Homage Panerai
- chris5
- moderator
- Has thanked: 787 times
- Been thanked: 1478 times
Re: Homage Panerai
Σημερα βρηκα αυτο:
http://watchlords.forumotion.net/t11325 ... -movements" onclick="window.open(this.href);return false;
λετε ο κυριος Davidsen να βαζει ασιατικους μηχανισμους και να γραφει απ`εξω `swiss`?
Oντως το swatch group δεν μπορει να πουλησει μηχανισμους της?
http://watchlords.forumotion.net/t11325 ... -movements" onclick="window.open(this.href);return false;
λετε ο κυριος Davidsen να βαζει ασιατικους μηχανισμους και να γραφει απ`εξω `swiss`?
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Ενδιαφέρον! Από το μήνυμα που έχει μέσα δε βγαίνει αυτό το συμπέρασμα, αν κατάλαβα καλά ή έχασα κάτι? Λέει ότι δεν έχει τέτοιους μηχανισμούς για πώληση, γιατί τους χρησιμοποιεί στα δικά του ρολόγια. Τώρα πως όντως παίρνουν μηχανισμούς όλοι αυτοί, νομίζω δεν απαντήθηκε στο Post. Ενδιαφέρον πάντως.chris5 έγραψε:Σημερα βρηκα αυτο:
Δεν τίθεται θέμα νομίζω αν μπορεί να πουλήσει ή όχι το Swatch group, αλλά αν θέλει και σε αυτό πάλι η απάντηση είναι ασαφής, όπως φαίνεται και στο post.
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40268 times
- Been thanked: 8752 times
πραγματι ... δεν βγαινει καποιο τετοιο συμπερασμα ... αλλα επιμενω οτι ο davidsen ειναι εγγυηση
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 285 times
- Επικοινωνία:
Λοιπον το θεμα με την ΕΤΑ εχει ως εξής :
Σιγα σιγα κλεινουν ολο και περισσοτερο τις στροφυγγες διαθεσεις ανταλλακτικων αλλα και ολοκληρων μηχανισμων προς ανεξαρτητους μεχρι να σταματησουν την διαθεση τελειως.
Και τοτε ειναι που θα πεσει το μεγαλο γελιο-κλαμα.
Εγω παραδειγμα τωρα που γραφω περιμενω για την 2892 ελατηρια απο τον Μαρτιο. Και μου ειπε ο προμηθευτης μου οτι θα παραλαβω τελος του μηνα. Δηλαδη 4 μηνες. Βεβαια αυτο μου εχει ξανασυμβει με quartz την προηγουμενη φορα. Αλλα χρονικα οχι τοσο πολυ.
Απλα οπως ξαναεγραψα θα με αναγκασουν να δημιουργησω ενα πολυ μεγαλο στοκ ωστε να ειμαι σιγουρος εγω και οι πελατες μου.
Αρα οταν γραφει οτι δεν μπορει να πουλησει μηχανισμους αυτο θελει να πει.
Σιγα σιγα κλεινουν ολο και περισσοτερο τις στροφυγγες διαθεσεις ανταλλακτικων αλλα και ολοκληρων μηχανισμων προς ανεξαρτητους μεχρι να σταματησουν την διαθεση τελειως.
Και τοτε ειναι που θα πεσει το μεγαλο γελιο-κλαμα.
Εγω παραδειγμα τωρα που γραφω περιμενω για την 2892 ελατηρια απο τον Μαρτιο. Και μου ειπε ο προμηθευτης μου οτι θα παραλαβω τελος του μηνα. Δηλαδη 4 μηνες. Βεβαια αυτο μου εχει ξανασυμβει με quartz την προηγουμενη φορα. Αλλα χρονικα οχι τοσο πολυ.
Απλα οπως ξαναεγραψα θα με αναγκασουν να δημιουργησω ενα πολυ μεγαλο στοκ ωστε να ειμαι σιγουρος εγω και οι πελατες μου.
Αρα οταν γραφει οτι δεν μπορει να πουλησει μηχανισμους αυτο θελει να πει.
- chris5
- moderator
Διαβασα στο WUS πως υπαρχουν πολλες προβληματικες περιπτωσεις κυριως στα Marina Militare και ειδικοτερα στον Ασιατικο μηχανισμο τους,ειναι απο οτι καταλαβα ρολογια με ημερομηνια ληξης. Αναφερεται πως η διαρκεια ζωης τους ειναι περιπου 1 χρονος. Οποτε προσανατολιζομαι αποκλειστικα σε ελβετικο μηχανισμο. Απο τη μεχρι τωρα ερευνα μου, τα precista τα απορριπτω,οπως και τα dievas γιατι δεν εχουν δευτερολεπτα,θα ηθελα να εχει το ρολοι που θα επιλεξω. Τα ρωσικα δεν μου γεμισαν το ματι,ο helenarou ειχε κανα-δυο με ελβετικο μηχανισμο αλλα ειναι sold out. Oποτε μενει μονο ο davidsen αλλα δεν απαντα στα ε-μαιλς μου. Καποια magrette κατι λενε και διαθετουν δικη τους ταυτοτητα. Αλλα νομιζω πως εχουν και αυτα κινεζικο μηχανισμο.
http://www.magrette.com/the-timepieces- ... ograph.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Καμια αλλη ιδεα?
http://www.magrette.com/the-timepieces- ... ograph.php" onclick="window.open(this.href);return false;
Καμια αλλη ιδεα?
