Ilias-G έγραψε:Kαι τα δύο είναι εξίσου όμορφα, το Β&Μ έχει ένα μικρό προβαδισμα για μένα λόγω εμφάνισης. Το Τag σπορτίζει λίγο, αν και έχει φοβερό καντράν.
Δες όμως και κάποιο Longines. Πολύ ιστορική εταιρία, για μένα καλύτερη από Β&Μ και Tag στο ίδιο φάσμα τιμής με πολύ όμορφα dress μοντέλα, "ειδικεύεται" στα dress.
Bέβαια αγοράζουμε συνήθως το ρολόι με μπρασελέ γιατί συμφέρει. Μετά η αγορά του δερμ. λουριού είναι εύκολη.

Καλημέρα Ηλία, εμείς φαίνεται ότι σκεπτόμαστε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο!

τα λονζίν τα δοκίμασα σε ένα ταξίδι που έκανα πρόσφατα στο Λονδίνο. Για την ιστορία επισκέφθηκα γνωστό πολυκατάστημα (όχι εξειδικευμένο ρολογάδικο) και είχε όλη τη σειρά Master collection! Στην Ελλάδα που τα έψαχνα βρήκα ελάχιστα μοντέλα στα καταστήματα.
Το συγκεκριμένο ήταν το πρώτο λονζίν που δοκίμασα. Μου έδειχνε εντυπωσιακό και πίστευα ότι με τα 42μμ θα ήταν τέλειο για τον καρπό μου. Πήγα πολύ θετικά σκεπτόμενος να το δοκιμάσω και όταν το δοκίμασα η απογοήτευση η ίδια, δεν μου καθόταν καλά στο χέρι. Έδειχνε τεράστιο και έφταιγε το γεγονός ότι έχει πολύ λεπτό μεταλλικό περίγραμμα γύρω από το γυαλί που ξεγελά το μάτι και το κάνει να φαίνεται μεγαλύτερο! Με τη μία το απέρριψα, τόσο σίγουρος ήμουν! Επίσης και ο πωλητής που έγνεψε κατηγορηματικά όχι. Άλλα μοντέλα που δοκίμασα όπως αυτό:

καθόντουσαν πολύ καλύτερα, απλά εμένα δεν μου αρέσουν οι χρονογράφοι (μου κάνουν πολύ σπορ και θέλω κάτι πιο κλασικό). Για την ιστορία πάντως το barelycorn καντράν δεν παίζεται, ίσως είναι από τα πιο ωραία που έχω δει. Επίσης μου αρέσει πολύ η κάσα τους που είναι πολύ ωραία γυαλισμένη με αποτέλεσμα να δείχνουν πολύ "επίσημα" (κυριλέ!). Γενικά μου άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις!
Σχετικά με το αν έχουν φωτογένεια, στο ιντερνετ σίγουρα έχουν!

στην πραγματικότητα έχουν λιγότερη!
Πάντως το έχω ακούσει και από άλλους ότι δείχνουν πιο εντυπωσιακά στο ιντερνετ!