Μια γιατί να μην το κάνουμε πρωτογενώς?Megalos έγραψε:εστω και ετσι κατι μαθαινουμε ....δευτερογενως
Θα ήταν προτιμότερη η δευτερογενής ενημέρωση με μια μετάφραση....
Στάλθηκε από το Redmi Note 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια γιατί να μην το κάνουμε πρωτογενώς?Megalos έγραψε:εστω και ετσι κατι μαθαινουμε ....δευτερογενως
Κώστα πέραν της πλάκας. Είναι εξαιρετικά ακριβά τα περισσότερα. Εσένα πιο σου αρέσει περισσότερο?Megalos έγραψε:απο ολες τις νεες εκδοσεις ποιο θεωρεις οτι θα επρεπε να παρω ( αν επαιρνα βεβαια ) Ηλια μου ?Elio5 έγραψε:Άντε καλοφορετο Κώστα.
Ηλια μου συμφωνω απολυτα για την μεταφραση τουλαχιστον ...Elio5 έγραψε:Κώστα πέραν της πλάκας. Είναι εξαιρετικά ακριβά τα περισσότερα. Εσένα πιο σου αρέσει περισσότερο?Megalos έγραψε:απο ολες τις νεες εκδοσεις ποιο θεωρεις οτι θα επρεπε να παρω ( αν επαιρνα βεβαια ) Ηλια μου ?Elio5 έγραψε:Άντε καλοφορετο Κώστα.
Ναι εξαιρετικο το βρίσκω.Megalos έγραψε:Ηλια μου συμφωνω απολυτα για την μεταφραση τουλαχιστον ...Elio5 έγραψε:Κώστα πέραν της πλάκας. Είναι εξαιρετικά ακριβά τα περισσότερα. Εσένα πιο σου αρέσει περισσότερο?Megalos έγραψε:απο ολες τις νεες εκδοσεις ποιο θεωρεις οτι θα επρεπε να παρω ( αν επαιρνα βεβαια ) Ηλια μου ?Elio5 έγραψε:Άντε καλοφορετο Κώστα.
οσον αφορα τα νεα ρολογια ειναι οντως πανακριβα ... ισως το Diashock το ατσαλινο που ειναι στα 8.300 ευρω και εχω και ομορφο καντραν (μπλε) θα ηταν μια καλη επιλογη .. και κουρδιστο ... τι λες ?
Σίγουρα η μετάφραση, θα ήταν προτιμητέα, αλλά για να μεταφραστεί σωστά ένα τέτοιο μακροσκελές κείμενο και όχι μέσω του google translate, θέλει πολύ ώρα δυστυχώς... Έτσι και αλλιώς θέλω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία των μελών, ξέρει να διαβάζει αγγλικάElio5 έγραψε:Μια γιατί να μην το κάνουμε πρωτογενώς?Megalos έγραψε:εστω και ετσι κατι μαθαινουμε ....δευτερογενως
Φυσικά.... να προσθέσω επίσης πως η πλειοψηφία διαβαζει και το χοντινκυ πρωτίστως.nick10 έγραψε:Σίγουρα η μετάφραση, θα ήταν προτιμητέα, αλλά για να μεταφραστεί σωστά ένα τέτοιο μακροσκελές κείμενο και όχι μέσω του google translate, θέλει πολύ ώρα δυστυχώς... Έτσι και αλλιώς θέλω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία των μελών, ξέρει να διαβάζει αγγλικάElio5 έγραψε:Μια γιατί να μην το κάνουμε πρωτογενώς?Megalos έγραψε:εστω και ετσι κατι μαθαινουμε ....δευτερογενως
Δεν αντιλέγω, οποίος θέλει ας το διαβάσει από το HODINKEE, εγώ κάνω τον κόπο, όπου κρίνω κατάλληλο, να το παραθέτω και εδώ για να υπάρχει και να το διαβάσει και κάποιο μέλος που μπορεί να βαριέται ή να μην έχει τον χρόνο να ψάχνει στο HODINKEEElio5 έγραψε:Φυσικά.... να προσθέσω επίσης πως η πλειοψηφία διαβαζει και το χοντινκυ πρωτίστως.nick10 έγραψε:Σίγουρα η μετάφραση, θα ήταν προτιμητέα, αλλά για να μεταφραστεί σωστά ένα τέτοιο μακροσκελές κείμενο και όχι μέσω του google translate, θέλει πολύ ώρα δυστυχώς... Έτσι και αλλιώς θέλω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία των μελών, ξέρει να διαβάζει αγγλικάElio5 έγραψε:Μια γιατί να μην το κάνουμε πρωτογενώς?Megalos έγραψε:εστω και ετσι κατι μαθαινουμε ....δευτερογενως
Οπότε δώρον άδωρον
Κόπος Νίκο δεν είναι ένα απλό copy paste. Θα ήταν ωραίο αφού το παραθέτεις να το μεταφράσεις...... Φυσικά όπως είπες δεν υπάρχει χρόνος.nick10 έγραψε:Δεν αντιλέγω, οποίος θέλει ας το διαβάσει από το HODINKEE, εγώ κάνω τον κόπο, όπου κρίνω κατάλληλο, να το παραθέτω και εδώ για να υπάρχει και να το διαβάσει και κάποιο μέλος που μπορεί να βαριέται ή να μην έχει τον χρόνο να ψάχνει στο HODINKEEElio5 έγραψε:Φυσικά.... να προσθέσω επίσης πως η πλειοψηφία διαβαζει και το χοντινκυ πρωτίστως.nick10 έγραψε:Σίγουρα η μετάφραση, θα ήταν προτιμητέα, αλλά για να μεταφραστεί σωστά ένα τέτοιο μακροσκελές κείμενο και όχι μέσω του google translate, θέλει πολύ ώρα δυστυχώς... Έτσι και αλλιώς θέλω να πιστεύω ότι η πλειοψηφία των μελών, ξέρει να διαβάζει αγγλικάElio5 έγραψε:Μια γιατί να μην το κάνουμε πρωτογενώς?Megalos έγραψε:εστω και ετσι κατι μαθαινουμε ....δευτερογενως
Οπότε δώρον άδωρον