ωραιος ...
ΑΕΚ και ξερο ψωμι φιλε
ωραιος ...
Georges μακαρι να ηταν δικο μου, που θα παει, θα ζευγαρωσουν αλλα με αλλο reference.Georges έγραψε:
Τα ζευγαρώσαμε τα ορφίνα?
Καλορίζικο και καλοφόρετο πάντα με υγεία!!!!
Φιλικά Γιώργος
Υ.Γ. Το σηματάκι τα σπάει...τρεις φορές το είχα βάλει στο Υ, 3 φορές το κλέψανε....βαρέθηκα...
Το έχω καιρό Αρη,απλά δεν το έχω φορέσει καθόλου!!!aris911 έγραψε:Θοδωρη και Σπυρο να πω καλοφορετα η ειναι παλια;
Θεμη ορκο δεν παιρνω αλλα εκανα ενα ψαξιμο και βρηκα σχετικα για το AP Royal Oak ... τι λενε αλλοι γνωστες ?Theminio έγραψε:Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι η μονοκόκ κάσα δεν αποτελεί έμπνευση της Seiko, νομίζω η IWC κυκλοφόρησε ρολόι με μονοκοκ κάσα προγενέστερα. Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία, ειδικά σε dress ρολόγια, αλλά είχε ενδιαφέρον, αν κάποιος γνωρίζει, να μάθουμε ποιό ήταν το πρώτο μονοκοκ ρολόι χειρός.eisenberg έγραψε:Μονοκοκ,ανοιγει απο μπροστα.Theminio έγραψε:Πανέμορφη κάσα!
Seiko DNA
Αμήν!Lemaniakias έγραψε:
Georges μακαρι να ηταν δικο μου, που θα παει, θα ζευγαρωσουν αλλα με αλλο reference.
Δυστυχώς η σημερινή Λάντσια δεν έχει καμία απολύτως σχέση με εκείνη την εποχή...Lemaniakias έγραψε:Μην αναρωτιεσαι για το σηματακι. Αγορασμενο απο αντιπροσωπεια λαντσια. Βλεπεις η Ντελτονα ηταν και θα ειναι ενας υμνος της αυτοκινησης........
Θεμη δεν εχω ιδεα ποιος εφτιαξε το 1ο ρολοι με μονοκομματη κασα.Η Seiko παντως χρησιμοποιουσε κατα κορον μονοκομματες κασες απο τη δεκαετια του '60 σε πολλα dress & sport/dress ρολογια της,μαλιστα ''ενημερωνε'' τον εκαστοτε πιθανο τεχνιτη που θα πηγαινε να το ανοιξει εκεινα τα παλια χρονια,γραφοντας στο πισω μερος της κασας:''Open through glass,push set lever,pull stem.''Theminio έγραψε: Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ότι η μονοκόκ κάσα δεν αποτελεί έμπνευση της Seiko, νομίζω η IWC κυκλοφόρησε ρολόι με μονοκοκ κάσα προγενέστερα. Όχι ότι έχει και μεγάλη σημασία, ειδικά σε dress ρολόγια, αλλά είχε ενδιαφέρον, αν κάποιος γνωρίζει, να μάθουμε ποιό ήταν το πρώτο μονοκοκ ρολόι χειρός.
Georges έγραψε: Ρίξε και μία φάτσα το καντράν αν μπορείς Θοδωρή.
Αμην δεν λες τιποτα!!!!!!!!!!Georges έγραψε:Αμήν!Lemaniakias έγραψε:
Georges μακαρι να ηταν δικο μου, που θα παει, θα ζευγαρωσουν αλλα με αλλο reference.
Δυστυχώς η σημερινή Λάντσια δεν έχει καμία απολύτως σχέση με εκείνη την εποχή...Lemaniakias έγραψε:Μην αναρωτιεσαι για το σηματακι. Αγορασμενο απο αντιπροσωπεια λαντσια. Βλεπεις η Ντελτονα ηταν και θα ειναι ενας υμνος της αυτοκινησης........
Φιλικά Γιώργος