Glycine
Δημοσιεύτηκε: Δευ Μάιος 18, 2009 10:42 pm
Η ιστορία ενός πάθους
Από την ίδρυσή της από τον Eugène Meylan το 1914, η Glycine παράγει τα ρολόγια στο εργοστάσιό της στην Bienne, της Ελβετίας.
Ο Meylan ήταν ασυμβίβαστος μηχανικός ρολογιών που προσπάθησε για την τελειότητα και τίποτα λιγότερο. Είχε μια βαθιά κατανόηση και της ζήτησης στην αγορά και των δυνατοτήτων που προσφέρθηκαν από τις τεχνολογικές προόδους του χρόνου. Πολύ σύντομα, πέτυχε στην παραγωγή των εξαιρετικά ακριβών, μικρών μετακινήσεων για τα γυναικεία ρολόγια, για να βάλει στην αγορά τις λεπτότερες μικροσκοπικές μετακινήσεις, ντυμένες σε πολύτιμες περιπτώσεις χρυσού και λευκόχρυσου, που στερεώθηκαν συχνά με τα διαμάντια.
Η Glycine έγινε προμηθευτής στους πλούσιους ανθρώπους που εκτίμησαν ιδιαίτερα αυτές τις εργασίες της λεπτής χειροτεχνίας. Εντούτοις, ο Meylan δεν σταμάτησε εκεί. Περίπου το 1931, παρουσίασε στην παγκόσμια αγορά ένα αυτόματο ρολόι, εξ ολοκλήρου της εφεύρεσής του. Μερικά από αυτά τα αυτόματα ρολόγια του Eugène Meylan μπορούν ακόμα να βρεθούν στην αγορά των συλλεκτών.
Το έτος 1934 είδε την έναρξη μιας σειράς χρονομέτρων, μια γραμμή ρολογιών που περνούν τις επίπονες δοκιμές του επίσημου ελβετικού ποιοτικού ελέγχου. Τα έτη κατάθλιψης της δεκαετίας του '30 και ο παγκόσμιος πόλεμος έπληξαν σοβαρά την επιχείρηση καθώς η Ελβετία κόπηκε από σχεδόν όλες τις παραδοσιακές αγορές εξαγωγών της.
Παρολαυτά η Glycine επέζησε και είναι ένας από τους 29 εκθέτες στην έκθεση της Βασιλείας που από το 1938, δίνει κάθε χρόνο το παρόν της.
Μετά από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο
Το 1945, με το τέλος του πολέμου και την πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές η βιομηχανία πήρε μια βαθιά αναπνοή.
Αμέσως, η Glycine ανέπτυξε την παραγωγή και παρουσίασε γρήγορα μια πλήρη σειρά των αυτόματων ρολογιών, χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες.
Το 1952 είδε τη γέννηση των διάσημων ¨κενών¨ χρονομέτρων, ρολόγια που ήταν γνωστά για την απίστευτη αντίστασή τους στο νερό και τους κλονισμούς που σχεδιάστηκαν για τη μακροπρόθεσμη χρήση υπό δύσκολες συνθήκες. Απέδωσαν πολύ καλά πέρα από τις προσδοκίες της εταιρείας.
Το 1953, η σειρά Airman παρουσιάστηκε στην παγκόσμια αγορά και έλαβε αμέσως μια ενθουσιώδη υποδοχή. Τώρα, εκτός από την κανονική τοπική ώρα, ο παγκόσμιος χρόνος ήταν διαθέσιμος σε μια ματιά.
Η σειρά Airman δεν είναι ποτέ απούσα από τις συλλογές της εταιρείας και είναι, σήμερα περισσότερο από ποτέ, η αιχμή του δόρατος της εν λόγω εταιρείας.
Η κρίση
Στη δεκαετία του '70, η ελβετική βιομηχανία ρολογιών χτυπήθηκε από τον πολλαπλασιασμό των quartz ρολογιών από την Άπω Ανατολή.
