Γυναικείο ρολόι 5.000- 10.000 Euro
- Vagos.ts
- Has thanked: 187 times
- Been thanked: 494 times
Re: Γυναικείο ρολόι 5.000- 10.000 Euro
Πάντως μεταξύ μας, Κωνσταντίνε, ένα ρολόι 5000-10000€ δεν είναι για καθημερινή χρήση...
Σε θυρίδα θα καταλήξει να το βάλει.
Εκτός κι αν έχει εκατομμύρια και κυκλοφορεί με προστασία...
Προτείνω να πάρει ένα-δύο με 2-3 χιλιάρικα που και πιο πολύ θα τα χαρεί και δε θα αγχώνεται τόσο μη γρατσουνιστούν, κλαπούν κτλ...
Σε θυρίδα θα καταλήξει να το βάλει.
Εκτός κι αν έχει εκατομμύρια και κυκλοφορεί με προστασία...
Προτείνω να πάρει ένα-δύο με 2-3 χιλιάρικα που και πιο πολύ θα τα χαρεί και δε θα αγχώνεται τόσο μη γρατσουνιστούν, κλαπούν κτλ...
- VC222
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 325 times
Δεν νομίζω να έχει τέτοιο θέμα.. το Connie είχε 2.500 Ε και νομίζω ότι στις χώρες που κινούμαστε συνήθως (Ελλαδα και Β. Ευρώπη) με ένα ρολόι που δεν είναι κατάχρυσο ή με πολύτιμες πέτρες δεν κινδυνεύεις πουθενά....η μάλλον περισσότερο κινδυνεύεις αν κάνεις πολλά πάρτυ στο σπίτι με άγνωστα άτομα. . .
Πιστεύω ότι έλαχιστοι εκτιμούν σωστά την αξία ενός ατσάλινου ρολογιού Υ.Ω.
Αν τώρα πέσεις σε περίπτωση ληστείας στο δρόμο θα στο πάρουν μάλλον χωρίς να ρωτήσουν αν είναι ακριβό και αυτό είναι άλλου Παπά Ευαγγέλιο...
Σίγουρα κάποιοι βλέπουν "κάτι" σε ένα R*lex, ένα χρυσό C*rtier ή Bulg*ri...οπότε είσαι πιθανός στόχος. Σε θυρίδα θα έβαζα μόνο κάποιο αντικείμενο συναισθηματικής αξίας ή εάν έχω παθολογικό φόβο με τις πυρκαγιές.
Το πρόβλημα της καθημερινής χρήσης για μένα βρίσκεται καθαρά στην αντίσταση σε νερό-υγρασία και χτυπήματα (>robustness) και στο βάρος/μέγεθος (>comfort) και όχι στην χρηματική αξία (δεν μιλάμε επαναλαμβάνω για αγορά σπάνιου ρολογιού με αντικειμενική αξία εκατομυρίων).
Παρόλα αυτά δεν αποκλείω και μια πρόταση στα 2.000 Euro. Απλά δεν ήθελα να συγκρίνω την εξαιρετικά μεγάλη γκάμα επιλογής της χαμηλής κατηγορίας 500-2.500 Euro με τα 7-10.000 που αρχίζεις να μπαίνεις στο πιο exquisite κομμάτι της ωρολογοποιίας.
Πιστεύω ότι έλαχιστοι εκτιμούν σωστά την αξία ενός ατσάλινου ρολογιού Υ.Ω.
Αν τώρα πέσεις σε περίπτωση ληστείας στο δρόμο θα στο πάρουν μάλλον χωρίς να ρωτήσουν αν είναι ακριβό και αυτό είναι άλλου Παπά Ευαγγέλιο...
Σίγουρα κάποιοι βλέπουν "κάτι" σε ένα R*lex, ένα χρυσό C*rtier ή Bulg*ri...οπότε είσαι πιθανός στόχος. Σε θυρίδα θα έβαζα μόνο κάποιο αντικείμενο συναισθηματικής αξίας ή εάν έχω παθολογικό φόβο με τις πυρκαγιές.
Το πρόβλημα της καθημερινής χρήσης για μένα βρίσκεται καθαρά στην αντίσταση σε νερό-υγρασία και χτυπήματα (>robustness) και στο βάρος/μέγεθος (>comfort) και όχι στην χρηματική αξία (δεν μιλάμε επαναλαμβάνω για αγορά σπάνιου ρολογιού με αντικειμενική αξία εκατομυρίων).
Παρόλα αυτά δεν αποκλείω και μια πρόταση στα 2.000 Euro. Απλά δεν ήθελα να συγκρίνω την εξαιρετικά μεγάλη γκάμα επιλογής της χαμηλής κατηγορίας 500-2.500 Euro με τα 7-10.000 που αρχίζεις να μπαίνεις στο πιο exquisite κομμάτι της ωρολογοποιίας.
- VC222
PanosI έγραψε:Κλισέ, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξυ σε ένα γυναικείο χέρι από ένα ατσάλινο ανδρικό σπορ ρόλεξ
κλισέ μπορεί
σέξυ δεν νομίζω
και πίστεψέ με το έχω ζήσει . . .
μάλλον μεγαλώνω & "δυσκολεύω" - αλλά γυναίκα σε Mini με Rolex "δεν" παίζει για τα γούστα μου. . .ούτε καν σαν πιθανότητα πια
-
- Has thanked: 224 times
- Been thanked: 528 times
VC222 έγραψε:PanosI έγραψε:Κλισέ, αλλά δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξυ σε ένα γυναικείο χέρι από ένα ατσάλινο ανδρικό σπορ ρόλεξ
κλισέ μπορεί
σέξυ δεν νομίζω
και πίστεψέ με το έχω ζήσει . . .
μάλλον μεγαλώνω & "δυσκολεύω" - αλλά γυναίκα σε Mini με Rolex "δεν" παίζει για τα γούστα μου. . .ούτε καν σαν πιθανότητα πια
Είπες mini και με ιντρίγκαρες!
Δεν θα ποστάρω αυτή που μου ήρθε αμέσως στο μυαλό μου, αλλά μια πολύ πιο light εκδοχή της, απλά sexy
- VC222
Καλή, καλή..!
Συγνώμη αν είμαι λίγο απότομος, απλά τα έχω βαρεθεί τα σπορ R*lex ειδικά σε γυναίκες. Τα έχω ζήσει και δεν μου έκαναν ποτέ εντύπωση.
Συγνώμη αν είμαι λίγο απότομος, απλά τα έχω βαρεθεί τα σπορ R*lex ειδικά σε γυναίκες. Τα έχω ζήσει και δεν μου έκαναν ποτέ εντύπωση.
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40268 times
- Been thanked: 8752 times
Κωνσταντινε ... αλλαξες γουστα πια ... μεγαλωσες ??
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- VC222
Όχι Κώστα, δεν άλλαξα γούστα (αν και μεγάλωσα)- δεν έχω ποτέ πει ότι μου αρέσουν τα σπορ R*lex σε γυναίκα . . .ειδικά το Sub και το Explorer...nein...