Ικαρία
-
- Has thanked: 235 times
- Been thanked: 193 times
Ικαρία
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα
Πρώτα ο Θεός στις 17 Ιουλίου ταξιδεύω για καλοκαιρινές διακοπές στην Ικαρία.
Επειδή δεν έχω κλείσει κάτι(εξοπλισμό για camping δε σκοπεύω να πάρω) θα ήθελα όποιος ξέρει κάποιες πληροφορίες για αυτό το τόσο διαφορετικό νησί...
που είναι καλά να μείνουμε(με την κοπέλα μου θα πάω),τι πρέπει να δούμε οπωσδήποτε,παραλίες που δεν πρέπει να χάσουμε κτλ...
φιλικά,Χρήστος
Πρώτα ο Θεός στις 17 Ιουλίου ταξιδεύω για καλοκαιρινές διακοπές στην Ικαρία.
Επειδή δεν έχω κλείσει κάτι(εξοπλισμό για camping δε σκοπεύω να πάρω) θα ήθελα όποιος ξέρει κάποιες πληροφορίες για αυτό το τόσο διαφορετικό νησί...
που είναι καλά να μείνουμε(με την κοπέλα μου θα πάω),τι πρέπει να δούμε οπωσδήποτε,παραλίες που δεν πρέπει να χάσουμε κτλ...
φιλικά,Χρήστος
-
- Has thanked: 0
- Been thanked: 285 times
- Επικοινωνία:
Re: Ικαρία
Χρήστο να περάσετε καλά σου εύχομαι.
Θα πρέπει να έχεις αρκετή υπομονή μιας και εκεί όλα πηγαίνουν με
αρκετά αργούς ρυθμούς και τα μαγαζιά ανοίγουν βράδυ.
Θα πρέπει να έχεις αρκετή υπομονή μιας και εκεί όλα πηγαίνουν με
αρκετά αργούς ρυθμούς και τα μαγαζιά ανοίγουν βράδυ.
- These users thanked the author aris911 for the post:
- ELBETAKIAS (Κυρ Ιούλ 07, 2013 9:46 pm)
- Rating: 7.69%
-
Άρη σε ευχαριστώ πολύ φίλε!
Αυτό το έχω μάθει και εγώ φίλε όπως και τα πανηγύρια τους και άλλα πολλά.Αυτο που πάντα άκουγα από περιγραφές συνομήλικων και με γοήτευε ήταν πως είναι λίγο διαφορετικό νησί σε κάποια πράγματα...
Αληθεια Αρη.Που μου προτείνεις να μείνουμε?Ανατολικα ή προς Εύδηλο μεριά?
φιλικά,Χρήστος
Αυτό το έχω μάθει και εγώ φίλε όπως και τα πανηγύρια τους και άλλα πολλά.Αυτο που πάντα άκουγα από περιγραφές συνομήλικων και με γοήτευε ήταν πως είναι λίγο διαφορετικό νησί σε κάποια πράγματα...
Αληθεια Αρη.Που μου προτείνεις να μείνουμε?Ανατολικα ή προς Εύδηλο μεριά?
φιλικά,Χρήστος
-
- Επικοινωνία:
Χρηστο δεν ξερω να σου πω γιατι δεν εχω παει.ELBETAKIAS έγραψε: Αληθεια Αρη.Που μου προτείνεις να μείνουμε?Ανατολικα ή προς Εύδηλο μεριά?
φιλικά,Χρήστος
Αυτα τα ξερω απο μια πρωιν φιλη που ηταν απο την Ικαρια και τα συζηταγαμε.
Απλα ηταν φιλη μεχρι πριν να ερθει καλοκαιρι και ετσι δεν μου δωθηκε η ευκαιρια να παω.
Παντος αν σου αρεση ο αργος (βασανιστηκα αργος) τροπος ζωης τοτε ειναι ο τοπος σου.
Αλλιως μακρυα. Ενα νησι δεν ειναι μονο παραλιες. Θα πρεπει να φας και να πιεις κιολας.
Για να εισαι σιγουρος καλου κακου παρε και προμηθειες μαζι σου
- ggli
- Has thanked: 2867 times
- Been thanked: 4363 times
Χρήστο μη μασάς .
