Αν εννοείς το SEIKO SKZ329J1, το έχω και είναι πανέμορφο ρολόι.
Λίγο πιο τσιμπημένο σε τιμή επειδή είναι made in Japan.
Για περισσότερες πληροφορίες... eisenberg!
Vagos.ts έγραψε:Αν εννοείς το SEIKO SKZ329J1, το έχω και είναι πανέμορφο ρολόι.
Λίγο πιο τσιμπημένο σε τιμή επειδή είναι made in Japan.
Για περισσότερες πληροφορίες... eisenberg!
Ευχαριστώ Βαγγέλη! Από την εμπειρία σου αντέχει στις γρατζουνιές και τα τυχαία χτυπήματα ή τα "τραβάει" σαν μαγνήτης?
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
A, ναι, Χρήστο! Το είχα δει παλαιότερα κι αυτό επειδή μου άρεσε. Είναι βέβαια λίγο "τούμπανο". Δεν υπάρχει όμως τώρα στα γνώστα websites.
O Jomashop είναι ΗΠΑ. Δεν θέλω να μπλέξω με τελωνεία....
Ρώτησε τους με e-mail μήπως μπορούν να το δηλωσουν ως gift 'η έως 99 ευρώ όπως κανουν το creationwatches και το mywatcheshub. Νομίζω πως το longislandwatches που είναι αμερικανικό το κάνει.
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
Aυτο δεν εχει σιγουρα προβλημα με τελωνειο και ειναι και ρολογαρα. Το κοκκινο χρωμα δεν ειναι τοσο χτυπητο οπως στη φωτογραφια,μην τρομαζεις.
Δες το video.
" onclick="window.open(this.href);return false;
[youtube][/youtube]
These users thanked the author chris5 for the post: