόψεις.θα προσπαθησω να ανεβάσω μια φωτο το δείτε
kotitis

Δημοσίευση από kotitis »

Ορίστε και μια φωτο από το ρολόι μου αντιπροσωπευτικη που φαίνεται η πατίνα
Image
These users thanked the author kotitis for the post:
Megalos (Πέμ Ιαν 09, 2014 8:03 pm)
Rating: 7.69%
Απάντηση