παιδια... Αντωνη και Δημητρη ευχαριστω προσωπικα για τις ενδιαφερουσες αυτες πληροφοριες
που μας προσφερατε .... μπραβο Δημητρη για το Mare nostrum και εγω δεν το ειχα θυμηθει...
ειδικα εσυ Αντωνη με τρελλανες με αυτα που εβαλες φιλε ....
το κομπιουτερ μου κολλησε φιλε ... σοβαρα ...πηγα να αποθηκευσω το press release και κολλησε ...τοσο βαρος
απο πληροφοριες δεν το αντεξε
καλα με αυτα μονον που εβαλες θα μας κανεις ολους πανεριστι
και κατι τελευταιο παιδια
απο οτι ειδα τα νεα μοντελα ειναι τα περισσοτερα 47αρια ....
καλα δεν παμε καλα ... αντι να τα κατεβασουν λιγο τα ανεβασαν με μεγεθος παιδια ?
γιατι αραγε ? λογω των νεων μηχανισμων η λογω μοδας που θελουν να επιβαλουν ? τι λετε ?
Megalos έγραψε:ειδικα εσυ Αντωνη με τρελλανες με αυτα που εβαλες φιλε ....
το κομπιουτερ μου κολλησε φιλε ... σοβαρα ...πηγα να αποθηκευσω το press release και κολλησε ...τοσο βαρος
απο πληροφοριες δεν το αντεξε
καλα με αυτα μονον που εβαλες θα μας κανεις ολους πανεριστι
Θα σας βαλω στον ισιο δρομο!
Προσπαθουν φετος απο οτι καταλαβα Κωστα να στηριξουν την παραδοση της κασας στυλ fiddy κυριως, με καινοτομιες οπως νεα υλικα και νεο μηχανισμο κουρδιστο που στην οψη φερνει σε Angelus...δεν νομιζω να κατεβασει τα mm η Πανεραι λογω μοδας...αφου κυριως η Πανεραι στηριξε την μεγαλη κασα...
Ο πρώτος χρονογράφος που βγήκε σε κυκλοφορία ήταν ο Slytech τα μέσα του 90.
Fiddy= το fifty (50) στην αμερικάνικη αργκό. Γενικά στην πανερίστικη αργκό η κάσα 1950 και ειδικά το PAM 127.
Angelus= μηχανισμός που χρησιμοποιήθηκε στα Πανεράι μετά το 1954 προς αντικάτάσταση των Ρόλεξ (Cortebert). Είναι 8 ημερών και έχει μικρά δεύτερα στο 9.
Τα βιντάζ Πανεράι ήταν 47χιλ. Τα 44 και 45 είναι σύγχρονα.
Δημήτρης - Θεσσαλονίκη
ναι, αλλα κανε κ κανα θεματακι ρε τζωρτζη, γιατι εχουμε βαρεθει!!
400 το αγορασες...ο λαδεμπορας...
αφου δεν το χεις το ποσταρισμα,παμε για ρακετες!