Κολυμβητικό diver
Κολυμβητικό diver
Γεια σας!
Με χαρά βρίσκω εδώ μερικούς παλιούς γνωστούς από άλλα στέκια!
Μια ερώτηση:
Για το καλοκαίρι, για τη θάλασσα, αλλά και για το κολυμβητήριο, χειάζομαι ένα ρολόι «καταδυτικό», για να μετράω πόση ώρα κολυμπώ. (Και γιατί μου κόλλησε η αρρώστια με τα diver τώρα, μετά τα pilot…!)
Εχω ένα Invicta 8296, το γνωστό knockoff του Submariner, εξαιρετικό VFM, αλλά επειδή έχει ανοιχτεί για σέρβις, το φοβάμαι να το κολυμπήσω…
Σκέφτομαι λοιπόν κάποιο Citizen ή Seiko, από τα παρακάτω.
1. Seiko Μonster μαυρο.
2. Seiko SKA 367 Big Freakin Kinetic
3. Citizen Orca BN0015-09E Ecodrive Titanium
4. Seiko Frankenmonster
To Big Freakin Kinetic μου αρέσει αλλά φοβάμαι ότι θα είναι βαρύ στο χέρι για κολύμπι.
Το Orca μου φαίνεται ότι θα είναι ελαφρύ-βολικό στο χέρι, αλλά με φοβίζει λίγο η όψη του! Σαν παιχνίδι!
Σύμφωνα με την πείρα σας, ποιο απ’ όλα θα είναι πιο βολικό, από αυτή την πρώτη επιλογή ή και από άλλα παρόμοια ρολόγια, παρόμοιας τιμής (έως περ. 200 ευρώ);
Τα περισσότερα τα έχω βρει από τον Χρήστο lowprices στο emarket σε συμπαθητικές τιμές. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ, αλλά διάβασα καλά λογια από συμφορουμίτες.
Διαφορετικά, ποια ξένα σάιτ είναι αξιόπιστα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Νικος
Με χαρά βρίσκω εδώ μερικούς παλιούς γνωστούς από άλλα στέκια!
Μια ερώτηση:
Για το καλοκαίρι, για τη θάλασσα, αλλά και για το κολυμβητήριο, χειάζομαι ένα ρολόι «καταδυτικό», για να μετράω πόση ώρα κολυμπώ. (Και γιατί μου κόλλησε η αρρώστια με τα diver τώρα, μετά τα pilot…!)
Εχω ένα Invicta 8296, το γνωστό knockoff του Submariner, εξαιρετικό VFM, αλλά επειδή έχει ανοιχτεί για σέρβις, το φοβάμαι να το κολυμπήσω…
Σκέφτομαι λοιπόν κάποιο Citizen ή Seiko, από τα παρακάτω.
1. Seiko Μonster μαυρο.
2. Seiko SKA 367 Big Freakin Kinetic
3. Citizen Orca BN0015-09E Ecodrive Titanium
4. Seiko Frankenmonster
To Big Freakin Kinetic μου αρέσει αλλά φοβάμαι ότι θα είναι βαρύ στο χέρι για κολύμπι.
Το Orca μου φαίνεται ότι θα είναι ελαφρύ-βολικό στο χέρι, αλλά με φοβίζει λίγο η όψη του! Σαν παιχνίδι!
Σύμφωνα με την πείρα σας, ποιο απ’ όλα θα είναι πιο βολικό, από αυτή την πρώτη επιλογή ή και από άλλα παρόμοια ρολόγια, παρόμοιας τιμής (έως περ. 200 ευρώ);
Τα περισσότερα τα έχω βρει από τον Χρήστο lowprices στο emarket σε συμπαθητικές τιμές. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ, αλλά διάβασα καλά λογια από συμφορουμίτες.
Διαφορετικά, ποια ξένα σάιτ είναι αξιόπιστα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Νικος
Omega Speedmaster • Oris Big Crown Commander • Fortis Flieger B42 • Hamilton Viewmatic Jazzmaster • Invicta 8296 • Steinhart Nav B-Uhr II
VINTAGE: Omega Seamaster '50s • Zenith Sporto '70s • Zenith '50s • Glashütte '60s • Invicta 1960s • Venus 1960s
VINTAGE: Omega Seamaster '50s • Zenith Sporto '70s • Zenith '50s • Glashütte '60s • Invicta 1960s • Venus 1960s
- Georges
- Has thanked: 1135 times
- Been thanked: 1475 times
Re: Κολυμβητικό diver
Νικό καλός όρισες καταρχήν.
Ο lowprices είναι απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ψωνίζεις άφοβα όποιο ρολόϊ σου αρέσει από εκεί.
Τώρα για τα ρολόγια που αναφέρεις...
Βλέπω οτι θέλεις να κινηθείς στο όριο των 200,00€
Από αυτά που έχεις βάλει θα ήμουν μεταξύ πρώτου και τελευταίου. Το citizen έχει 2 μειονεκτήματα...δεν παίρνει άλλο λουράκι πλην της "μαμας" και δεύτερον έχει περίεργη εμφάνιση αν το δεις από κοντά...
Το κινετικ πέρα από το τεράστιο δεν μου αρέσει.
Άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα είναι το SKX007. Έχουν γραφτεί πολλά για αυτό το ρολόϊ στο φόρουμ ενώ υπάρχει και μια μονομαχία με το monster
Για ότι άλλο θέλεις εδώ είμαστε.
Φιλικά Γιώργος
Ο lowprices είναι απλά ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ Ψωνίζεις άφοβα όποιο ρολόϊ σου αρέσει από εκεί.