Προδότης δεν είναι μόνο αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς,αλλά και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσιο αξίωμα,εν γνώση του δεν κανει κατι για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων στους οποίους άρχει - Θουκυδίδης(460-398 π.Χ.)
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Τα magrette μου αρέσουν και εμένα. Δεν τα ανέφερα, γιατί δεν τα θεωρώ homages, αποκλίνουν αρκετά σχεδιαστικά. Όσο για μηχανισμούς, αναφέρουν ότι έχουν το Miyota 9015, ο οποίος θεωρείται πολύ καλός, από ότι διαβάζω, αντίστοιχος με τον 2824 και είναι ιαπωνικός, όχι ασιατικός (τώρα το να φτιάχνεται σε κάποιο εργοστάσιο στην Ασία, δεν το αποκλείω...)
- chris5
- moderator
Kαι πάλι όμως είναι ακριβά για Miyota. Mακαρι τα Precista να είχαν δευτερόλεπτα.
-
- Επικοινωνία:
Οποιος γραφει αυτα που γραφει (περι ημερομηνια ληξεως) δεν ξερει τι του γινεται.
Και σιγουρα δεν ειναι ρολογας. Αλλα αν ειναι σιγουρα ειναι ασχετος και απλα μεταδιδει αυτα που γραφουν αλλοι που ειναι μονο χρηστες και γιατι ετσι τον βολευει.
Προσωπικα εχω δουλεψει πολυ τους ασιατικους κλωνους της 6497 αλλα και τις 7750. Και μαλιστα στους 6497 τους εχω κανει και τρελες μετατροπες (απο εκει που υπηρχε δευτερολεπτο το καταργουσα, τους εκανα παλαιωσεις, τους αλλαζα το συστημα σοκ στο μπαλανς και αλλα πολλα).
Κανενας δεν μου μουλαρωσε και δεν ηθελε να δουλεψει.
Ενας μονο 6497 απο τους πολλους μου εκανε καποια νουμερα και μου μουλαρωσε 2 φορες μεχρι που μουλαρωσα και εγω και τον πηρε και τον σηκωσε (Δεν ξανασταματησε απο τοτε).
Και σιγουρα δεν ειναι ρολογας. Αλλα αν ειναι σιγουρα ειναι ασχετος και απλα μεταδιδει αυτα που γραφουν αλλοι που ειναι μονο χρηστες και γιατι ετσι τον βολευει.
Προσωπικα εχω δουλεψει πολυ τους ασιατικους κλωνους της 6497 αλλα και τις 7750. Και μαλιστα στους 6497 τους εχω κανει και τρελες μετατροπες (απο εκει που υπηρχε δευτερολεπτο το καταργουσα, τους εκανα παλαιωσεις, τους αλλαζα το συστημα σοκ στο μπαλανς και αλλα πολλα).
Κανενας δεν μου μουλαρωσε και δεν ηθελε να δουλεψει.
Ενας μονο 6497 απο τους πολλους μου εκανε καποια νουμερα και μου μουλαρωσε 2 φορες μεχρι που μουλαρωσα και εγω και τον πηρε και τον σηκωσε (Δεν ξανασταματησε απο τοτε).
-
- Επικοινωνία:
Την χειροτερη εντυπωση απο τον 9015 ως αναφορα την ποιοτητα των υλικων.markosgr28 έγραψε: αναφέρουν ότι έχουν το Miyota 9015, ο οποίος θεωρείται πολύ καλός, από ότι διαβάζω, αντίστοιχος με τον 2824
Το παχος των μεταλλων ειναι σαν χαρτι και καμια καλαισθησια στην εμφανιση της μηχανης.
Και επειδη εχω δουλεψει πολυ και τον 2824 εχω να πω οτι δεν υπαρχει συγκριση της μιας με την αλλη.
Η μια φιατ 127 η αλλη μερσεντες.
- chris5
- moderator
Τι να σου πω? Γράφω αυτά που διαβάζω. Μπες δες τα και εσύ. Ένας αγόρασε νομίζω από το Getat 6 homage marina militare και τα τρία 'η τα τέσσερα του σταμάτησαν σε ένα χρόνο μπορεί και λιγότερο. Μακάρι να είναι έτσι όπως τα λες γιατί τα 420 ευρώ χωρίς μεταφορικά για τα Precista είναι πολλά. Τα marina με τα βίας φτάνουν στα μισά χρήματα.