Fuji x Seiko οπως το Hodinkee x Leica..
Υπεροχη!! Καλοριζικη!
Στάλθηκε από το SM-A505FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
μπραβο Γιαννη ... ωραια παρομοιωση
Εν τω μεταξύ εν αντιθέσει με τις Leica που ατασκευάζονται στη Γερμανία και το Hodinkee που είναι αμερικάνικη ιστοσελίδα, και η συγκεκριμένη Fuji Χ100Τ και το Seiko μου, είναι κατασκευασμένα στην Ιαπωνία
Πάλι Fujifilm Νίκο ε; Καλά κάνεις! Δεν υπάρχει αυτή η κάμερα, ειδικά στο ασπρόμαυρο....κι εγώ την X100T χρησιμοποιώ πια μόνο....αντε και λίγο την X-E2....
These users thanked the author VC222 for the post (total 2):
VC222 έγραψε:Πάλι Fujifilm Νίκο ε; Καλά κάνεις! Δεν υπάρχει αυτή η κάμερα, ειδικά στο ασπρόμαυρο....κι εγώ την X100T χρησιμοποιώ πια μόνο....αντε και λίγο την X-E2....
Μα όποια άλλη κάμερα και να δοκίμασα, τις φωτογραφίες που βγάζει η Fujifilm δεν τις βρήκα σε καμία Και όντως το ασπρόμαυρο που βγάζουν είναι εκπληκτικό
VC222 έγραψε:Πάλι Fujifilm Νίκο ε; Καλά κάνεις! Δεν υπάρχει αυτή η κάμερα, ειδικά στο ασπρόμαυρο....κι εγώ την X100T χρησιμοποιώ πια μόνο....αντε και λίγο την X-E2....
ελα Κωνσταντινε , σε χασαμε τελευταια
αληθεια μονον στις ασπρομαυρες ειναι καλη η καμερα ... στις εγχρωμες δηλαδη δεν ?
ελα Κωνσταντινε , σε χασαμε τελευταια
αληθεια μονον στις ασπρομαυρες ειναι καλη η καμερα ... στις εγχρωμες δηλαδη δεν ?
Πως δεν είναι;
These users thanked the author nick10 for the post: