+1000!!aris911 έγραψε:Κουρδιστο. Ο κλωνος 6497 οπως εγραψα ειναι σκυλι.chris5 έγραψε:Το εχω σκεφτει και εγω αυτο Ηλια και Αρη. Αν καταληξω σε μαρινα μιλιταρε,αυτοματο `η κουρδιστο?
Tα 'χουμε πει, μην τα ξαναλέμε.... και "ανώνυμο" καντράν.
+1000!!aris911 έγραψε:Κουρδιστο. Ο κλωνος 6497 οπως εγραψα ειναι σκυλι.chris5 έγραψε:Το εχω σκεφτει και εγω αυτο Ηλια και Αρη. Αν καταληξω σε μαρινα μιλιταρε,αυτοματο `η κουρδιστο?
Δεν υπάρχει μόνο αυτό, και ούτε μόνο από εδώ....προσωπικά θα επέλεγα κάποιο με πιο vintage χαρακτηριστικά και με 1950 κάσα.chris5 έγραψε:Δηλαδη αυτο:
http://www.manbushijie.com/productshow-479-6.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ενδιαφέρουσα άποψη φίλε Άρη! Ευχαριστώ!aris911 έγραψε:Την χειροτερη εντυπωση απο τον 9015 ως αναφορα την ποιοτητα των υλικων.markosgr28 έγραψε: αναφέρουν ότι έχουν το Miyota 9015, ο οποίος θεωρείται πολύ καλός, από ότι διαβάζω, αντίστοιχος με τον 2824
Το παχος των μεταλλων ειναι σαν χαρτι και καμια καλαισθησια στην εμφανιση της μηχανης.
Και επειδη εχω δουλεψει πολυ και τον 2824 εχω να πω οτι δεν υπαρχει συγκριση της μιας με την αλλη.
Η μια φιατ 127 η αλλη μερσεντες.
Θα σου πω.Megalos έγραψε:Άρη για λέγε !
Eis ? BB ?
Σε Ελβετικο προς πωληση (μονο μηχανη) δεν υπαρχει.chris5 έγραψε:ειτε σε ελβετικο.
Απ'όσο ξέρω, αν υπάρχει είναι θεωρητικά καλύτερα. Κάνεις μικρορυθμίσεις με αυτό για καλύτερη χρονομετρία, υποτίθεται. Αν θες τη γνώμη μου, πολύ κακό για το τίποτα....chris5 έγραψε:Δηλαδή σε ένα homage χρειάζεται να υπάρχει στο swan neck 'η όχι?