Η τεχνολογική επανάσταση που επήλθε από τα quartz ρολόγια, μαζί με την παγκόσμια υποχώρηση στην ζήτηση και μια ογκώδη αύξηση στην αξία του ελβετικού φράγκου, ώθησε πολλούς κατασκευαστές στο χείλος της καταστροφής.
Τα προϊόντα που είχαν δώσει στην Glycine μια άριστη φήμη, δηλαδή υψηλής ποιότητας μηχανικά ρολόγια και προ πάντων αυτόματα ρολόγια, ήταν ξαφνικά σχεδόν αζήτητα. Οι πελάτες αγόραζαν τα ιαπωνικά quartz ρολόγια ή τα αντίστοιχα αμερικανικά. Η προσοδοφόρα επιχείρηση με τα ιδιαίτερα-θεωρημένα αυτόματα ρολόγια τελείωσε, και αυτά εκποιούνταν τώρα σε πολύ υψηλές τιμές.
Η αγορά πέρασε από μια ανακύκλωση στις τιμές της, μια τάση που εντάθηκε περαιτέρω ως αξία των αρχικά υπέρμετρα ακριβών ρολογιών quartz που έπεσαν με συνέπεια σε ένα επίπεδο όπου οδήγησε τελικά ακόμη και τις φτηνές pin-pallet (Roskopf) έξω από την αγορά. Πολλές μετοχές αγοράς χάθηκαν, η βιομηχανία εισήχθη σε μια κρίση που διάρκεσε έξι έτη και κόστος κατά προσέγγιση 60.000 θέσεις εργασίας.
Η Glycine υπέφερε επίσης βαριά αλλά κατόρθωσε να επιζήσει. Το 1984, συνεχίζοντας με ένα μειωμένο προσωπικό, η Glycine πωλήθηκε στον Hans Brechbühler, ο οποίος εργαζόταν για χρόνια στην εταιρία σε χαλαρή συνεργασία βασισμένη στην από κοινού ανάπτυξη και την ανταλλαγή των προτύπων ρολογιών.
Η επιστροφή
Μετά από την αγορά της Glycine το 1984, ο Brechbühler, που ήταν ειδικός στην ιδιωτική επιχείρηση ετικετών, μεταπήδησε στην επιχείρηση εμπορικών σημάτων ρολογιών, μια εξ ολοκλήρου νέα εμπειρία για τον ίδιο. Σταδιακά, τα νέα προϊόντα που αναπτύχθηκαν επέτρεψαν στην εταιρεία να λειτουργήσει επιτυχώς στις χώρες όπως Σκανδιναβία, η Ιταλία, η Ολλανδία, το Βέλγιο και η Γερμανία.
Μια quartz συλλογή δημιουργήθηκε και ένα διεθνές δίκτυο των αντιπροσωπειών αναπήδησε στη ζωή πάλι. Τα εξαιρετικά ανθεκτικά ρολόγια, όπως το TJALK και το HEAVY DUTY, προωθήθηκαν και προστέθηκαν στο γόητρο του εμπορικού σήματος.
Η αγορά δέχτηκε με ευχαρίστηση την σειρά GOLDSHIELD, που χαρακτηρίζει πρότυπα πολύ υψηλότερα από ότι οι ανταγωνιστές θα μπορούσαν να παρουσιάσουν. Τα περίπλοκα έξοχος-λεπτά ρολόγια ΑΜΑΡΑΝΤΩΝ έλαβαν μια ενθουσιώδη υποδοχή στην Ιταλία και τις ΗΠΑ.
Οι νέες στρατηγικές άρχισαν να πληρώνουν στις αρχές της δεκαετίας του '90 όταν προσχώρησε η κόρη του Hans Brechbühler, Katherina γεννημένη το 1962, στην επιχείρηση και εφάρμοσε επιτυχώς την έννοια εμπορικών σημάτων της, με συνέπεια τα μηχανικά προϊόντα να ενσωματώνονται όλο και περισσότερο στις συλλογές της επιχείρησης. Η στρατηγική της αποδείχθηκε αποτελεσματική στον προσδιορισμό της θέσης της Glycine ως ειδικό, με μια μακροχρόνια παράδοση στον τομέα των μηχανικών ρολογιών.
