pugman έγραψε:Γιάννη τι να πω...
Από τη μια με εκπλήσσει... από την άλλη δεν θα έπρεπε... ότι του λείπει του καθενός. Δυστυχώς είναι κ ακριβό αξεσουάρ.
Στις αρχές της δεκαετίας του '80 είχαμε ένα Datsun Cherry σαν αυτό της φωτογραφίας.
Ένα πρωί λοιπόν που πήγαινα στο σχολείο περνώντας δίπλα από το αυτοκίνητο είδα να λείπει το πλαστικό
καπάκι που κάλυπτε το φωτιστικό σώμα που φιλοξενούσε το φλας κ το φως θέσης. Είναι αυτό που βρίσκεται
στον προφυλακτήρα (έτσι ήταν η σχεδίαση της εποχής) κ ήταν το μισό πορτοκαλί κ το μισό διάφανο.
Τρέξε στα μεταχειρισμένα μια το έδιναν όλο μαζί στην αντιπροσωπεία κ ήταν κ πανάκριβο! (γιαπωνέζικο)
Φίλου του άνοιξαν το αυτοκίνητο κ του πήραν τον καθρέπτη. !!!!!! ΜΟΝΟ!!!
Του εξαδέλφου μου του πήραν τη σέλα από το παπί, για μισή ώρα που ανέβηκε σπίτι του.
Πολλες κλοπες και διαρρηξεις οχηματων παιδια, διαβαζω καθημερινα τις ημερησιες αναφορες των συγκεντρωτικων αριθμων των κρουσματων στην Θεσσαλονικη και αναρωτιεμαι ποτε θα ερθει η δικη μου σειρα..
These users thanked the author harolagoha for the post (total 2):
harolagoha έγραψε:Πολλες κλοπες και διαρρηξεις οχηματων παιδια, διαβαζω καθημερινα τις ημερησιες αναφορες των συγκεντρωτικων αριθμων των κρουσματων στην Θεσσαλονικη και αναρωτιεμαι ποτε θα ερθει η δικη μου σειρα..
θα ρωτουσα Χαρη τι θα πρεπει να γινει για να σταματησει αυτο το προβλημα ? να τολμησω να ρωτησω ??
harolagoha έγραψε:Πολλες κλοπες και διαρρηξεις οχηματων παιδια, διαβαζω καθημερινα τις ημερησιες αναφορες των συγκεντρωτικων αριθμων των κρουσματων στην Θεσσαλονικη και αναρωτιεμαι ποτε θα ερθει η δικη μου σειρα..
θα ρωτουσα Χαρη τι θα πρεπει να γινει για να σταματησει αυτο το προβλημα ? να τολμησω να ρωτησω ??
Δεν υπαρχει σωτηρια με τα νομοθετηματα που ψηφιζονται..Ιδιως τωρα που κοιτουν να αποποινικοποιησουν ή να υποβιβασουν σοβαρα αδικηματα με νεες ευμενεστερες ποινες..Απαιτειται σαφως αναμορφωση και επικαιροποιηση του Π.Κ. αλλα οχι για συγκαλυψη τετελεσμενων ή μελλοντικων αξιοποινων αδικηματων...
These users thanked the author harolagoha for the post:
Δεν υπαρχει σωτηρια με τα νομοθετηματα που ψηφιζονται..Ιδιως τωρα που κοιτουν να αποποινικοποιησουν ή να υποβιβασουν σοβαρα αδικηματα με νεες ευμενεστερες ποινες..Απαιτειται σαφως αναμορφωση και επικαιροποιηση του Π.Κ. αλλα οχι για συγκαλυψη τετελεσμενων ή μελλοντικων αξιοποινων αδικηματων...
Μήπως η λύση βρίσκεται σε συναγερμούς τύπου Νοτίου Αφρικής;
Μήπως η λύση βρίσκεται σε συναγερμούς τύπου Νοτίου Αφρικής;