Σημερα φοραμε....

Άβαταρ μέλους
pontioz
Has thanked: 1 time
Been thanked: 1232 times

Re: Σημερα φοραμε....

Δημοσίευση από pontioz »

Πάνω δεξιά...
Image
Εικόνα
Ρε σεις το πρόβλημα είναι καθαρά σεξουαλικό.
Πισγιουνίκ.
Άβαταρ μέλους
Georges
Has thanked: 1135 times
Been thanked: 1475 times

Δημοσίευση από Georges »

markosgr28 έγραψε:Το είχα και εγώ αυτό φίλε Γιώργο στο παρελθόν! Απίστευτα ποιοτικό και στιβαρό ρολόι για τα χρήματα του! Για ελεύθερη που έκανα, οι ενδείξεις δε βολεύουν, είναι πιο πολύ για αυτόνομη.

Μάρκο δεν κάνω καν κατάδυση....μου άρεσε σαν σχέδιο, και το είχα στο μυαλό πάνω από χρόνο....
Όταν βρήκα την ευκαιρία δεν το άφησα.
Το ρολόϊ είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Ευτυχώς που είναι τιτάνιο, γιατί αν ήταν ατσάλι, δεν μπορώ να φανταστώ το βάρος του....
Είναι και το πρώτο μου eco drive...

Φιλικά Γιώργος
Βοήθησε τον Φλίπερ να κρατήσει τον τίτλο του...Γίνε κι εσύ ΔΩΡΟ*, μπορείς!!!

* ΔΩΡΟ = ΔΩρητής ΡΟλογιών
Άβαταρ μέλους
markosgr28
moderator
Has thanked: 23 times
Been thanked: 5175 times

Δημοσίευση από markosgr28 »

Georges έγραψε:
markosgr28 έγραψε:Το είχα και εγώ αυτό φίλε Γιώργο στο παρελθόν! Απίστευτα ποιοτικό και στιβαρό ρολόι για τα χρήματα του! Για ελεύθερη που έκανα, οι ενδείξεις δε βολεύουν, είναι πιο πολύ για αυτόνομη.

Μάρκο δεν κάνω καν κατάδυση....μου άρεσε σαν σχέδιο, και το είχα στο μυαλό πάνω από χρόνο....
Το ρολόϊ είναι σε πάρα πολύ κατάσταση. Ευτυχώς που είναι τιτάνιο, γιατί αν ήταν ατσάλι, δεν μπορώ να φανταστώ το βάρος του....

Φιλικά Γιώργος
Καλορίζικο φίλε Γιώργο! Είναι όντως ιδιαίτερο και ξεχωριστό σχέδιο! Για αυτό το είχα πάρει και εγώ. Εμένα ήταν το ατσάλι, όχι τιτάνιο. Βαρύ ήταν, αλλά δεν κούραζε στο χέρι (βέβαια το 70% του χρόνου που το φορούσα το συγκεκριμένο ήταν μέσα στο νερό...). Καλά έκανες και το χτύπησες!! Εμένα αυτό ήταν το 3ο και τελευταίο eco drive που είχα (μαζί με άλλα 2 με τη 2100 μηχανή, με Ivory πλάκα και το τιτάνιο με γκρι). Όλα εξαιρετικά ρολόγια! Από citizen είχα και 2 aquamount καταδυτικά και αυτά πολύ καλά (δεν ήταν eco drive, αλλιώς πιθανώς να κρατούσα το 1)! Όλα πουλήθηκαν κατά καιρούς για χρηματοδότηση άλλων ρολογιών. Μόνο ένας φίλος έχει ένα blue angels eco drive και του έχει βγάλει πρόβλημα με το κουρδιστήρι, λογικό, με τόσο πολύπλοκη λειτουργία που έχει στο συγκεκριμένο ρολόι...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Georges

Δημοσίευση από Georges »

markosgr28 έγραψε:
Georges έγραψε:

Φιλικά Γιώργος
Καλορίζικο φίλε Γιώργο! Είναι όντως ιδιαίτερο και ξεχωριστό σχέδιο! Για αυτό το είχα πάρει και εγώ. Εμένα ήταν το ατσάλι, όχι τιτάνιο. Βαρύ ήταν, αλλά δεν κούραζε στο χέρι (βέβαια το 70% του χρόνου που το φορούσα το συγκεκριμένο ήταν μέσα στο νερό...). Καλά έκανες και το χτύπησες!! Εμένα αυτό ήταν το 3ο και τελευταίο eco drive που είχα (μαζί με άλλα 2 με τη 2100 μηχανή, με Ivory πλάκα και το τιτάνιο με γκρι). Όλα εξαιρετικά ρολόγια! Από citizen είχα και 2 aquamount καταδυτικά και αυτά πολύ καλά (δεν ήταν eco drive, αλλιώς πιθανώς να κρατούσα το 1)! Όλα πουλήθηκαν κατά καιρούς για χρηματοδότηση άλλων ρολογιών. Μόνο ένας φίλος έχει ένα blue angels eco drive και του έχει βγάλει πρόβλημα με το κουρδιστήρι, λογικό, με τόσο πολύπλοκη λειτουργία που έχει στο συγκεκριμένο ρολόι...

Το ρολόϊ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα κρατηθεί. Μαζί με το autozilla κάνουν τέλειο δίδυμο :rose
Ήδη ψάχνω για κουτιά - χαρτιά μιας και το συγκεκριμμένο δεν είχε, ενώ πιθανόν να αλλαχτεί και το μαύρο καπάκι που έχει και τα περισσότερα σημάδια από την χρήση....Μετά το ρολόϊ θα είναι βιτρίνας ;)

Φιλικά Γιώργος

marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Δημοσίευση από marios_ch »

ομορφα πραματα....

Γιωρικα μου θυμισες το Oris μου και το πεθυμισα....... ;)

Εγω πορτοκαλακι και παλι.... ;)
Image
stavros_ch
Has thanked: 2 times
Been thanked: 135 times

Δημοσίευση από stavros_ch »

Πολυ ωραιες επιλογες παιδια.
Γιωργο καλοριζικο!
marios_ch
Has thanked: 48 times
Been thanked: 194 times

Δημοσίευση από marios_ch »

καλοριζικο Γιωργο, νομιζα οτι το ειχες.......... ;)
Άβαταρ μέλους
Georges

Δημοσίευση από Georges »

stavros_ch έγραψε: Γιωργο καλοριζικο!
:sh:
marios_ch έγραψε:καλοριζικο Γιωργο, νομιζα οτι το ειχες.......... ;)
Mάριε ο Θοδωρής (eis) το είχε ;)....σε ευχαριστώ.

Φιλικά Γιώργος

Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40255 times
Been thanked: 8749 times

Δημοσίευση από Megalos »

markosgr28 έγραψε:Σήμερα αυτό:
Image

άρτι αφηχθέν από Άρη. Είναι το 2ο ρολόι που έχω από τον παππού μου. Το άλλο, το Ω είναι μεγαλύτερης αξίας ρολόι από αυτό. Σε αυτό μου αρέσει η υφή που κάνει το καντράν. Το καντράν είναι το μόνο σημείο που θα μπορούσε να γίνει παρέμβαση (να ξαναβαφτεί) και δεν έγινε. Ίσως στο μέλλον, δεν είναι σε τόσο κακή κατάσταση. Σε αυτό είχαν γίνει κάποια πράγματα, η αρχική κατάσταση δεν ήταν τόσο κακή, όσο στο Ω και το έστειλα στον Άρη για βελτίωση της εμφάνισης περισσότερο. Στην πορεία έγιναν και κάποιες επεμβάσεις στο μηχανισμό και τώρα το ρολόι είναι μια χαρά.
Μαρκο φιλε πολυ ομορφο ρολοι αυτο... τι μαρκα ειναι ??
να το χαρεις :sh:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Άβαταρ μέλους
Megalos
Διαχειριστής
Has thanked: 40255 times
Been thanked: 8749 times

Δημοσίευση από Megalos »

n_wildgirl έγραψε:Σταύρο (lovefist) φοβερό το σκηνικό με τα αραβικά νούμερα γύρω και όχι μέσα!

Εγώ σήμερα επειδή ξέρω πόσο (δεν) θα το εκτιμήσετε... :ha:
(εχω ελαφρυντικά...τα κορίτσια φοράνε ο,τι χρώμα θέλουν!)

Image
αγαπητη ωραια σου παει το ρολοι σου ... να το χαιρεσαι...
ομως θα σε διορθωσω λιγακι (για αυτο εξ αλλου υπαρχουμε) οτι οι αριθμοι στο ρολοι του Σταυρου
ειναι λατινικοι και οχι αραβικοι :slap:
Το watchfunclub στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!
Facebook: https://www.facebook.com/groups/118633621493682/
Instagram: https://www.instagram.com/watchfunclub/
Κλειδωμένο