Μετά από μια αρχική επιτυχία στη Γερμανία, η πρώτη που δέχτηκε πραγματικά τα μηχανικά ρολόγια σε μια μεγάλη κλίμακα, η νέα σειρά προϊόντων της εταιρείας διαδόθηκε και σε άλλες χώρες.
Οι γίγαντες αναλαμβάνουν
Οι αγορές ήταν τώρα έτοιμες για τα ρολόγια της πραγματικής αξίας, και η Glycine έκανε το μεγαλύτερο μέρος τους.
Αρχίζοντας προς το τέλος της δεκαετίας του '90 , παρουσιάστηκε στην αγορά μια πλούσια κατάταξη των μηχανικών ρολογιών, και άρχισε να αυξάνει σταθερά τις διαμέτρους από το COMBAT 37 χιλ. στο OBSERVER 42 χιλ., τα 44 και 46 χιλ. INCURSORE, τo 48 χιλ. KMU και για να το απογειώσει, τo 52 χιλ. F 104, ένα από τα μεγαλύτερα ρολόγια καρπών που παράχθηκαν ποτέ.
Χρονογράφοι με τις διάσημες μετακινήσεις V 7750 και 7751 προστέθηκαν στην συλλογή, όπως ο κλασικός 46 χιλ. STRATOFORTE, το γιγαντιαίο GRAND CARRE 3810 και το κομψό βαρελοειδές ALTUS, εμπνευσμένο από ένα επιτυχές πρότυπο της εταιρείας της δεκαετίας του '50.
Όλα αυτά τα μεγάλα μεγέθους ρολόγια έδωσαν στην επιχείρηση το νομικό καθεστώς ενός τολμώντα καινοτόμου που δεν δίστασε να ωθήσει το μέγεθος των ρολογιών πέρα από κάθε διάσταση γνωστή μέχρι τώρα.
AIRMAN για πάντα
Ήδη το 1953, η Glycine άρχισε την παραγωγή του πρώτου μοντέλου Airman της, ένα ρολόι που έχει γίνει θρυλικό. Το σχέδιο και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του ρολογιού ήταν σε στενή συνεργασία με τους πιλότους της πολιτικής και στρατιωτικής αεροπορίας.
Αναμφισβήτητα η σειρά αυτή έδωσε στην Glycine τη θέση ενός πρωτοπόρου στον τομέα των ρολογιών παγκόσμιου χρόνου. Κατά τη διάρκεια των ετών τα μοντέλα Airman δεν είναι ποτέ απόντα από τη σειρά, ακόμη και κατά τη διάρκεια της περιόδου όταν εξουσίασαν οι quartz μετακινήσεις την παγκόσμια αγορά. Σε απάντηση στη ζήτηση στην αγορά, δύο μοντέλα Airman με ΕΤΑ quartz μετακινήσεις προωθήθηκαν, κερδίζοντας ιδιαίτερη επιτυχία στην Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, όπου η απαίτηση για τα πραγματικά ρολόγια παγκόσμιου χρόνου δεν είχε εξασθενίσει.
Το έτος 1998 έφερε την αναμενόμενη για καιρό αναγέννηση αυτού του ηγέτη, με το μοντέλο 3764, Airman 2000. Με τη χρησιμοποίηση μιας έξοχης ETA μετακίνησης 2893-2, η Glycine πρόσφερε μια τριών ωρών ζώνη, μοναδική στον τομέα των εικοσιτετράωρων ρολογιών. Το επόμενο έτος, η σειρά Airman διευρύνθηκε με ένα τεράστιο ρολόι 46 χιλ., που χαρακτηρίζεται από ένα ειδικό σύστημα κλειδώματος στο κορυφαίο δαχτυλίδι.
Στην έκθεση της Βασιλείας το 2002, μια πραγματικά παγκόσμια καινοτομία προσφέρθηκε στο κοινό με το όνομα του Airman 7, ένα ρολόι που χαρακτηρίζει τρεις ανεξάρτητες αυτόματες μετακινήσεις , που παρουσιάζουν χρόνο ταυτόχρονα σε τέσσερις διαφορετικές χρονικές ζώνες σε τρεις ανεξάρτητους πίνακες. Η κάσα 53 χιλ. στη διάμετρο πραγματικά ζαλίζει αλλά κάθεται καλά και σε ένα συνηθισμένο μέσο καρπό. Η ¨πλάτη¨ του από σάπφειρο επιτρέπει μια συναρπαστική άποψη των τριών λεπτά εξωραϊσμένων αυτόματων μετακινήσεων
Από το 1998 και μέχρι σήμερα η Glycine έχει μια συνεχή αλυσίδα παραγωγής μηχανικών ρολογιών αεροπορίας που κυμαίνονται από τα διαδοχικά πιo σύνθετα παγκόσμια χρονόμετρα ως το μοναδικό στοιχείο συλλεκτών.
Σήμερα, η Glycine είναι ενεργή παγκοσμίως με τη βοήθεια ενός σταθερά αυξανόμενου δικτύου των αντιπροσωπειών, που επιτρέπει στην επιχείρηση να αυξήσει την παραγωγή διατηρώντας την ποιότητα των προϊόντων της. Η διαδεδομένη και αξιόπιστη υπηρεσία μεταπώλησης παραμένει ένας σημαντικός παράγοντας στην αύξηση της επιχείρησης, και η Glycine παίρνει την απώτατη προσοχή για να παρέχει την καλύτερη απόδοση σε αυτόν τον τομέα. Η προσφορά της άριστης αξίας σε λογικές τιμές είναι ένα σημαντικό μέρος της φιλοσοφίας της. Το ισχυρό ίδρυμα της επιχείρησης, που συνδέεται με την έμφασή του στα τραχιά και αξιόπιστα προϊόντα, κάνει την Glycine ένα σεβαστό όνομα στην Ελβετική ωρολογοποιία.
http://www.glycine.ch/e/history/history.e.html
Από τις αγαπημένες εταιρείες...
Φιλικά Μάριος.
Από την ίδρυσή της από τον Eugène Meylan το 1914, η Glycine παράγει τα ρολόγια στο εργοστάσιό της στην Bienne, της Ελβετίας.
Ο Meylan ήταν ασυμβίβαστος μηχανικός ρολογιών που προσπάθησε για την τελειότητα και τίποτα λιγότερο. Είχε μια βαθιά κατανόηση και της ζήτησης στην αγορά και των δυνατοτήτων που προσφέρθηκαν από τις τεχνολογικές προόδους του χρόνου. Πολύ σύντομα, πέτυχε στην παραγωγή των εξαιρετικά ακριβών, μικρών μετακινήσεων για τα γυναικεία ρολόγια, για να βάλει στην αγορά τις λεπτότερες μικροσκοπικές μετακινήσεις, ντυμένες σε πολύτιμες περιπτώσεις χρυσού και λευκόχρυσου, που στερεώθηκαν συχνά με τα διαμάντια.
Η Glycine έγινε προμηθευτής στους πλούσιους ανθρώπους που εκτίμησαν ιδιαίτερα αυτές τις εργασίες της λεπτής χειροτεχνίας. Εντούτοις, ο Meylan δεν σταμάτησε εκεί. Περίπου το 1931, παρουσίασε στην παγκόσμια αγορά ένα αυτόματο ρολόι, εξ ολοκλήρου της εφεύρεσής του. Μερικά από αυτά τα αυτόματα ρολόγια του Eugène Meylan μπορούν ακόμα να βρεθούν στην αγορά των συλλεκτών.
Το έτος 1934 είδε την έναρξη μιας σειράς χρονομέτρων, μια γραμμή ρολογιών που περνούν τις επίπονες δοκιμές του επίσημου ελβετικού ποιοτικού ελέγχου. Τα έτη κατάθλιψης της δεκαετίας του '30 και ο παγκόσμιος πόλεμος έπληξαν σοβαρά την επιχείρηση καθώς η Ελβετία κόπηκε από σχεδόν όλες τις παραδοσιακές αγορές εξαγωγών της.
Παρολαυτά η Glycine επέζησε και είναι ένας από τους 29 εκθέτες στην έκθεση της Βασιλείας που από το 1938, δίνει κάθε χρόνο το παρόν της.
Μετά από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο
Το 1945, με το τέλος του πολέμου και την πρόσβαση στις παγκόσμιες αγορές η βιομηχανία πήρε μια βαθιά αναπνοή.
Αμέσως, η Glycine ανέπτυξε την παραγωγή και παρουσίασε γρήγορα μια πλήρη σειρά των αυτόματων ρολογιών, χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες.
Το 1952 είδε τη γέννηση των διάσημων ¨κενών¨ χρονομέτρων, ρολόγια που ήταν γνωστά για την απίστευτη αντίστασή τους στο νερό και τους κλονισμούς που σχεδιάστηκαν για τη μακροπρόθεσμη χρήση υπό δύσκολες συνθήκες. Απέδωσαν πολύ καλά πέρα από τις προσδοκίες της εταιρείας.
Το 1953, η σειρά Airman παρουσιάστηκε στην παγκόσμια αγορά και έλαβε αμέσως μια ενθουσιώδη υποδοχή. Τώρα, εκτός από την κανονική τοπική ώρα, ο παγκόσμιος χρόνος ήταν διαθέσιμος σε μια ματιά.
Η σειρά Airman δεν είναι ποτέ απούσα από τις συλλογές της εταιρείας και είναι, σήμερα περισσότερο από ποτέ, η αιχμή του δόρατος της εν λόγω εταιρείας.
Η κρίση
Στη δεκαετία του '70, η ελβετική βιομηχανία ρολογιών χτυπήθηκε από τον πολλαπλασιασμό των quartz ρολογιών από την Άπω Ανατολή.
Η τεχνολογική επανάσταση που επήλθε από τα quartz ρολόγια, μαζί με την παγκόσμια υποχώρηση στην ζήτηση και μια ογκώδη αύξηση στην αξία του ελβετικού φράγκου, ώθησε πολλούς κατασκευαστές στο χείλος της καταστροφής.
Τα προϊόντα που είχαν δώσει στην Glycine μια άριστη φήμη, δηλαδή υψηλής ποιότητας μηχανικά ρολόγια και προ πάντων αυτόματα ρολόγια, ήταν ξαφνικά σχεδόν αζήτητα. Οι πελάτες αγόραζαν τα ιαπωνικά quartz ρολόγια ή τα αντίστοιχα αμερικανικά. Η προσοδοφόρα επιχείρηση με τα ιδιαίτερα-θεωρημένα αυτόματα ρολόγια τελείωσε, και αυτά εκποιούνταν τώρα σε πολύ υψηλές τιμές.
Η αγορά πέρασε από μια ανακύκλωση στις τιμές της, μια τάση που εντάθηκε περαιτέρω ως αξία των αρχικά υπέρμετρα ακριβών ρολογιών quartz που έπεσαν με συνέπεια σε ένα επίπεδο όπου οδήγησε τελικά ακόμη και τις φτηνές pin-pallet (Roskopf) έξω από την αγορά. Πολλές μετοχές αγοράς χάθηκαν, η βιομηχανία εισήχθη σε μια κρίση που διάρκεσε έξι έτη και κόστος κατά προσέγγιση 60.000 θέσεις εργασίας.
Η Glycine υπέφερε επίσης βαριά αλλά κατόρθωσε να επιζήσει. Το 1984, συνεχίζοντας με ένα μειωμένο προσωπικό, η Glycine πωλήθηκε στον Hans Brechbühler, ο οποίος εργαζόταν για χρόνια στην εταιρία σε χαλαρή συνεργασία βασισμένη στην από κοινού ανάπτυξη και την ανταλλαγή των προτύπων ρολογιών.
