Τί εννοεις τζογο?Georges έγραψε:
Σε όλα τα SKX η στεφάνη Θοδωρή έχει τζόγο...ειδικά στα Monster είναι πιο έντονος. Βέβαια σε αποζημιώνει η ποιότητα περιστροφής
Εγω δεν ειχα ποτε καποιο θεμα.Για τα monster δε θυμαμαι...
Τί εννοεις τζογο?Georges έγραψε:
Σε όλα τα SKX η στεφάνη Θοδωρή έχει τζόγο...ειδικά στα Monster είναι πιο έντονος. Βέβαια σε αποζημιώνει η ποιότητα περιστροφής
Εννοώ οτι δεν κλειδώνει σταθερά σε κάθε θέση και μπορεί να "παίζει" δεξιά-αριστερά απειροελάχιστα.eisenberg έγραψε:Τί εννοεις τζογο?Georges έγραψε:
Αυτο ειναι στις προδιαγραφες λογω των 120 κλικ.Georges έγραψε:
Εννοώ οτι δεν κλειδώνει σταθερά σε κάθε θέση και μπορεί να "παίζει" δεξιά-αριστερά απειροελάχιστα.
Αυτό είναι κάτι που δεν γνώριζα.eisenberg έγραψε:Αυτο ειναι στις προδιαγραφες λογω των 120 κλικ.Georges έγραψε:
Εννοώ οτι δεν κλειδώνει σταθερά σε κάθε θέση και μπορεί να "παίζει" δεξιά-αριστερά απειροελάχιστα.
Τέτοιο πράγμα ευτυχώς δεν έχω συναντήσει σε κανένα από τα ρολόγια μου.eisenberg έγραψε:Εγω τζογο θεωρω το να κουνιεται ελαφρως η στεφανη πανω στο ρολοι ή μεταξυ των κλικ να υπαρχει ''κενο''...
Γιώργο ούτε στο autozilla?Georges έγραψε:Αυτό είναι κάτι που δεν γνώριζα.eisenberg έγραψε:Αυτο ειναι στις προδιαγραφες λογω των 120 κλικ.Georges έγραψε:
Τέτοιο πράγμα ευτυχώς δεν έχω συναντήσει σε κανένα από τα ρολόγια μου.eisenberg έγραψε:Εγω τζογο θεωρω το να κουνιεται ελαφρως η στεφανη πανω στο ρολοι ή μεταξυ των κλικ να υπαρχει ''κενο''...
Φιλικά Γιώργος
Γιάννη επειδή το ρολόϊ το έχω δώσει δεν θυμάμαι. Τώρα που το σκέφτομαι, η στεφάνη του ζίλα είναι ουσιαστικά μια φλούδα τιτανίου. Ίσως και να είχε, αλλά μάλλον αμελητέο.ggli έγραψε: Γιώργο ούτε στο autozilla?
Το δικό μου εχει τζόγο .
ggli έγραψε: Γιώργο ούτε στο autozilla?
Το δικό μου εχει τζόγο .
Το δικό μου 009 έχει μηδενικό τζόγο.Μόνο σε ρολεξ έχω δει κατι αντιστοιχο.Georges έγραψε:eisenberg έγραψε:Ευχαριστω.Georges έγραψε:
Η έκπληξη για μένα ήταν η στεφάνη. Αριστερόστροφη φυσικά, με 60 κλικ, δεν έχει καθόλου τζόγο. Για ρολόϊ αυτής της τιμής είναι εντυπωσιακό.
Η στεφανη στα skx σου εχει τζογο?
Εμενα δε μου χει τυχει...
Φιλικά Γιώργος
Georges έγραψε:Αλλάζουμε εταιρεία και χρωματάκι στο καντράν, παραμένουμε όμως Ιαπωνία...SKX011J για σήμερα...
Uploaded with ImageShack.us
Φιλικά Γιώργος