Σελίδα 1 από 1

Ευχαριστίες - Spyoly

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 25, 2024 12:32 am
από Giorgos_I
...κατ' αρχήν, να αιτιολογήσω την όχι και τόσο συχνή παρουσία μου στα πολλά θέματα που τρέχουν αυτόν τον καιρό, και πρέπει να διαχειρίζομαι προσωπικά, που δεν αφήνουν χρόνο για ....χόμπυ.

Δεν είναι δικαιολογίες, απλώς το αναφέρω. Και δέχομαι και .........επίπληξη. :zoro:

Η ανάρτηση αυτή, γίνεται για να ευχαριστήσω δημόσια μέσα στα πλαίσια του φόρουμ, τον Σπύρο @spyoly, για την βοήθεια και συμπαράστασή του σε ένα θέμα μου.

Με τον Σπύρο, έχουμε ισχυρή διασύνδεση - επαγγελματική οικογένεια - αλλά αυτά είναι τυπικά. Η ουσία είναι, ότι ο Σπύρος, είναι ένας λάτρης των ρολογιών, με πάθος στο χόμπυ. Και εκτός της ευγένειας και του υψηλού του επιπέδου, σαν προσωπικότητα, είναι πάντα ένας πραγματικός φίλος και συμπαραστάτης σε κάθε ανάγκη.

Ειναι τιμή μου και χαρά μου που έχουμε αυτήν την σχέση, γιατί τον εκτιμώ απόλυτα, βασίζομαι στην κρίση του και τον ακολουθώ πιστά.

Σπύρο, σε ευχαριστώ και πάλι, είμαι υπόχρεος για την αγάπη και την υποστήριξή σου,

Re: Ευχαριστίες - Spyoly

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 25, 2024 9:22 am
από spyoly
Γιώργο,πιστευω ότι να παρέχουμε πληροφορίες και προτάσεις σε θέματα που αφορούν το κοινό μας <χομπυ> είναι μέσα στα πλαίσια της συνύπαρξης μας εντός των φόρουμ.Το εάν καταφέρει ένα μέλος να λύσει κάποιο πρόβλημα (τεχνικού για ρολοι στην συγκεκριμένη οεριπτωση) ενός συμφορουμιτη είναι η αποδειξη ότι τα φόρουμ και ιδιαιτερα αυτό απαρτίζονται απο γνήσιους λάτρεις του αντικειμενου.
.

Re: Ευχαριστίες - Spyoly

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 25, 2024 9:34 pm
από Megalos
θεωρω και τους δυο σας λατρεις και γνωστες του ρολογιου και της αγαπης σας στο μοιρασμα μεσω του φορουμ

Re: Ευχαριστίες - Spyoly

Δημοσιεύτηκε: Σάβ Μάιος 25, 2024 10:26 pm
από markosgr28
Μπράβο και στους δύο και χαίρομαι να διαβάζω τέτοιες δημοσιεύσεις!