Η επιστροφή
Μετά από την αγορά της Glycine το 1984, ο Brechbühler, που ήταν ειδικός στην ιδιωτική επιχείρηση ετικετών, μεταπήδησε στην επιχείρηση εμπορικών σημάτων ρολογιών, μια εξ ολοκλήρου νέα εμπειρία για τον ίδιο. Σταδιακά, τα νέα προϊόντα που αναπτύχθηκαν επέτρεψαν στην εταιρεία να λειτουργήσει επιτυχώς στις χώρες όπως Σκανδιναβία, η Ιταλία, η Ολλανδία, το Βέλγιο και η Γερμανία.
Μια quartz συλλογή δημιουργήθηκε και ένα διεθνές δίκτυο των αντιπροσωπειών αναπήδησε στη ζωή πάλι. Τα εξαιρετικά ανθεκτικά ρολόγια, όπως το TJALK και το HEAVY DUTY, προωθήθηκαν και προστέθηκαν στο γόητρο του εμπορικού σήματος.
Η αγορά δέχτηκε με ευχαρίστηση την σειρά GOLDSHIELD, που χαρακτηρίζει πρότυπα πολύ υψηλότερα από ότι οι ανταγωνιστές θα μπορούσαν να παρουσιάσουν. Τα περίπλοκα έξοχος-λεπτά ρολόγια ΑΜΑΡΑΝΤΩΝ έλαβαν μια ενθουσιώδη υποδοχή στην Ιταλία και τις ΗΠΑ.
Οι νέες στρατηγικές άρχισαν να πληρώνουν στις αρχές της δεκαετίας του '90 όταν προσχώρησε η κόρη του Hans Brechbühler, Katherina γεννημένη το 1962, στην επιχείρηση και εφάρμοσε επιτυχώς την έννοια εμπορικών σημάτων της, με συνέπεια τα μηχανικά προϊόντα να ενσωματώνονται όλο και περισσότερο στις συλλογές της επιχείρησης. Η στρατηγική της αποδείχθηκε αποτελεσματική στον προσδιορισμό της θέσης της Glycine ως ειδικό, με μια μακροχρόνια παράδοση στον τομέα των μηχανικών ρολογιών.
Μετά από μια αρχική επιτυχία στη Γερμανία, η πρώτη που δέχτηκε πραγματικά τα μηχανικά ρολόγια σε μια μεγάλη κλίμακα, η νέα σειρά προϊόντων της εταιρείας διαδόθηκε και σε άλλες χώρες.
Οι γίγαντες αναλαμβάνουν
Οι αγορές ήταν τώρα έτοιμες για τα ρολόγια της πραγματικής αξίας, και η Glycine έκανε το μεγαλύτερο μέρος τους.
Αρχίζοντας προς το τέλος της δεκαετίας του '90 , παρουσιάστηκε στην αγορά μια πλούσια κατάταξη των μηχανικών ρολογιών, και άρχισε να αυξάνει σταθερά τις διαμέτρους από το COMBAT 37 χιλ. στο OBSERVER 42 χιλ., τα 44 και 46 χιλ. INCURSORE, τo 48 χιλ. KMU και για να το απογειώσει, τo 52 χιλ. F 104, ένα από τα μεγαλύτερα ρολόγια καρπών που παράχθηκαν ποτέ.
Χρονογράφοι με τις διάσημες μετακινήσεις V 7750 και 7751 προστέθηκαν στην συλλογή, όπως ο κλασικός 46 χιλ. STRATOFORTE, το γιγαντιαίο GRAND CARRE 3810 και το κομψό βαρελοειδές ALTUS, εμπνευσμένο από ένα επιτυχές πρότυπο της εταιρείας της δεκαετίας του '50.
Όλα αυτά τα μεγάλα μεγέθους ρολόγια έδωσαν στην επιχείρηση το νομικό καθεστώς ενός τολμώντα καινοτόμου που δεν δίστασε να ωθήσει το μέγεθος των ρολογιών πέρα από κάθε διάσταση γνωστή μέχρι τώρα.
AIRMAN για πάντα
Ήδη το 1953, η Glycine άρχισε την παραγωγή του πρώτου μοντέλου Airman της, ένα ρολόι που έχει γίνει θρυλικό. Το σχέδιο και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα αυτού του ρολογιού ήταν σε στενή συνεργασία με τους πιλότους της πολιτικής και στρατιωτικής αεροπορίας.
Αναμφισβήτητα η σειρά αυτή έδωσε στην Glycine τη θέση ενός πρωτοπόρου στον τομέα των ρολογιών παγκόσμιου χρόνου. Κατά τη διάρκεια των ετών τα μοντέλα Airman δεν είναι ποτέ απόντα από τη σειρά, ακόμη και κατά τη διάρκεια της περιόδου όταν εξουσίασαν οι quartz μετακινήσεις την παγκόσμια αγορά. Σε απάντηση στη ζήτηση στην αγορά, δύο μοντέλα Airman με ΕΤΑ quartz μετακινήσεις προωθήθηκαν, κερδίζοντας ιδιαίτερη επιτυχία στην Ιαπωνία και τις ΗΠΑ, όπου η απαίτηση για τα πραγματικά ρολόγια παγκόσμιου χρόνου δεν είχε εξασθενίσει.
Το έτος 1998 έφερε την αναμενόμενη για καιρό αναγέννηση αυτού του ηγέτη, με το μοντέλο 3764, Airman 2000. Με τη χρησιμοποίηση μιας έξοχης ETA μετακίνησης 2893-2, η Glycine πρόσφερε μια τριών ωρών ζώνη, μοναδική στον τομέα των εικοσιτετράωρων ρολογιών. Το επόμενο έτος, η σειρά Airman διευρύνθηκε με ένα τεράστιο ρολόι 46 χιλ., που χαρακτηρίζεται από ένα ειδικό σύστημα κλειδώματος στο κορυφαίο δαχτυλίδι.
Στην έκθεση της Βασιλείας το 2002, μια πραγματικά παγκόσμια καινοτομία προσφέρθηκε στο κοινό με το όνομα του Airman 7, ένα ρολόι που χαρακτηρίζει τρεις ανεξάρτητες αυτόματες μετακινήσεις , που παρουσιάζουν χρόνο ταυτόχρονα σε τέσσερις διαφορετικές χρονικές ζώνες σε τρεις ανεξάρτητους πίνακες. Η κάσα 53 χιλ. στη διάμετρο πραγματικά ζαλίζει αλλά κάθεται καλά και σε ένα συνηθισμένο μέσο καρπό. Η ¨πλάτη¨ του από σάπφειρο επιτρέπει μια συναρπαστική άποψη των τριών λεπτά εξωραϊσμένων αυτόματων μετακινήσεων
Από το 1998 και μέχρι σήμερα η Glycine έχει μια συνεχή αλυσίδα παραγωγής μηχανικών ρολογιών αεροπορίας που κυμαίνονται από τα διαδοχικά πιo σύνθετα παγκόσμια χρονόμετρα ως το μοναδικό στοιχείο συλλεκτών.
Σήμερα, η Glycine είναι ενεργή παγκοσμίως με τη βοήθεια ενός σταθερά αυξανόμενου δικτύου των αντιπροσωπειών, που επιτρέπει στην επιχείρηση να αυξήσει την παραγωγή διατηρώντας την ποιότητα των προϊόντων της. Η διαδεδομένη και αξιόπιστη υπηρεσία μεταπώλησης παραμένει ένας σημαντικός παράγοντας στην αύξηση της επιχείρησης, και η Glycine παίρνει την απώτατη προσοχή για να παρέχει την καλύτερη απόδοση σε αυτόν τον τομέα. Η προσφορά της άριστης αξίας σε λογικές τιμές είναι ένα σημαντικό μέρος της φιλοσοφίας της. Το ισχυρό ίδρυμα της επιχείρησης, που συνδέεται με την έμφασή του στα τραχιά και αξιόπιστα προϊόντα, κάνει την Glycine ένα σεβαστό όνομα στην Ελβετική ωρολογοποιία.
http://www.glycine.ch/e/history/history.e.html
Από τις αγαπημένες εταιρείες...
Φιλικά Μάριος.