Ευχαριστώ πολύ Δημήτρηcaptain έγραψε:nick10 έγραψε:Zenith 120T![]()
Καλοφορετο με υγεία Νίκο
πολυ ενδιαφερον Νικο ... και φαινεται σε πολυ καλη κατασταση ετσιnick10 έγραψε:Zenith 120T συνολικής παραγωγής 18000 μηχανισμών. Παραχθηκε για 3 μόνο χρόνια, από το 1961 έως το 1963. Εχει τη δυνατότητα hacking seconds, να σταματάει ο δευτερολεπτοδείκτης όταν ρυθμίζεις την ώρα, κοινότοπο πράγμα τώρα, αλλά σπάνιο για μηχανισμό της δεκαετίας του 60. Μπήκε σε ρολόγια Zenith της σειράς Pilot και Sporto, όπως το δικό μου![]()
Ακριβώς Κώστα, είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μάλλον έπαιξε ρόλο σε αυτό, η μεγάλη φλάντζα που φαίνεται γύρω από τον μηχανισμόMegalos έγραψε:πολυ ενδιαφερον Νικο ... και φαινεται σε πολυ καλη κατασταση ετσιnick10 έγραψε:Zenith 120T συνολικής παραγωγής 18000 μηχανισμών. Παραχθηκε για 3 μόνο χρόνια, από το 1961 έως το 1963. Εχει τη δυνατότητα hacking seconds, να σταματάει ο δευτερολεπτοδείκτης όταν ρυθμίζεις την ώρα, κοινότοπο πράγμα τώρα, αλλά σπάνιο για μηχανισμό της δεκαετίας του 60. Μπήκε σε ρολόγια Zenith της σειράς Pilot και Sporto, όπως το δικό μου![]()
Τελειο το Ετερνα και σε αριστη κατασταση!!nick10 έγραψε:Eterna 1466U, ο λεπτότερος αυτόματος μηχανισμός με ημερομηνία, όταν παρουσιάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 60, με πάχος μόλις 3.6 χιλιοστά και ο πρόγονος της ETA 2892![]()
Αυτός που το πήρα μου είπε ότι αυτό το ρολόι το είχε ένας συλλέκτης και για ρολόι του 1960 είναι σαν καινούριοgiannistissot έγραψε:Τελειο το Ετερνα και σε αριστη κατασταση!!nick10 έγραψε:Eterna 1466U, ο λεπτότερος αυτόματος μηχανισμός με ημερομηνία, όταν παρουσιάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 60, με πάχος μόλις 3.6 χιλιοστά και ο πρόγονος της ETA 2892![]()
Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οντως... και αυτος που θα το δωσεις σαν καινουριο θα το παρει σε 1 μηνα!nick10 έγραψε:Αυτός που το πήρα μου είπε ότι αυτό το ρολόι το είχε ένας συλλέκτης και για ρολόι του 1960 είναι σαν καινούριοgiannistissot έγραψε:Τελειο το Ετερνα και σε αριστη κατασταση!!nick10 έγραψε:Eterna 1466U, ο λεπτότερος αυτόματος μηχανισμός με ημερομηνία, όταν παρουσιάστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 60, με πάχος μόλις 3.6 χιλιοστά και ο πρόγονος της ETA 2892![]()
Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk