Πραγματικα οι διαφορετικες στεφανες σου δινουν μεγαλη ευελιξια διαφοροποιησης,ετσι περιοριζεται καπως και η διαρκης επιθυμια για νεες αγορεςPanosI έγραψε: eis, η γοητεία που έχει αυτό το ρολογάκι είναι οι μεταμορφώσεις του.... με 3 στεφάνες και 2 μπρασελέ είναι 6 σε 1....... κάθε συνδυασμός μεταμορφώνει το ρολόι σε ένα άλλο ρολόι !!!!
Από την στιγμή που μπορώ να χρησιμοποιώ τον oyster στα άλλα μου ρολόγια, ο jubilee έχει μείνει μόνιμα πλέον στον 16710.
Έτσι για την πλάκα της υπόθεσης και για ποικιλία κάνω τις εποχιακές αλλαγές, φθινόπωρο σε coke, χειμώνα σε all black (όχι πάντα) και άνοιξη-καλοκαίρι σε pepsi. Παρότι όλα έχουν την γοητεία τους θα συμφωνήσω μαζί σου και για μένα ο λίγο περισσότερο αγαμπημένος μου συνδυασμός είναι o pepsi με τον jubilee
Το GMT με pepsi και jubilee το φορουσε πριν χρονια ενας-παλιος- φιλος μου,και το ειχα δοκιμασει αρκετες φορες.Θυμαμαι το ειχε αγορασει στη Γερμανια.Απο τοτε μου ειχε αφησει αριστες εντυπωσεις για το πώς δειχνει αλλα και για την ανεση του στο χερι.