Το ένα αυτόματο πιλότος vintage, το άλλο κουρδιστό military που dress-οφέρνει.
Εξαρτάται τι στυλ θέλεις.
Εγώ πάντως θα διάλεγα το Hamilton. Mου αρέσει πολύ περισσότερο η κάσα του, το καντράν του, οι δείκτες του, η λουμινόβα του, το λουράκι του, το στυλ του γενικά.
Από την άλλη το Glycine μου μοιάζει πολύ "σκέτο". Aπό την αγαπημένη Glycine υπάρχουν πολλά άλλα μοντέλα (και από τη σειρά combat) που με τρελαίνουν.
Πολλές φορές έχω εκφράσει την συμπάθεια μου στην Glycine, απόλυτα ευχαριστημένος και από τα δυο σειράς combat (iguana και sub) που έχουν περάσει απο τα χέρια μου - το ένα συνεχίζει σε καρπό άλλου μέλους της οικογενειας. Πολύ εύκολη επιλογή, και ειδικά αν βρείς την παρακάτω έκδοση
κ τα 2 όμορφα, αν μου τα έβαζαν στο τραπέζι να διαλέξω η ψήφος μου θα πήγαινε στο γλυσίν, λιγότερο κουραστικό στυλ, χωρίς υπερβολές κ σαφώς πιο χαμαιλέων, τέλος το ότι είναι κουρδιστό στη παρούσα ωρολογιακή μου φάση είναι ένα μεγάλο +
υγ. έχω αμυδρά εντύπωση ότι θα είναι κ πιο ποιοτικό, το λέω με επιφύλαξη γιατί δεν έχω πιάσει ρολόι της εταιρείας στα χέρια μου
καλιά στα όρη μοναχός στο δάσος με τσι πρίνους, παρά σε κήπο με πολλούς ψεύτικους άσπρους κρίνους