Στα περισσότερα μέρη ειναι οκ, μια χαρά πρωί δουλεύουν , λίγο αργούς και βραδυνούς ρυθμούς έχουν σε μερικά χωριά οπως ο Χριστός των ραχων που εχει και ωραίο πανηγύρι , αλλα γενικά παίζει και λίγο μύθος με τη βραδινή εργασία .
Πολυ ωραίο ξενοδοχείο να μείνεις ειναι το μεσακτη village και γενικα λίγο παρά πέρα στον αρμενιστη εχει αρκετα ξενοδοχειακια.
Αξίζει να δεις παραλία σεϋχελες, νας ( προσοχή εκει στους ξεβρακωτους), να φας ψαράκια στο γυαλισκαρι, και στου Τσουρη στον Άγιο κηρυκο.
Γενικα η βόρεια πλευρά ειναι μαλλον πιο ωραία .
Εχει πολλές παραλίες ξεκαρφωτες και εννοείται ανοργανωτες, ψάχνε μόνος σου, ρωτά και τους ντόπιους , και προσοχή στους δρόμους , ειναι άγριο νησί .
Στα περισσότερα μέρη ειναι οκ, μια χαρά πρωί δουλεύουν , λίγο αργούς και βραδυνούς ρυθμούς έχουν σε μερικά χωριά οπως ο Χριστός των ραχων που εχει και ωραίο πανηγύρι , αλλα γενικά παίζει και λίγο μύθος με τη βραδινή εργασία .
Πολυ ωραίο ξενοδοχείο να μείνεις ειναι το μεσακτη village και γενικα λίγο παρά πέρα στον αρμενιστη εχει αρκετα ξενοδοχειακια.
Αξίζει να δεις παραλία σεϋχελες, νας ( προσοχή εκει στους ξεβρακωτους), να φας ψαράκια στο γυαλισκαρι, και στου Τσουρη στον Άγιο κηρυκο.
Γενικα η βόρεια πλευρά ειναι μαλλον πιο ωραία .
Εχει πολλές παραλίες ξεκαρφωτες και εννοείται ανοργανωτες, ψάχνε μόνος σου, ρωτά και τους ντόπιους , και προσοχή στους δρόμους , ειναι άγριο νησί .
ggli
-
- Επικοινωνία:
λες να εχω κανενα ξαδερφο και να μην το ξερω;ggli έγραψε: ...και στου Τσουρη στον Άγιο κηρυκο.
Για να ρωτησω.
-
Γιάννη,Αρη σας ευχαριστώ πολύ!πολύ ενδιαφέροντα όσα γράψατε...
αλήθεια έχει σε όλα τα μέρη για να ενοικιάσω μηχανάκι ή αυτοκίνητο?
φιλικά,Χρήστος
φιλικά,Χρήστος
- ggli
Για ρωτά Άρη .aris911 έγραψε:λες να εχω κανενα ξαδερφο και να μην το ξερω;ggli έγραψε: ...και στου Τσουρη στον Άγιο κηρυκο.
Για να ρωτησω.
ggli
- ggli
Χρήστο λογικα θα εχει, δεν το γνωρίζω .ELBETAKIAS έγραψε:Γιάννη,Αρη σας ευχαριστώ πολύ!πολύ ενδιαφέροντα όσα γράψατε...
φιλικά,Χρήστος
ggli
- VC222
- Has thanked: 18 times
- Been thanked: 325 times
Στην Ικαρία χρειάζεσαι μέσο μεταφοράς! ¨Εχει πολλά να δεις αλλά οι αποστάσεις δεν είναι μικρές..
Όσον αφορά το "αργό" του πράγματος είναι και λίγο μύθος...μην ανησυχείς! Αλλά ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο κλείσε νωρίς
Μια χαρά νησί για χαλαρές διακοπές και πολύ κολύμπι, ποτά..κοκ
Όσον αφορά το "αργό" του πράγματος είναι και λίγο μύθος...μην ανησυχείς! Αλλά ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο κλείσε νωρίς
Μια χαρά νησί για χαλαρές διακοπές και πολύ κολύμπι, ποτά..κοκ
- These users thanked the author VC222 for the post:
- ELBETAKIAS (Πέμ Ιούλ 11, 2013 4:33 pm)
- Rating: 7.69%