Από αυτά που έχεις βάλει θα ήμουν μεταξύ πρώτου και τελευταίου. Το citizen έχει 2 μειονεκτήματα...δεν παίρνει άλλο λουράκι πλην της "μαμας" και δεύτερον έχει περίεργη εμφάνιση αν το δεις από κοντά...
Άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα είναι το SKX007. Έχουν γραφτεί πολλά για αυτό το ρολόϊ στο φόρουμ ενώ υπάρχει και μια μονομαχία με το monster
Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
-
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 135 times
Θα συμφωνησω με το Γιωργο.
Ο Χρηστος-Lowprices ειναι εξαιρετικος και πολυ αξιοπιστος ειχα την τυχη να ψωνισω απο εκει και τον γνωρισα κιολας.
Απο αυτα που ανεφερες εχω το Monster και το Frankenmonster.
Πολυ καλα ρολογια και τα 2.
Αλλα το Monster ειναι πολυ πιο βολικο για κολυμπι φιλε.
Ειναι το ρολοι που φοραω καθημερινα στην θαλασσα και σε ολες τις υπολοιπες δραστηριοτητες που εχουν σχεση με αυτη.
Και το Frankenmonster ειναι πολυ καλο και ειδικα ποιοτικα, το φοραω και αυτο οταν παω παραλια για βολτα ομως και δεν εχω σκοπο να κολυμπησω για πολυ ωρα κτλ.. Ειναι λιγο μεγαλο και ισως σε ενοχλησει η κορωνα μετα απο καποια ωρα που θα κολυμπας.
Φωτογραφιες:
Ο Χρηστος-Lowprices ειναι εξαιρετικος και πολυ αξιοπιστος ειχα την τυχη να ψωνισω απο εκει και τον γνωρισα κιολας.
Απο αυτα που ανεφερες εχω το Monster και το Frankenmonster.
Πολυ καλα ρολογια και τα 2.
Αλλα το Monster ειναι πολυ πιο βολικο για κολυμπι φιλε.
Ειναι το ρολοι που φοραω καθημερινα στην θαλασσα και σε ολες τις υπολοιπες δραστηριοτητες που εχουν σχεση με αυτη.
Και το Frankenmonster ειναι πολυ καλο και ειδικα ποιοτικα, το φοραω και αυτο οταν παω παραλια για βολτα ομως και δεν εχω σκοπο να κολυμπησω για πολυ ωρα κτλ.. Ειναι λιγο μεγαλο και ισως σε ενοχλησει η κορωνα μετα απο καποια ωρα που θα κολυμπας.
Φωτογραφιες:
- markosgr28
- moderator
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 5175 times
Συμφωνώ απόλυτα και για τον lowprices, έχω πάρει 2-3 ρολόγια από αυτόν στο παρελθόν και για το SKX007. Τα άλλα δε μου αρέσουν.Georges έγραψε:Νικό καλός όρισες καταρχήν.
Φιλικά Γιώργος
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Κι εγω θα σου προτεινα σε αυτα τα χρηματα Seiko skx007 & monster.
Αν θελεις quartz θα σου ελεγα να δεις και Citizen aqualand.
Αν θελεις quartz θα σου ελεγα να δεις και Citizen aqualand.
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- Megalos
- Διαχειριστής
- Has thanked: 40279 times
- Been thanked: 8757 times
φιλε Νικο καλοσωρησες στο φορουμ και καλη παραμονη...
οντως το μονστερ και το SKX007 ειναι απο τις πιο καλες επιλογες που μπορεις να κανεις
οντως το μονστερ και το SKX007 ειναι απο τις πιο καλες επιλογες που μπορεις να κανεις
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Ευχαριστώ όλους!
Βλέπω ότι όλοι κλίνουν υπέρ του Monster. To oποίο το ΄χω κι εγω ψηλά στην λιστα...
Κάποιο σχόλιο για το Orca; Το σκέφτομαι λόγω ελαφρού τιτανίου...
Το Big Freakin Kinetic; Βαρύ σαν το Frankenmonster;
Βλέπω ότι όλοι κλίνουν υπέρ του Monster. To oποίο το ΄χω κι εγω ψηλά στην λιστα...
Κάποιο σχόλιο για το Orca; Το σκέφτομαι λόγω ελαφρού τιτανίου...
Το Big Freakin Kinetic; Βαρύ σαν το Frankenmonster;
Omega Speedmaster • Oris Big Crown Commander • Fortis Flieger B42 • Hamilton Viewmatic Jazzmaster • Invicta 8296 • Steinhart Nav B-Uhr II
- eisenberg
- sensei
- Has thanked: 1049 times
- Been thanked: 1287 times
Προσωπικα μου αρεσει το Citizen Orca κι οπως ειπες εχει το πλεονεκτημα του χαμηλου βαρους οποτε δεν θα το καταλαβαινεις στο χερι.
Αλλα το οτι δεν δεχεται αλλα λουρακια εκτος του εργοστασιακου ειναι ενα μειονεκτημα...αν δεν σε ενοχλει,προχωρα!
Αλλα το οτι δεν δεχεται αλλα λουρακια εκτος του εργοστασιακου ειναι ενα μειονεκτημα...αν δεν σε ενοχλει,προχωρα!
Ψάχνω για το τέλειο ρολόι...ελπίζω να μην το βρω ποτέ!
- ACIDBLACK
- Τοποθεσία: οπου εχειο ζεστη σκονη και υγρασια την ημερα και τσουχτερο κρυο την νυχτα.
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
orka με κλειστα ματια ...οσο για τα λουρακια ...κολυμβητικο ρολοι ζητησες ...οχι dress.....
η σοβαροτητα ειναι η ασπιδα των ηλιθιων
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe
-Montesqueieu
η σοβαροτητα συνιστα καταφανεστατο συμπτωμα δυσπεψιας
-Friedrich Nietzhe