Τελωνείο
- DragonAce
- Has thanked: 184 times
- Been thanked: 225 times
Re: Τελωνείο
Καλοφόρετο το σούμο
Για μενα από τα πιο ομορφα καταδυτικα!!!
Υγ. Με χεις ανησυχησει γιατί περιμένω πακέτο από αμερικη κ δε ξέρω αν το ´βαρόμετρο ´ πιάσει...
Υγ. Με χεις ανησυχησει γιατί περιμένω πακέτο από αμερικη κ δε ξέρω αν το ´βαρόμετρο ´ πιάσει...
- Rating: 7.69%
καλιά στα όρη μοναχός στο δάσος με τσι πρίνους, παρά σε κήπο με πολλούς ψεύτικους άσπρους κρίνους
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4363 times
Έχω κανει πολλές συναλλαγές με Αμερική , πάντα όμως USPS , δεν είχα ποτε θέμα , μόνο με τις courier την πατάς , ειναι πολλα τα λεφτα του εκτελωνισμού .DragonAce έγραψε:Καλοφόρετο το σούμο
ggli
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40286 times
- Been thanked: 8766 times
Γιαννη και απο μενα καλοφορετο φιλε ... και περασμενα ξεχασμενα ...να το χαρεις και να μας το φερεις σε συναντηση
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
- DragonAce
- Has thanked: 184 times
- Been thanked: 225 times
usps είμαι αλλά από αμέρικα πάντα υπάρχει η ανησυχίαggli έγραψε:Έχω κανει πολλές συναλλαγές με Αμερική , πάντα όμως USPS , δεν είχα ποτε θέμα , μόνο με τις courier την πατάς , ειναι πολλα τα λεφτα του εκτελωνισμού .DragonAce έγραψε:Καλοφόρετο το σούμο
καλιά στα όρη μοναχός στο δάσος με τσι πρίνους, παρά σε κήπο με πολλούς ψεύτικους άσπρους κρίνους
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 285 times
- Επικοινωνία:
Γιαννη δεν θα σχολιασω την καφριλα.ggli έγραψε:Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος , τέλος καλο , όλα τα αλλα κακά .
Ιδού το αντικείμενο του εγκλήματος
Τελικα πλήρωσα 130€ σύνολο , έφαγα δυο ώρες απο τον ένα στον άλλο , η γραφειοκρατία ειναι απίστευτη , εν ολίγοις το πλήρωσα καινούργιο .
Παρα μονο να ειναι καλοφορετο το νεο ρολοι σου.
Βρε Γιαννη μηπως σε ματιασε κανενας επειδη εισαι και ωραιο παιδι. Την μια με τον γαμο την αλλη με το ρολοι.
Τι να πω. Φορεσε βρε παιδι μου και εσυ κανενα σκορδο να μην σε ματιαζουν
- ggli
Έχεις όρεξη εσυ [WINKING FACE][WINKING FACE]aris911 έγραψε:Γιαννη δεν θα σχολιασω την καφριλα.ggli έγραψε:Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος , τέλος καλο , όλα τα αλλα κακά .
Ιδού το αντικείμενο του εγκλήματος
Τελικα πλήρωσα 130€ σύνολο , έφαγα δυο ώρες απο τον ένα στον άλλο , η γραφειοκρατία ειναι απίστευτη , εν ολίγοις το πλήρωσα καινούργιο .
Παρα μονο να ειναι καλοφορετο το νεο ρολοι σου.
Βρε Γιαννη μηπως σε ματιασε κανενας επειδη εισαι και ωραιο παιδι. Την μια με τον γαμο την αλλη με το ρολοι.
Τι να πω. Φορεσε βρε παιδι μου και εσυ κανενα σκορδο να μην σε ματιαζουν
ggli
- ggli
Η αλήθεια ειναι ότι τώρα κι εγω είμαι πιο υποψιασμενος, ενω πριν πήγαινα με κλειστά ματιά , τώρα βλέπω Αμερική και κάπως μου κάθεται ,DragonAce έγραψε:usps είμαι αλλά από αμέρικα πάντα υπάρχει η ανησυχίαggli έγραψε:Έχω κανει πολλές συναλλαγές με Αμερική , πάντα όμως USPS , δεν είχα ποτε θέμα , μόνο με τις courier την πατάς , ειναι πολλα τα λεφτα του εκτελωνισμού .DragonAce έγραψε:Καλοφόρετο το σούμο
Οριστε , μου δημιούργησαν και ψυχολογικό τώρα.
ggli
- antonis_ch
- Has thanked: 51 times
- Been thanked: 391 times
- These users thanked the author antonis_ch for the post:
- ggli (Σάβ Αύγ 24, 2013 12:32 am)
- Rating: 7.69%