Σπανιο μοντελο που εχει καταργηθει εδω και αρκετα χρονια,δοθηκε κυριως για να χρηματοδοτηθει αλλη αγορα...μου λειπει αλλα το κυριοτερο ειναι οτι δεν ξαναβρισκεται ευκολα NOS.

-Breitling Skyland Avenger.Για μερικα χρονια υπηρξε το αγαπημενο μου και βασικο καθημερινο ρολοι,απλα εκανε τον κυκλο του.Απιστευτα δυναμικη παρουσια και ποιοτητα.

-Breitling Aerospace Avantage.Με το που πηρα την αποφαση οτι πρεπει να το αντικαταστησω με το B-1,πραγμα που εγινε,δεν ξανακοιταξα πισω...ρολογαρα επαγγελματικων προδιαγραφων αλλα το B-1 ειναι ''αλλη φαση''.

-TUTIMA NATO Military Chronograph.Αγαπημενο κομματι-απο την εποχη που αγοραζα χρονογραφους-αλλα δεν καταφερε να κερδισει τον χρονο που του αξιζει στον καρπο.Πηγε καπου οπου θα ταιριαζει καλυτερα.

-Seiko 7006-8030.Σε 100% γνησια κατασταση και με προσφατο πληρες σερβις,αλλα το γεγονος οτι εχω δευτερο, ιδιο ακριβως σε κατασταση NOS με προετρεψε να το δωσω και να αξιοποιησω τα χρηματα αλλου.

-Seiko 6106-8100.Παρα την πολυ καλη δουλεια που εκανε ο Αρης στην μηχανη,καποια περιφερειακα θεματακια που ειχε αυτο το ρολοι με εκαναν να το δωσω και να αναζητω ηδη αξιο αντικαταστατη.

-------Αυτα ηταν τα ρολογια που ''εφυγαν'' μεσα στο 2013.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!