Georges έγραψε:
Μάλλον θα ακολουθήσω την σοφή συμβουλή σου φίλε μου...
Αυτα τα κομματια πρεπει να υπαρχουν
Georges έγραψε:
Μάλλον θα ακολουθήσω την σοφή συμβουλή σου φίλε μου...
υπεροχο Θεμη..ωραια φωτοTheminio έγραψε:
markosgr28 έγραψε:Φίλε Γιώργο το SKX007 το έχω αγοράσει, πουλήσει, μετανιώσει, ξαναγοράσει πάνω από 10 φορές (όλες τις εκδόσεις, J, K, rubber, oyster, jubilee)! Το SKX009 αντίστοιχα περίπου 7-8! Αυτήν τη στιγμή έχω ένα SKX007Κ2 και έχω αποφασίσει ότι δεν το δίνω, αφού και να το δώσω, θα το ξαναπάρω κάποια στιγμή. Αυτήν τη στιγμή την παλεύω χωρίς SKX009, την επόμενη φορά που θα ψηθώ για το 9, θα το κρατήσω και αυτό, γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με εμένα και αυτά!
Χαχαχαχαχα, ναι αλλά μόνο στα συγκεκριμένα μοντέλα μου έχει συμβεί αυτό, αν ήταν γενικό το φαινόμενο......PanosI έγραψε:markosgr28 έγραψε:Φίλε Γιώργο το SKX007 το έχω αγοράσει, πουλήσει, μετανιώσει, ξαναγοράσει πάνω από 10 φορές (όλες τις εκδόσεις, J, K, rubber, oyster, jubilee)! Το SKX009 αντίστοιχα περίπου 7-8! Αυτήν τη στιγμή έχω ένα SKX007Κ2 και έχω αποφασίσει ότι δεν το δίνω, αφού και να το δώσω, θα το ξαναπάρω κάποια στιγμή. Αυτήν τη στιγμή την παλεύω χωρίς SKX009, την επόμενη φορά που θα ψηθώ για το 9, θα το κρατήσω και αυτό, γιατί δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με εμένα και αυτά!
Άμα, μόνο 2 μοντέλα τα έχεις δώσει και ξαναπάρει πάνω από 17 φορές, ε τότε πρέπει να σου δοθεί ο τίτλος του "same watch flipper Moderator" !!!!
PanosI έγραψε:
Άμα, μόνο 2 μοντέλα τα έχεις δώσει και ξαναπάρει πάνω από 17 φορές, ε τότε πρέπει να σου δοθεί ο τίτλος του "same watch flipper Moderator" !!!!
Eγω απο συνηθεια να προσεχω οσο μπορω τα ρολογια μου,ακομη κι οταν ειχα ενα αντιστοιχο G με το δικο σου,ημουν προσεκτικος...ειχε καταντησει αηδια το πραμα,οποτε το πουλησα.markosgr28 έγραψε:
Πολύ ωραία η αίσθηση να φοράς ένα ρολόι και να μη σε νοιάζει να το χτυπήσεις κατά λάθος, να πέσει ή να πάθει οτιδήποτε άλλο, γιατί απλά δεν παθαίνει τίποτα!
Marine master έγραψε: