
Ψημένο στον ατμό για πάνω από 6 ώρες και μισάωρο ψήσιμο στην φωτιά για την κρούστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


















ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!!Charilaos έγραψε:Δεν φαίνεται απλά!
ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!
Μαλακό και ζουμερό με πολύ καλή γεύση και το κυριότερο με το μεγαλύτερο ποσοστό του λίπους να έχει στραγγίξει
παδια οτι πρεπει για διαιτα φαγητα μας παρουσιαζετεCharilaos έγραψε:Ποδαράκι μοσχαρίσιο!
Ψημένο στον ατμό για πάνω από 6 ώρες και μισάωρο ψήσιμο στην φωτιά για την κρούστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Την επόμενη Κώστα.....χαχαχαMegalos έγραψε:πρεπει να μας γραψεις και καμμια συνταγη τοτε Γιωργο